Ingefær mod ledsmerter - få opskriften her

Honning og citron er begge gode til at reducere betændelse, så når de kombineres med ingefær, som er ideelt til at reducere smerte, bliver de til en kraftfuld, helbredende trekløver.
Ingefær mod ledsmerter - få opskriften her

Sidste ændring: 10 oktober, 2018

Mange mennesker lider af ledsmerter. Det er en smerte, som man normalt bare er nødt til at leve med. Dog er der nogle midler man kan tage i brug for at hjælpe med at lindre smerten og forbedre sin livskvalitet. I dag præsenterer vi ingefær mod ledsmerter. Læs med her.

Smerter i leddene

Kan smerter i leddene kureres? Desværre er der til dags dato endnu ikke fundet en kur mod ledsmerter, men man kan behandle smerterne, så man kan komme til at leve et liv med mere livskvalitet. Gigt, slidgigt og leddegigt er alle normale tilstande, som tvinger folk til at tage antiinflammatorisk medicin eller afslappende midler, som kan have negative konsekvenser i det lange løb, især i forhold til lever og nyrer.

Leddene forbinder knoglerne i kroppen og gør det muligt at bevæge sig og skaber fleksibilitet. De er også dækket af brusk, som er et væv, der kan genopbygges ved hjælp af god ernæring. Men hvorfor er der så stadig nogle af os, som lider af ledsmerter? I nogle tilfælde er det genetisk eller resultatet af, at leddene er blevet slidt ned over tid, men det kan også være grundet lave mængder kollagen, tab af modstandsdygtighed over tid, infektion, skader eller andre ukendte årsager, som skaber dette udbredte problem.

Vi anbefaler på det kraftigste at man går til lægen hvis man oplever problemer med at man får smerter i leddene.  Når man ved, hvad det er der skaber smerten, kan man begynde at behandle den derhjemme med dette simple, naturlige helsemiddel.

Ingefær mod ledsmerter

Ingefær mod ledsmerter

Ingefær er en plante med meget kraftige medicinske egenskaber. Det har været brugt i århundreder og er specielt kendt for at hjælpe med fordøjelsen og mindske smerter og betændelse skabt af gigt. Hvad er hemmeligheden bag ingefær? Et element kaldet gingerol. Det er blevet så normalt at bruge denne plante til at behandle smerter, at mange studier har anbefalet dens brug til behandlingen af ledsmerter.

For eksempel fandt University of Arizona i 2007 et kraftigt antiinflammatorisk stof i ingefær. Den kemiske produktion af gingeroler viste en mindskning i betændelsestilstanden, så dette studie underbygger ingefærs gode egenskaber.

Det prestigefyldte John Hopkins University udførte også en undersøgelse som fandt ud af, at stofferne i ingefær mindsker de inflammatoriske kemiske stoffers virkning så meget, at der ikke engang er brug for behandling med traditionel medicin. Det er altså klart et forsøg værd.

Sådan laver du et middel med ingefær mod ledsmerter

Ginger

I nogle af vores andre artikler, har vi allerede talt om de fantastiske egenskaber, som honning og kanel har, og som kan gøre mange gode ting for helbredet. Hvis man kombinerer disse to, kan man lave en kraftfuld antiinflammatorisk drik, som er perfekt at starte morgenen med. Føj ingefær til blandingen og du vil straks kunne mærke, hvordan denne kraftfulde trekløver vil svække og lindre al den smerte, du har i leddene. Det er værd at prøve følgende opskrift et par gange når man har ondt, især fordi den, som allerede nævnt kan bruges som supplement til traditionel medicin. Det er altid bedre for helbredet at udnytte de naturlige alternativer.

Det skal du bruge:

  • En skefuld frisk, revet ingefær
  • Et glad vand
  • To teskefulde honning
  • Lidt kanel

Med disse ingredienser kan du lave en lækker urtete med ingefær, tilsætte lidt honning for sødme og drysse lidt kanel over. Man kan også vælge at bruge en kanelstang i stedet, da den indeholder endnu flere gode egenskaber end stødt kanel. Det er den perfekte måde at starte dagen på, og kan også være en god tilføjelse til om eftermiddagen. Er du klar til at bruge ingefær mod ledsmerter? Du kan jo give det et skud.


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.