5 sjove steder du bør have sex

Når det kommer til sex, kan de rette omgivelser have en afgørende rolle, hvis du gerne vil gøre det hele lidt mere interessant og spændende.
5 sjove steder du bør have sex
Isbelia Esther Farías López

Skrevet og kontrolleret af filosof Isbelia Esther Farías López.

Sidste ændring: 11 oktober, 2022

Uanset hvor ofte eller hvor mange gange du har haft sex, er der mange gode grunde til at fortsætte med at have et aktivt sexliv…. og prøve de her nye, sjove steder du bør have sex.

Målet er selvfølgelig at finde nye steder, der kan give sexlivet et strejf af sensualitet og fantasi.

Mulighederne er mange, men det kunne blandt andet være at have sex med din partner i bilen, på stranden eller på en båd… Det mest sexede er dog, at I skaber en atmosfære i trygge omgivelser, hvor I begge er enige om det.

Et nøje udvalgt sted at have sex er en god måde at tage din nydelse til nye højder, når du er i selskab med en helt særlig person.

Det er vigtigt at have i tankerne, at din seng ikke behøver at være det eneste sted, hvor dit sexliv udfoldes. Der er andre helt perfekte steder, og de bedste er den ultimative kombination af adrenalin, overraskelse og spontanitet.

I dag giver vi dig de 5 bedste steder at have sex, så du kan bevare spændingen i dit parforhold. Lad din fantasi, begær og lidenskab få frit løb.

Sjove steder du bør have sex

1. Poolen

Par der er i pool

At have sex i en pool kan være en af de mest frække øjeblikke i et parforhold. Det er en legende og lidenskabelig oplevelse, som kan vise sig at være uforglemmelig.

Det skaber mindre friktion, da skeden allerede er våd, og dermed kan man opnå orgasme hurtigere.

  • Men sex i poolen er kun forbeholdt par i faste parforhold, der kan have ubeskyttet sex, da vand og kondomer ikke er en god kombination.
  • Hele samlejet kan blive lidt vildt og kaotisk, og kondomet kan falde af i kampens hede.

2. Vær modig: Gør det i et prøverum

Vær modig og kast dig ud i at have sex i et unisex-prøverum. Der kan ske mange ting bag den lille dør, hvor du kan knalde med dit livs udkårne, mens andre mænd og kvinder prøver tøj.

Udover spændingen er der også andre elementer, der er med til at gøre hele situationen fræk: Spejlene, pladsen, sæder, lys og faren.

Du er dog nødt til at have i tankerne, at kun ét sæt fødder bør være synlige. Derudover skal I også udvise forsigtighed og kun vælge stillinger, hvor det ikke er så åbenlyst, at I har sex.

Efter I er færdige skal I forlade prøverummet en ad gangen. Herefter kan I købe nyt tøj med et tilfreds smil på læben.

Anbefalet læsning:

6 gode råd til sex i vand

3. Den rummelige bil

Sex i bilen

Mange gange er bilen vores foretrukne transportmiddel, så hvorfor ikke bruge den til at pifte jeres sexliv op?

At have sex i bilen er en fantasi, som mange har. Ingen stopper op for at se, hvad der foregår i bilen, og foruden at være romantisk kan det også være en anderledes oplevelse, end I ellers er vant til.

Men hvis du er lidt genert eller nervøs, anbefaler vi, at I venter til, at det bliver mørkt og finder et mørkt sted at parkere bilen. På denne måde undgår I også at blive overraskede af en nysgerrig forbipasserende.

4. Diskotekets eller barens badeværelse er et af de sjove steder du bør have sex

En aften ude med dit livs udkårne kan føre jer til en bar eller diskotek. Du er der med din partner, og I får pludselig lyst til at dele et øjebliks lidenskab.

I ser badeværelserne, går derud og skaber magi sammen.

Der er masser af kaos og høj musik på en bar eller et diskoteks badeværelse, og ingen af de andre tilstedeværende bemærker, hvem der kommer eller går. Det gør dem til det perfekte sted at have sex med din partner.

5. Hav sex på stranden

Par der er paa stranden

Ved bare at tage til stranden kan man drømme sig væk fra hverdagens trummerum.

Du skal bare være lidt kreativ for at få en unik oplevelse med din partner på stranden. At knalde på stranden til lyden og rytmen af bølgerne vil med garanti blive en oplevelse, som I vil værdsætte for altid.

Det er dog vigtigt, at I vælger en strand med ikke alt for mange badegæster. Så kan du nyde sex med din partner uden at være bange for at blive opdaget af nysgerrige blikke.

Prøv de her nye sjove stedet du bør have sex.

Det kan interessere dig ...
Hvordan overvinder par utroskab?
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Hvordan overvinder par utroskab?

Par, som overvinder utroskab, er i stand til at tale om det senere uden at holde mod, og støtte hinanden. Sådan overvinder par utroskab.


Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.