En 100 % naturlig sirup til at bekæmpe influenza

Ingredienserne i denne naturlige sirup kombinerer smertelindring, antibiotika og slimløsende egenskaber til lindring af influenzasymptomer, mens kombinationen af vitaminer bidrager til at styrke din krop.
En 100 % naturlig sirup til at bekæmpe influenza

Sidste ændring: 25 august, 2022

Influenza, forkølelse og hoste er tilstande, der påvirker dine luftveje i forskellige årstider. Især i vintermånederne eller i områder, hvor der er høje niveauer af miljøgifte.

Disse kan være meget irriterende for patienten, fordi de normalt giver symptomer som tilstoppet næse, ondt i halsen og besvær med at trække vejret normalt.

Når dit immunforsvar er svækket, og du er udsat for virus og bakterier, er du i størst risiko for at udvikle disse sygdomme. Heldigvis er der i dag bogstavelig talt snesevis af muligheder for at behandle dem effektivt.

I dagens artikel vil vi foreslå en naturlig og sund måde at styre disse symptomer. Ingefær og citron sirup indeholder antivirale egenskaber, der øger kroppens immunsystems reaktion.

Naturlig ingefær og citron sirup til at bekæmpe influenza

Denne naturlige sirup er et fantastisk hjemmemiddel til at afhjælpe åndedrætsbesvær, der har været brugt i århundreder til at yde lindring.

Det er lavet med en kombination af ingefær, citron og honning, som alle er 100% naturlige og ikke vil forårsage nogen sundhedsskadelige virkninger.

For at forstå hvorfor denne kombination er sådan et effektivt alternativ, så lad os se på de vigtigste fordele ved hver ingrediens.

Fordele ved ingefær

Ingefaer

Ingefær er en populær ingrediens i alternativ medicin, værdsat for sine antiinflammatoriske, slimløsende og smertestillende egenskaber.

Udover at være en fantastisk mulighed for inflammatoriske problemer, har ingefær også vist sig at være nyttig i kampen mod lunge- og luftvejssygdomme som influenza, forkølelse og bronkitis, blandt andre.

Det indeholder vigtige næringsstoffer som kalium, niacin, fosfor og C-vitamin, som styrker kroppens forsvar, så det kan kæmpe mod de vira og bakterier, der forårsager sygdommen.

Fordele ved citron

Citroner

En af de største fordele ved citron er dens væsentlige indhold af C-vitamin, hvilket er afgørende for et stærkt immunsystem respons og inhibering af vækst af sygdomsfremkaldende patogener.

Citroner er også antibakterielle, antiseptiske og antiinflammatoriske. Hvilket hjælper med at rydde luftvejene, når de er blokerede af slim eller anden ophobning.

Fordele ved honning

Honning

Honning var en af de første kendte “superfødevarer”, takket være dens høje næringsindhold og medicinske egenskaber.

Den indeholder vitaminer, sporstoffer og antioxidanter, der understøtter din krops funktioner og samtidigt øger dit forsvar mod skadelige stoffer.

Det er blevet brugt i generationer som en grundlæggende bestanddel i fremstillingen af sirup, takket være dens naturlige sødme og konsistens. Det lindrer smerte i halsen og hjælpe med at fortrænge slim.

Honning er også et kraftigt naturligt antibiotikum, der effektivt bekæmper vira og bakterier, der forårsager almindelig forkølelse og influenza.

Hvordan kan du lave denne naturlige sirup derhjemme?

Citron honning og ingefaer

Du kan bruge denne sirup som et supplement til behandling af forkølelse og influenza, men du kan også tage det på daglig basis som en forebyggende foranstaltning.

Kombinationen af disse tre ingredienser skaber en kraftfuld kur mod betændelse og irritation, og giver dig samtidigt energi.

Ingredienser

 • 2 citroner
 • 1 stykke ingefær
 • 500 g ren organisk honning

Tilberedning

 • Vask citronerne grundigt og skær dem i tynde skiver.
 • Rens ingefæren og riv det eller skær det meget fint.
 • Tilføj begge ingredienser til en ren glaskrukke og hæld honningen over det.
 • Lad det stå i 24 timer indtil ingredienserne er godt blandede.
 • Du kan have det køleskabet i en eller to måneder.

Hvordan indtager man det?

 • Voksne kan tage op til to spiseskefulde om dagen.
 • Børn bør kun tage to teskefulde.
 • Uanset bør du tilsætte lidt varmt vand, for at gøre det nemmere at indtage.

Det bedste tidspunkt at tage dette er på tom mave om morgenen, men du kan også tage det ved første tegn på influenza.

Prøv at lave dette til hele din familie, især når vintersæsonen kommer.

Ingredienserne er lette at finde og præsenterer en billig måde at beskytte din krop mod angreb af mikroorganismer.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


 • Centers for Disease Control and Prevention. (2016). Influenza ( Flu ). https://doi.org/10.1007/978-1-60761-863-8_2
 • Sultana, S., Khan, A., Safhi, M. M., & Alhazmi, H. A. (2016). Cough Suppressant Herbal Drugs: A Review. International Journal of Pharmaceutical Science Invention ISSN (Online. https://doi.org/10.1016/j.clinbiochem.2005.11.007
 • Raal, A., Volmer, D., Sõukand, R., Hratkevitš, S., & Kalle, R. (2013). Complementary Treatment of the Common Cold and Flu with Medicinal Plants – Results from Two Samples of Pharmacy Customers in Estonia. PLoS ONE. https://doi.org/10.1371/journal.pone.0058642
 • Nathan, A. (1996). Colds and sore throats. Pharmaceutical Journal.
 • Díaz, I. M., Quílez, J. S., Pérez Yuste, M. R., Bolaños León, M. del C., Sánchez Díaz, M. A., & Díaz, C. C. (2012). Conocimiento y uso de plantas medicinales por parte de los usuarios de una zona básica de salud de Gran Canaria. Revista de Fitoterapia.

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.