4 smoothies, der giver en slank talje

Hvis du vil trimme din talje uden fuldstændig at skulle opgive mad, er det vigtigt at tilføje madvarer til din kost, der hjælper med at reducere din vægt og forbrænde fedt. Prøv disse smoothies!
4 smoothies, der giver en slank talje

Sidste ændring: 10 april, 2019

De fleste mennesker, der ønsker at fjerne fedt fra forskellige steder på kroppen, vil gerne have en slank talje. Der er flere grunde til, at du måske er tungere midt på kroppen, og ikke nødvendigvis fordi du er overvægtig. Derfor bør du prøve forskellige fødevarer for at se, hvilke der er mest effektive for dig personligt.

Prøv disse fire lækre og nærende smoothies, der vil hjælpe dig med at reducere din talje uden at skulle sulte dig selv.

Den bedste måde at tabe sig på er at lære at spise sundt og undgå at føle sig skyldig eller frustreret.

Du skal ændre din måde at spise på og vælge naturlige og råvarer, der giver dig de næringsstoffer, du har brug for og som hjælper dig med at føle dig energisk, levende og i god ånd.

Hvis du lærer at spise ordentligt, vil du ikke kun tabe dig gradvist og uden den frygtede rebound effekt, men du vil aldrig skulle på en diæt igen.

Få en slank talje uden at sulte dig selv

Kvinde med for store bukser

Det abdominale område relaterer sig til en række forskellige kropsfunktioner. For at trimme din talje skal du tage hensyn til alle disse faktorer:

  • Fødevarer, der er rige på skadelige fedtstoffer som stegte fødevarer, kager, pølser, mejeriprodukter og meget mere.
  • Overskydende raffineret sukker, der forårsager ubalancer i dine insulinniveauer og pankrea sygdomme.
  • Fordøjelsesforstyrrelser som gas og forstoppelse.
  • Hormonale ubalancer.
  • Stress.

 

Fire meget effektive slankende smoothies

I dag vil vi foreslå dig fire lækre smoothies lavet på naturlige ingredienser, der effektivt kan trimme din talje uden at du skal sulte dig selv.

Prøv dem!

1. Æble, maca og kokosolie

Sunde smoothies

Denne smoothie er det perfekte valg til din morgenmad. Den er sød og cremet, og dets ingredienser vil hjælpe dig med at nå dine mål.

Æbler

Æbler er rige på fiber, især skrællet, som hjælper med at reducere fedt, der opbygges i taljen.

Frugten er også god for din lever takket være dets æblesyreindhold, som hjælper med at komme af med de uønskede cm om taljen.

Maca

Maca er en vegetabilsk rod fra Peru, der er kendt for dets energiindhold, dets evne til at forbedre libido og regulere hormonelleforstyrrelser, hvilket kan medføre, at maven svulmer.

Du kan indtage maca i pulverform i små mængder og langsomt øge dit indtag – ellers kan det forårsage nervøsitet.

Kokosolie

Denne olie indeholder mange fordele for dit helbred. Blandt dem aktiverer det stofskiftet for at øge fedt- og kalorieforbrændingen, særligt i abdominalområdet.

2. Få en slank talje med pære, ingefær og ølgær

Denne smoothie er forfriskende og aromatisk, hvilket gør den ideel på varme dage. Dens ingredienser vil helt sikkert hjælpe dig med at reducere nogle cm omkring din talje.

Pære

Pærer er en mineralrig frugt, der hjælper med at bekæmpe væskeretention, hvilket er en af ​​de mest almindelige årsager til at have en forstørret mave.

Ingefær

Dette krydderi fjerner også væsker fra kroppen og fremmer også dit stofskifte, hvilket hjælper dig med at tabe dig nemmere.

Ølgær

Ølgær hjælper med at regulere nervesystemet og bekæmpe angst. Det er også meget nyttigt, når det kommer til at kontrollere de følelsesmæssige forstyrrelser, der får dig til at overspise.

3. Ananas, avocado og chia frø

Groenne smoothie  -slank talje

Denne tropiske smoothie er både sød og cremet, og er også én af ​​de mere nærende og tilfredsstillende versioner.

Ananas

Ud over at være et naturligt vanddrivende middel, forbedrer ananas din fordøjelse og reducerer inflammation, når du føler dig tung eller hævet.


Avocado

Avocadoer er fremragende, når det kommer til vægttab, fordi deres sunde fedtindhold aktiverer dit stofskifte og hjælper dig med at forbrænde fedt, især fra taljen.

Derudover gør avocado dine smoothies mere cremet og tilfredsstillende.

Chia frø

Hvis du lægger dem i blød natten over, hjælper disse frø med at bekæmpe forstoppelse og regulere eventuelle tarmsygdomme.

For at få mest muligt ud af alle fordele bør du blende disse ingredienser sammen grundigt med det vand, de blødte op i, inden du tilføjer dem til dine opskrifter.

4. Havre, kanel og kakao giver dig en slank talje

Denne smoothie er også super nærende og ideel at tilberede inden fysisk eller mental aktivitet, uden at tage på i vægt.

Havregrød

Havre er fremragende til vægttab, da de er meget tilfredsstillende og hjælper dig med at undgå at snacke mellem måltider ved at mindske din trang til at spise.

Du kan bruge havreflager eller havregryn, og du kan vælge at tilberede dem lidt for at gøre fordøjelsen nemmere.


Kanel

Kanel hjælper med at reducere taljen, fordi det får dig til at forbrænde flere kalorier. Det er også meget nyttigt for at regulere dit blodsukker niveau, hvilket kan medføre opbygning af fedt i maven.

Kakao

Kakao får dig til at føle dig godt tilpas og fyldt med energi, og giver dig mulighed for at nyde lidt chokolade i din sunde smoothie uden skyldfølelse.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


  • Warrilow A, Mellor D, McKune A, Pumpa K. Dietary fat, fibre, satiation, and satiety-a systematic review of acute studies. Eur J Clin Nutr. 2019 Mar;73(3):333-344.
  • Eyres L, Eyres MF, Chisholm A, Brown RC. Coconut oil consumption and cardiovascular risk factors in humans. Nutr Rev. 2016 Apr;74(4):267-80
  • Calder PC. Omega-3 fatty acids and inflammatory processes: from molecules to man. Biochem Soc Trans. 2017 Oct 15;45(5):1105-1115.

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.