6 tips til at tilfredsstille en kvinde i sengen

At tilfredsstille en kvinde er mere end bare at have sex: det indebærer en fysisk og følelsesmæssig forbindelse. Hun bør føle sig godt tilpas, og ikke alle er i stand til at gøre dette. 
6 tips til at tilfredsstille en kvinde i sengen
Bernardo Peña

Skrevet og kontrolleret af psykolog Bernardo Peña.

Sidste ændring: 26 september, 2023

Romantiske forhold starter med idealisering. I denne sætning leger sindet med tanken om relationer. Sådan bliver vi forelsketog det er nødvendigt at være næret af seksuel tilfredshed for at skabe et stabilt forhold. Men at tilfredsstille en kvinde i sengen er ikke et let job…

Når det kommer til seksuel tilfredsstillelse, er kultur, ideologi og den sociale livsstil alle indflydelsesrige faktorer at overveje. Du bør huske på, at en kvinde, som har lært en masse forudindfatninger om sex, vil være mere tilbageholden i akten.

Hvad vil det sige at tilfredsstille en kvinde seksuelt?

At tilfredsstille en kvinde seksuelt, defineres som den opfattelse og vurdering, som en person laver over deres sexliv. Dette omfatter mængden af ​​seksuelle møder, de måtte have, enhver form for handling, de måtte gøre, og kommunikationen mellem et par.

 • For at en kvinde skal føle sig fri i sengen, skal hun acceptere sig selv, give slip på usikkerhed og bare følge med på rejsen.
 • Uden hendes accept kan du følge disse tips til punkt og prikke, men du kommer ikke langt.

Hvordan kan du tilfredsstille en kvinde?

1. Du bør bruge smøremiddel

kærlighed

Det er vigtigt at huske, at det tager længere tid for kvinden at blive tændt. En af mænds mest almindelige fejl kommer i form af desperation for at trænge ind. I stedet for bør mænd fokusere mere på kærtegn af de erogene zoner.

Hvor lang tid? Perfekt eksekvering af forspillet afhænger af en kvindes alder, ophidselse  og forbindelse til partneren.

Vagina bør faktisk smøres før stimulering. Du bør bruge håndkøbs smøremidler eller du kan endda bruge spyt. Hvis en kvindes vagina stadig er tør, er det ikke det rigtige tidspunkt at starte på.

2. Ikke alle kvinder har orgasmer eller ejakulerer

Medierne har taget det for sig selv at skabe ideen om, at både mænd og kvinder har mange flere orgasmer, end hvad rent faktisk er tilfældet. Men kvinder har ofte ikke orgasmer, at tilfredsstille en kvinde i sengen er svært.

Der er dog mange kvinder, der får det, men det går ubemærket. Det er helt normalt at se et par dråber eller en uigennemsigtig væske svarende til sæd.

I nogle tilfælde, hvis der er for meget pres fra ejakuleringen, så kan det dæmpe ophidselsen. Det eneste der forekommer fra meget pres er en følelse af bedrag for kvinden og en tvivlsom præstation fra manden.

3. Nå klimaks på samme tid

Par kysser hinanden

At nå et simultant klimaks er ideelt. Men tag det ikke for alvorligt, fordi det eneste, der kommer til at ske er frustration.

Du bliver din egen hovedkritiker for hver eneste af dine bevægelser, hvis du ikke nyder nogen af dem. Husk at hovedidéen er ikke altid at nå klimaks på samme tid, men hellere nyde øjeblikket.

4. Flere orgasmer

Kvinder er i stand til at fortsætte efter at have fået en orgasme. Men nogle kvinder har brug for en pause der i mellem fra alt mellem 1 til 30 minutter.

Hvis hun har brug for en pause, skal du vide, at hendes anden orgasme kommer hurtigere. Den gode nyhed er, at der ikke er en grænse, og at have flere orgasmer efter hinanden er mulig.

Generelt forekommer der flere orgasmer i klitoriszonen og G-punktet.

 • En måde at få dem til at ske på er ved at stimulere hende non-stop.
 • Du skal vente på, at den første orgasme stopper, før du kan starte med den næste.
 • Dette er stedet, hvor stimuleringen skal være mest intens.

5. Orgasmisk evne

Intimt forhold

Det er klart, at alle kvinder er forskellige, og det gør ikke nogen til en dårlig elsker. Så selv om der er nogle kvinder, der kan have back-to-back orgasmer, er der andre, der har problemer med at have en.

Der er dog måder du kan øge antallet på. Tag et kig på følgende trin:

 • Vær tålmodig: Antallet af orgasmer vil hobe sig op ved hvert møde.
 • Vær opmærksom på hendes grænser: Der er kvinder, som virkelig ikke har brug for mere end en orgasme for at føle sig tilfredse.
 • Etabler en forbindelse mellem kærlighed og fornøjelse. Med andre ord, når hun er ved at nå klimaks, omslut hende med kærtegn, kys og ord, der får hende til at føle sig varm.
 • Kend hende: Prøv nye tilgange og vær opmærksom på, hvordan hun reagerer. Hvis hun reagerer positivt, kan du bruge det igen.

6. Du behøver ikke at konkurrere med nogen

Det konkurrencemæssige instinkt mellem mænd har en kontraproduktiv effekt på sex.

Det vil sige at maskulinitet giver os lyst til at være nummer et i en kvindes liv. Dette kan føre til frygt og frustration – noget, der ikke går ubemærket i sex-akten.

Men kvinder ledes af mange faktorer til at vælge den fyr, der virkelig tilfredsstiller dem. Deres valg indeholder både følelsesmæssige og sociale aspekter.

En kvinde føler sig komplet, når den person, som støtter hende, også tilfredsstiller hende i sengen.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


 • Brody S, Weiss P. Simultaneous penile-vaginal intercourse orgasm is associated with satisfaction (sexual, life, partnership, and mental health). J Sex Med. 2011 Mar;8(3):734-41.
 • Estupinyá P. Una aventura de sexo y ciencia: Una mirada a la investigación científica de la sexualidad humana y sus sorprendentes resultados. ¿Cómo ves?. 2013;15(180): 10-14.
 • Mallory AB. Dimensions of couples’ sexual communication, relationship satisfaction, and sexual satisfaction: A meta-analysis. J Fam Psychol. 2022 Apr;36(3):358-371.
 • Pujols Y, Seal BN, Meston CM. The association between sexual satisfaction and body image in women. J Sex Med. 2010 Feb;7(2 Pt 2):905-16.
 • Rausch D, Rettenberger M. Predictors of Sexual Satisfaction in Women: A Systematic Review. Sex Med Rev. 2021 Jul;9(3):365-380.
 • Shahhosseini Z, Gardeshi ZH, Pourasghar M, Salehi F. A review of affecting factors on sexual satisfaction in women. Mater Sociomed. 2014 Dec;26(6):378-81.
 • Wongsomboon V, Burleson MH, Webster GD. Women’s Orgasm and Sexual Satisfaction in Committed Sex and Casual Sex: Relationship Between Sociosexuality and Sexual Outcomes in Different Sexual Contexts. J Sex Res. 2020 Mar-Apr;57(3):285-295.

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.