5 slags te til fedtforbrænding der hjælper med vægttabet

16. marts 2019
Te har, i alle dens variationer, utallige egenskaber, som kan hjælpe dig med at tabe dig hurtigt, hvis du kombinerer det med den rigtige kost.

Hvis dit mål er at forbrænde mere fedt, skal du kombinere disse fem slags te til fedtforbrænding med en sund, afbalanceret kost, såvel som regelmæssig fysisk aktivitet, for at opnå de bedste resultater.

Hvis du vil forbrænde fedt, er te én af de mest effektive ting, du kan drikke, mens du arbejder hen mod et mål, som til tider kan være svært at opnå. Ud over at være en vanddrivende drik er sandheden, at visse typer af te vil hjælpe dig til hurtigere fedtforbrænding. Hvis det er, hvad du ønsker, så læs videre og få noglefantastiske ideer til bedre fedtforbrænding.

 

mavefedt

Te har, i alle dens variationer, utallige egenskaber, som kan hjælpe dig med at tabe dig hurtigt, hvis du kombinerer det med den rigtige kost.

Nogle af de fedtforbrændende teer, som vi vil fortælle om i dag, har velkendte vanddrivende eller beroligende effekt.

1. Hvid te til fedtforbrænding

Hvid te er en af de mest effektive teer til fedtforbrænding, der findes, eftersom den lader kroppen forbrænde fedt på fire forskellige måder, mens den hjælper med at komme af med mavefedtet.

Denne te vil hjælpe dig med at tabe dig hurtigere, eftersom den er en naturlig fedtforbrænder og ansvarlig for at gribe ind i optagelsen af fedtophobning i kroppen.

  • Og hvis det ikke var nok, er den i stand til atblokere for dannelsen af nye fedtceller
  • Den øger også lipolysen, den fordøjende process, hvor kroppen omdanner lipider til fedtsyrer

Ifølge flere undersøgelser er te en kilde til katekiner, en type af antioxidanter, som udløser frigørelsen af fedt fra cellerne. Ved at gøre dette, hjælper den leverens evne til at omdanne fedt til energi.

Og der er mere! Hvid te vil hjælpe dig med hurtigere at tabe dig og samtidig hjælpe med problemer i kroppen, som forhøjet kolesterol og triglycerider.

2. Berberis te til fedtforbrænding

Berberis te til fedtforbrænding

Det er måske ikke den mest kendte slags te, men det er i den grad en af de mest effektive, hvis du ønsker at tabe dig. Takket være indholdet af berberin i buskens bark og rod, vil du have meget lettere ved ved at gøre det.

  • Berberin er et gult, bittert pigment med en potent fedtforbrændende og appetitnedsættende effekt.

Derudover sætter denne slags te gang i forbrændingen og lader dig derved forbrænde mere fedt. Det hjælper med at nedsætte antallet af receptorer på overfladen af fedtcellerne og øger mængden af forbrændt fedt.

3. Rooibos te

Rooibos er faktisk en slags rød, noget sødere, te, som stammer fra rooibosbuskens blade. Det anses for at være en stærk fedtforbrænder. Komponenterne, som er ansvarlige for denne effekt, er polyfenoler og flavonoider, som findes i bladene.

Ifølge en undersøgelse fra 2014 hæmmer dette adipogenese, eller med andre ord: nedsætter dannelsen af nye fedtceller med 22%!

Ud over det er denne slags te ideel til at forbedre og øge det cellulære og fordøjelsen, grundet de mange antioxidanter i den.

nanopartikler fra teblade

Rooibos har også vanddrivende egenskaber,som hjælper dig med at reducere den væskeophobning, som til tider produceres i kroppen.

4. Pu-erh te til fedtforbrænding

Pu-erh te er en fermenteret kinesisk te, som er meget populær for sine kvaliteter til at hjælpe dig med at tabe dig. Den har vist sig at være yderst kraftfuld, hvis du ønsker at komme af med fedt på kroppen.

5. Mynte te

Det, som mynte te gør, er at den hjælper dig med atkontrollere appetitten. Den er også perfekt, hvis dit mål er at øge forbrændingen forbrænde flere kalorier og mere fedt.

Mynte te til fedtforbrænding

Ingredienser

  • 1 spsk mynteblade
  • 1 kop kogende vand
  • Honning (valgfrit, til at søde)

Fremgangsmåde

Dette er alt, det kræver for en forfriskende, fedtforbrændende, og bedst af alt – helt naturlig- te!

 

  • Westerterp-Plantenga, M. S. (2010). Green tea catechins, caffeine and body-weight regulation. Physiology and Behavior. https://doi.org/10.1016/j.physbeh.2010.02.00
  • Nagao, T., Komine, Y., Soga, S., Meguro, S., Hase, T., Tanaka, Y., & Tokimitsu, I. (2005). Ingestion of a tea rich in catechins leads to a reduction in body fat and malondialdehyde-modified LDL in men. American Journal of Clinical Nutrition. https://doi.org/10.1007/978-3-319-31811-0_12