Prøv disse 6 sunde drikke til at rense dit blod

Akne kan skyldes en ophobning af toksiner i blodet.
Prøv disse 6 sunde drikke til at rense dit blod

Sidste ændring: 07 november, 2018

Dit blod kan blive kontamineret af flere grunde: en ophobning af toksiner forårsaget af en dårlig funktion af de rensende organer såsom nyre, lever eller tarmene; en dårlig kost med meget fed mad og giftige stoffer; eller forurening. Når din organisme starter med at ophobe giftstoffer og affald, passerer disse stoffer igennem blodbanen i et forsøg på at blive fjernet fra kroppen igennem huden. Det er derfor, at akne nogle gange skyldes toksæmi.

Hvis dit blod ikke er i stand til at rense sig selv ved at frigive toksinerne igennem huden, så vil det forblive forurenet, hvilket kan føre til kroniske problemer og sygdomme såsom fedme. Derfor er det meget vigtigt at stimulere de rensende processor af dit blod, så du kan afgifte og rense det.

Frugt – og grøntsags juicer, såvel som te, er gode til at rense dit blod og fjerne toksinerne i din krop. Vi vil vise dig nogle af de bedste drikke til naturligt at rense dig blod, hvilket vil hjælpe dig med at undgå sygdomme forårsaget af en ophobning af toksiner.

Rødbede juice

Rødbeder er fantastiske når det kommer til at rense dit blod

Rødbede juice er et af de bedste valg, når det kommer til at rense dit blod naturlig og simpelt. Denne juice indeholder rødbeder og rødbedeblade og er et stærkt middel til at rense blodet.

Ingredienser

  • 2 rødbeder
  • Rødbedeblade
  • Vand

Hvordan laver man det?

Vask rødbederne og deres blade meget grundigt og sørg for, at de er helt frie for jord. Tør dem og skær dem i skiver der er små nok til at passe ind i blenderen. Put stykkerne ind i blenderen og tilsæt rødbedebladene og en smule vand for at gøre det nemmere at blende. Lad blenderen køre i et par minutter. Det er bedst at drikke juicen på tom mave.

En drik af hvidløg og rødvin

Denne kraftfulde drik er perfekt til at aktivere dit stofskifte og reducere kropsfedt. Plus det kan hjælpe dig med at fjerne overskydende salt fra din krop, som er en del af den rensede process af blodet.

Ingredienser

Hvordan laver man det?

Hak de 12 fed hvidløg og put dem i en glaskrukke sammen med en halv liter rødvin. Luk krukken så den er tæt og sæt den i vindueskarmen eller et andet sted hvor den får direkte sollys i to uger.

Efter den anbefalede tid er gået, si væsken fra krukken og hæld det ned i en anden glasbeholder. Tag to spiseskefulde af denne væske, tre gange om dagen i en måned.

Grøn juice til at rense dit blod

Persille

Denne grønne juice er perfekt til at stimulere fjernelsen af toksiner og urene stoffer i blodbanen. Plus den også er god til at aktivere dit stofskifte og stimulere vægttab.

Ingredienser

  • 1 håndfuld spinat
  • 3 stilke schweiziske chard
  • 2 æbler
  • 1 håndfuld persille
  • 1 citron
  • 1 agurk

Hvordan laver man den?

Put alle ingredienserne i en blender, blend i et par sekunder og drik denne smoothie kold for at få mest udbytte af alle dens fordele.

Glat Burre (Arctium lappa)

Glat Burre er en kraftfuld rensende plante, der kan hjælpe dig med at rense dit blod og lymfesystem. Vi anbefaler at drikke denne te for at mindske overbelastning og hævelse, eliminere toksiner igennem huden eller urinen og fjerne overskydende urinsyre i din krop. Dens egenskaber er så effektive, at vi også anbefaler denne te til mennesker, der lider af problemer såsom artritis, iskiasnerve problemer, gigt, udslæt, akne, surt blod, ødemer, nyresten, leverproblemer osv.

Mælkebøtte te

Mælkebøtte

Mælkebøtte te er en af de mest rensende drikke der findes, og den er utrolig populær på grund af dens effektivitet. Denne drik er perfekt til at bekæmpe væskeophobning og fjerne toksiner og affaldsprodukter, der har ophobet sig i din krop og er på vej ud i blodbanen. Denne te er fuldstændig sikker og effektiv til at rense blodet for toksiner.

Brændenælde te

Dette er en anden fremragende rensende te til naturligt at detoxe dit blod og fjerne giftige stoffer, der kan påvirke dit helbred. Det er vanddrivende og kan også bruges til at behandle lever og nyre problemer.


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.