5 originale sengeborde

Du kan bruge næsten alt hvad du har lyst til derhjemme for at lave et meget innovativt natbord. Tjek disse anbefalinger og vælg den ide der passer bedst til din stil.
5 originale sengeborde

Sidste ændring: 18 oktober, 2018

Selvom vi bruger vores sengebord hver dag, er det et møbel, som vi normalt ikke giver megen tanke. Sig farvel til dit kedelige soveværelse med disse meget originale sengeborde!

Sengebordet er ikke kun et af de steder, hvor vi ligger vores ure, mobiltelefoner og billedrammer. De er også en vigtig del af et soveværelse, et møbel, der typisk findes i dette rum. Hvis du vælger natbordet, du altid har drømt om, ændrer du dit soveværelse dramatisk.

5 originale sengeborde

1. Sengebord fremstillet af genanvendte kasser

Sengebord

Det bedste ved denne idé er, at det er meget nemt og meget billigt. Du kan finde ubrugte grøntsag bokse hos enhver grønthandler eller i supermarkedet, og disse steder vil være glade for at få dem af hånde.

Når du er hjemme, kan du male dem, i hvilken som helst farve du kan lide og endda tegne et design på dem, som blomster eller kinesiske tegn.

Hvis du foretrækker noget mere sofistikeret, er en anden mulighed at bare købe kasserne i den farve du vil have, og derefter omforme dem til dit natbord.

Uanset hvad du foretrækker, er det et meget tilpasseligt alternativ, der ser godt ud i ethvert miljø. Sørg for at prøve det.

Se også: 9 stilfulde opdelings ideer til dit hjem

2. Sengeborde fremstillet af trærammer

Dette er en perfekt ide for dem, der elsker natur og billige design og den består af at bruge trærammer til at lave dit natbord.

Selv om det måske lyder for rustikt eller endda snavset, skal du ikke forkaste denne ide endnu, fordi disse natbord ser smukke ud.

For det første skal du købe eller finde en cylindrisk formet træramme med en lige overflade, der ikke er for høj og som passer til dine behov. Mange vælger at lakere trærammerne helt, mens andre foretrækker at glatte siderne for at fjerne splinter og kun lakere overfladerne.

På den anden side sliber nogle mennesker dem ikke ud for at gøre natbordet mere rustikt. Men de fleste vælger at slibe dem ud for at få et blødere sengebord.

Her er nogle andre forslag:

  • Du kan tilføje hjul til at gøre dem mere funktionelle, så du kan flytte dem rundt i dit værelse.
  • Male dem hvide for at matche lagner og gardiner er også en god ide.
  • Du kan bruge mere end en ramme til at lave mange natbord.

3. Sengebord fremstillet af stole og stiger

Stole og bord.

Vi vædder med, at du aldrig har hørt om dette før. Hvis du har en stol, som du ikke bruger længere eller en gammel stige, er det en fantastisk måde til at genbruge dem på. Det viser sig, at disse to fantastiske ting skaber meget originale sengeborde.

Hvordan laver man dem? Hvad angår stole, skal de være lavet af træ, så du kan istandsætte dem. Fordelen er, at man foruden at være ekstremt innovativ kan du bruge dem til at hænge ting på. Tip: Laker og prøv at matche dem med dit gulv, seng eller møbler.

Nu skal vi forklare, hvordan man laver natbordet ud af en stige. Det er faktisk ret nemt. Ligesom med stole, skal du først istandsætte dem. Dette afhænger stort set af, hvordan du klare at matche dem med dit soveværelses indretning.

Vær forsigtig! Istandsættelsen af dem betyder ikke at slippe af med deres vintage touch. Dette er essensen af ​​dette møbel. Placer hylderne på trinene for at udvide deres kapacitet. Du bør også tilføje klassiske dekorationer for at give dit natbord et gammelt touch. Hvis du tilføjer nye ting, vil det nok se forkert ud i dit soveværelse.

Tag et kig på denne artikel: 5 smukke ideer til at lave en minihave i dit hjem

4. Sengebord fremstillet af skuffer

Har din familie et gammelt møbel liggende? Gem skufferne for at lave et meget sofistikeret natbord. Du kan sætte dem på deres sider og tilføje mere træ i midten for at lave nogle hylder.

Hvis det er en lidt smalere skuffe, kan du vedhæfte den til en anden for at skabe et bredere sengebord. Ja, det er en basal mulighed, men det er et af de mest originale sengeborde, hvis du matcher det med de andre ting i dit soveværelse. Det er enkelhed på sit bedste.

5. Sengebord fremstillet af kufferter

Kufferter

Hvis du aldrig har set nogen af disse natborde, så går du glip af noget. Igen er tanken at genbruge ubrugte genstande, i dette tilfælde kufferter.

Dit natbord vil se endnu bedre ud, hvis kufferterne er farvede. Men de vil sandsynligvis være sorte. I så fald kan du vælge at male dem eller dække dem for at opfriske din indretning. Hvis du ikke har nogen kufferter derhjemme, kan du besøge et marked eller en butik for at finde nogle.

For at gøre disse kufferter til meget originale sengeborde, så stabel dem og læg et indrammet spejl på toppen. Ud over at give dem et andet finish, vil dette give dig mulighed for at forbedre dit rums belysning.

Processen ændres ikke, hvis du vælger en gammel kuffert i stedet for kufferter. Hvis du vil have noget lavt og du vil plane dette med din seng, vil et par træblokke hjælpe.

Med disse tips kan du tage et skridt mod at få det soveværelse, du altid har drømt om. Disse originale sengeborde er meget specielle og pynter din indretning.


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.