8 opfindsomme forslag til genbrugsmøbler

Opfindsomheden involveret i at give affaldsmaterialer et nyt formål, gør genbrugsmøbler meget iøjnefaldende. Opdag 8 idéer til genbrugsmøbler her!
8 opfindsomme forslag til genbrugsmøbler

Skrevet af Jose Popoff

Sidste ændring: 09 august, 2022

Genbrugsmøbler er smukke og meget praktiske. Du kan skabe opfindsomme kunstværker, der vil forskønne dine rum, ved at lægge noget tid og indsats i genbrug. Vi giver dig nogle forslag til genbrugsmøbler.

Det har adskillige fordele at bruge genbrugsmøbler. Det er meget billigere og længerevarende, og du hjælper også planeten. Derfor, vil vi opfordre dig til at lave genbrugsmøbler, så du kan skabe unikke rum! Genbrugsmøbler kan endda hjælpe med at skabe moderne og rustikke rum, på samme tid.

Nu til dags, er alt grønt velanset. Derfor, er det, at bruge genbrugsmøbler, blevet det sidste nye. At være en del af denne øko-venlige møbel-bevægelse hjælper med at sikre en bedre fremtid for dine børn. Foruden at gøre din planet en tjeneste, vil du også have fantastiske møbler i dit hjem.

Læs videre, og opdag nogle fantastiske idéer til genbrugsmøbler!

Forslag til genbrugsmøbler

1. Kaffebord af tønder

møbelsæt lavet af tønder er et forslag til genbrugsmøbler

Du kan bruge en tom tønde eller save en i halve, for at lave et smukt kaffebord. Du kan tage det til din nærmeste tømrer for at få det beskåret. Nogle gange har tomme tønder beslag, som de hviler på. Disse vil hjælpe med at støtte den, hvis du beslutter dig for at dele den i to.

Hvis du ønsker det, kan du polere og male tønden i din yndlingsfarve, selvom det kan se bedre ud, hvis den forbliver i dens normale farve. Hvis du ikke ønsker at male den, kan du i det mindste give den et lag laksegl eller fernisering.

Placer de to beslag på gulvet, og dernæst tønden. Over tønden, kan du placere et tykt træbræt.

2. Forslag til genbrugsmøbler af skodder

Hvis du har gamle trævinduer, du ikke længere bruger, kan du forvandle dem til praktiske borde. Husk at købe bordben, der kan støtte vægten.

Du kan sætte disse borde på din veranda eller i din entré, og placere dekorationer og souvenirs ovenpå dem.

3. Borde og stole af dæk

stole lavet af bildæk er eksempel på forslag til genbrugsmøbler

Der er uendelige idéer til møbler med dæk. Eksempelvis, kan du simpelt male to dæk i din yndlingsfarve, stable dem ovenpå hinanden, og dernæst placere en glasplade på toppen. Gummiet vil hjælpe med at holde glasset på plads.

4. Forvandl dit badekar til et stykke møbel

Hvis du ikke længere bruger dit badekar, så lad være med at smide det ud. I stedet, kan du beskære det til en lænestol. Dernæst, skal du vaske det og polere det godt.

Placer en hynde og nogle puder på toppen, så det bliver et smukt stykke genbrugsmøbel!

5. Genbrugsmøbler af træpaller

Du kan lave mange forskellige genbrugsmøbler med træpaller, fra havedekorationer til trapper.

For at gøre dette, skal du stable to paller, for at forvandle dem til et smukt bord, du kan placere på din veranda eller terrasse, eller sætte dem sammen for at skabe stole eller sofaer.

6. En knagerække lavet af gammelt træ og forgreninger

Få fat i et stykke træ, i hvilken som helst form og størrelse. Faktisk, jo mere abstrakt dit stykke træ er, des mere elegant vil det se ud. Poler overfladen, så det kommer til at skinne.

Dernæst, skal du placere tre bøjede grene, så du laver knager til knagerækken. Det er et fantastisk forslag til genbrugsmøbler, synes du ikke?

7. Stol af korkpropper

masser af vinpropper på række

Hvad synes du om dette fantastiske forslag til genbrugsmøbler? Du skal indsamle en enorm mængde korkpropper, for at lave en stol eller et bord. Jo flere, du kan få fat i, des bedre, da et møbel lavet af kork ikke er så robust som et møbel lavet af paller eller tomme tønder.

Hvis du foretrækker det, kan du lave kork-dekorationer til at sætte i dine vindueskarme.

8. Forslag til genbrugsmøbler med cykelhjul

Brug cykelhjul som ben til et bord. Fastsøm to metalrammer til et træbræt. Dernæst, skal du svejse fire hjul på dette bord, så det kommer til at se godt ud. Det vil gøre ethvert rum populært!

Faktisk, kan du sætte fire cykelhjul på et bord, du allerede bruger, for at give det et vintage-præg.

Det kan interessere dig ...
5 ideer til smukke genbrugsmøbler, som du vil elske
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
5 ideer til smukke genbrugsmøbler, som du vil elske

Kasser, paller, træstykker og endda tønder kan omdannes til perfekte møbler. Her er nogle innovative genbrugsmøbler til at dekorere dit hjem.


Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.