To ingredienser til at dræbe neglesvamp

Indholdet af disse to ingredienser skaber et fjendtligt miljø som nemt eliminerer svamp. Vær konsistent med anvendelsen for det bedste resultat.
To ingredienser til at dræbe neglesvamp
Maricela Jiménez López

Bedømt og godkendt af læge Maricela Jiménez López.

Sidste ændring: 25 august, 2022

Gul-farvede negle, sprækker og kløe mellem tæerne… Disse er alle tegn, der sladrer om svampeinfektion. Denne lidelse, som gennemsnitligt påvirker 1 ud af 5, er i det medicinale felt kendt som onychomychosis. Det er foråsaget af dermatophytisk svampeinfektion. I dagens indlæg vil vi tale om to ingredienser til at dræbe neglesvamp.

Det påvirker mænd mere end kvinder, selvom det også sker blandt en markant del af den kvindelige befolkning.

Dens fremtræden er forbundet med en lavere immunreaktion, overdrevet svedning, forkert fodtøj og andre faktorer, som opfostrer væksten af disse mikroorganismer.

Der er utallige remedier på markedet i dag til at behandle infektionen og dræbe neglesvampMange af disse produkter er dog ikke dyre, men skaber derimod ikke de bedste resultater, selvom de bliver troligt anvendt.

Heldigvis er der naturlige løsninger, som vi kan forberede med basale ingredienser for et effektivt resultat uden at bruge massere af penge.

Denne gang vil vi vise dig, hvordan du kombinerer to ingredienser med anti-svamp indhold til at dræbe neglesvamp og hele dine fødder.

Vil du vide mere?

Dræb neglesvamp med kun to ingredienser

Svamp vil ikke forsvinde over natten ved blot at benytte flere produkter. Total eliminering er et resultat af forbedringer i hygiejne og vedvarende brug af anti-svamp midler.

Natron og æblecidereddike er to produkter, som du sædvanligvis kan finde i de fleste køkkener. Vi vil benytte disse to ingredienser i vores middel til at putte en stopper for dette uskønne problem. 

Begge ingredienser er kendt indenfor alternativ medicin for deres aktive sammensætning og de fordele, de giver kroppen.

Indholdet i natron

Bagepulver

Natriumkarbonat er hvidt pulver, der bliver brugt til madlavning eller miljøvenlig rengøring. Dets base, antiseptik og antioxidant indhold gør det brugbart til behandling af en række lidelser.

Det kan bruges topisk til at skalle og rengøre huden samt til at bekæmpe infektioner. Dets aktive sammensætning reducerer tilstedeværelsen af svamp og forebygger skade mod overfladen af neglen.

Vi vil også gerne pointere at, det er en kraftfuld naturlig lugtfjerne. Da, det er ideelt til at neutralisere dårlige lugte skabt af bakterier.

Indholdet i æblecidereddike

Aeblecidereddike

Æblecidereddike er brugt til salater og andre opskrifter. Det dannes igennem gæring af nærende æbler. Denne process udnytter fordelagtige bakterier og gærer disse for at producere eddiken.

Den indeholder æble- og eddikesyrer, hvis basiske indvirkning effektivt bekæmper mange typer af infektion. Den ændrer de miljømæssige forhold som svampen skal bruge for at gro. Vedvarende anvendelse er en effektiv måde at stoppe svampen i at sprede sig.

Den giver også markante mængder af bioflavanoider, vitaminer, mineraler og pektin

Hvordan forbereder jeg dette middel til at dræbe neglesvamp?

Neglepleje

Dette anti-svamp middel udnytter det fordelagtige indhold af begge ingredienser til at dræbe neglesvamp. 

Først vil vi benytte eddiken, som enten kan påføres direkte eller med et fodbad. Derefter, vil vi benytte natronen til at fremskynde effekterne af den forrige ingrediens.

Ingredienser

 • 1/2 kop æblecidereddike
 • 6 kopper varmt vand
 • 3 spiseskefulde natron

Vejledning

 • Kombiner eddiken med tre kopper varmt vand i et fodbad.
 • Dyp dine fødder i blandingen og lad dem stå i blød i 20 minutter.
 • Tør dine fødder godt
 • Forbered nu et bad med tre kopper varmt vand samt natronen og lad dine fødder stå i blød i yderligere 15 minutter før grundig tørring.
 • Masser nænsomt med et afskalningsprodukt
 • For fuldstændigt at tilintetgøre svampeinfektionen, gentag denne procedure hver aften, indtil du begynder at notere forbedringer.
 • Du kan også forbedre en salve med natronen og eddiken som kan benyttes direkte på den udsatte negl. Dæk blot neglen med et plaster og lad det virke natten over.

Med dette middel vil du skabe et surt miljø, som svampen ikke vil være i stand til at tolerere. I løbet af blot nogle få dage vil du kunne notere forbedringer i dine negle.

Prøv det derhjemme i dag!

Det kan interessere dig ...
5 tricks til at fjerne neglesvamp og styrke dine negle
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
5 tricks til at fjerne neglesvamp og styrke dine negle

Neglesvamp, eller onychomycosis, og er en af de mest normale årsager til knækkede negle. Mange vil derfor gerne fjerne neglesvamp. Læs mere i dagen...

  • Ballesté, R., Mousqués, N., & Gezuele, E. (2003). Onicomicosis: revisión del tema. Rev. Méd. Urug, 93–106.
 • López-Jodra, O., & Torres-Rodríguez, J. (1999). Especies fúngicas poco comunes responsables de onicomicosis. Rev Iberoam Micol.
 • Arrese, J. E., Valverde, J. C., & Pierard, G. E. (2005). Un nuevo enfoque sobre la epidemiología de las onicomicosis. Rev Iberoam Micol.

Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.