3 lækre morgenmadsopskrifter med citron

Det er sundt at drikke citronsaft om morgenen, fordi det styrker dit immunforsvar. Du kan gøre det ekstra godt for din krop ved at kombinere det med andre naturlige ingredienser.
3 lækre morgenmadsopskrifter med citron

Sidste ændring: 08 april, 2019

Hvis du følger vores hjemmeside, har du sikkert allerede læst om, hvor godt det er at drikke citronvand om morgenen på tom mave. Det er en god måde at detoxe, optimere kroppens funktioner og forsyne kroppen med essentielle vitaminer og mineraler. Hvordan kan du sige nej til sådan en pakke? Læs med her og lær 3 lækre morgenmadsopskrifter med citron.

Citroner forbedrer fordøjelsen, er vanddrivende og styrker immunsystemet. Det er meget sundt, at drikke citronsaft om morgenen, men hvis smagen begyndet at blive lidt kedelig efterhånden, så læs med her. I denne artikel vil vi vise dig tre lækre opskrifter med citron, som du vil elske. Hvilken vil du prøve i morgen?

1. Aloe vera- og citronsmoothie

Citron saft

Denne metode er perfekt til at detoxe og tabe vægt. Det er enkelt og forfriskende – en lækker måde at starte dagen på og samtidigt se resultater.

Hvordan laver jeg en smoothie med citron og aloe vera?

Du har brug for følgende ingredienser:

For at lave smoothien, skal du først presse gelen fra den indre del af aloe vera planten ud; den er gennemsigtig og geleagtigt. Fjern forsigtigt med en ske og tilsæt det til en kop kogende vand.

Tag derefter saften fra en citron og tilsæt det til aloe vera blandingen og lad det køle af. Det er bedst at drikke ved stuetemperatur. Hvis du tilsætter en spiseske honning, bliver det endnu mere lækkert.

Anbefalet læsning efter “3 lækre morgenmadsopskrifter med citron”:

5 utrolige citron skønhedsbehandlinger du kan lave hjemme

2. Citronvand

Lime vand

Pres et skvæt frisk citron ud i et glas vand for at få en drik, der er forfriskende og sund. Det smager mere interessant end vand alene, og citronen giver dig god ånde.

 

Hvordan laver jeg det?

Du skal bare bruge 250 ml. vand, og et skvæt friskt citronsaft. Drik det frisk på tom mave og spis derefter morgenmad som normalt. Du vil opdage hvor godt har det bagefter!

3. Citronsaft med mynte, ingefær og agurk

Citronvand med mynte - morgenmadsopskrifter med citron

Kender du hemmeligheden bag citron, ingefær, mynte og agurk? Det gør din mave fladere, og samtidig smager det lækkert! Takket være kombinationen af disse rensende, anti-inflammatoriske ingredienser, kan vi forbedre vores fordøjelse og forbrænde fedt i løbet af dagen.

Brug dette remedie op til 10 gange om måneden, altid om morgenen på en tom mave. Hvis du godt kunne tænke dig en mere intensiv behandling til at få en flad mave, kan du lave en hel liter, som du drikker i løbet af dagen. Det er nemt og økonomisk; du skal bare være konsekvent og supplere med motion og god kost.

Læs også denne artikel efter “3 lækre morgenmadsopskrifter med citron”:

Få goderne fra en kokosnød, ingefær og rødbedesmoothie

Hvordan forbereder jeg en drik med citron, mynte og agurk?

Du skal bruge følgende ingredienser:

  • En agurk, skrællet og skåret i skiver
  • Saften fra en citron
  • En kop vand (250 ml.)
  • 10 gram pebermynte
  • En spiseskefuld friskrevet ingefær

Start med at lave en te af mynten. Tilsæt citronsaft og ingefær. Gør agurken flydende ved at blende den og tilsæt citronsaftblandingen. Nemt ikke? Tilsæt nogle isterninger for at få en lækker og forfriskende drik. Prøv det!

Vi håber, du vil prøve nogle af disse lækre morgenmadsopskrifter med citron og nyde godt af dens naturlige sundhedsmæssige fordele hver morgen!


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.