9 tegn på du er fyldt med toksiner du bør kende til

Når vores kroppe er overfyldt med toksiner, så prøver de at komme af med dem. De giver os nogle signaler, som vi kan holde øje med.
9 tegn på du er fyldt med toksiner du bør kende til
Maricela Jiménez López

Bedømt og godkendt af læge Maricela Jiménez López.

Sidste ændring: 25 august, 2022

Når vores kroppe er fyldt med toksiner, så prøver de at komme af med dem. De giver også nogle signaler, som måske ikke lader til at være relaterede til det. Alt dette er en del af forsøget på at rense kroppen.

Vi er alle på en eller anden måde udsat for virkningerne fra for mange toksiner. Dette kan ske på trods af, at man spiser godt og lever sundt, hvilket ellers kan mindske mængden af toksiner i vores krop.

Området, som vi bor i, er fyldt med partikler. Disse kan være i luften, vandet, fødevarerne og mange andre kilder. Dem alle har vi direkte kontakt med.

Vi har organer, som er ansvarlige for at indsamle og udskille de fleste toksiner. Men nogle gange bliver de overfyldte og mindsker deres evne til at fungere korrekt.

Som en følge af dette ender vi med en ophobning af toksiner. Denne ophobning kan man ikke komme af med hurtigt. Som en konsekvens vil man lide af en række fysiske og følelsesmæssige helbredsproblemer.

Nogle gange er det svært at vide, at man har et problem. Men der er en række signaler, som kan advare en, før det bliver til en mere kompliceret tilstand.

Lad os se på dem!

1. Konstant træthed: et tegn på at din krop er fyldt med toksiner

Er din krop fyldt med toksiner føler du ofte meget træthed.

Ens krop kan arbejde over for at komme af med toksinerne, der er ophobet i de forskellige kropsvæv. Når den gør dette, så er det almindeligt, at man har en voksende følelse af træthed. Dette sker, også selvom man sover ordentligt.

Træthed, problemer med at koncentrere sig og en lyst til at sove hele dagen er advarslende tegn. Måske har ens krop brug for hjælp til at bekæmpe ophobningen af affaldsstoffer.

2. Konstant vægtøgning

Vægttab er ikke en nem opgave. Det kræver næsten altid et vedvarende arbejde, der involverer kost og træning.

Hvis man gør dette og stadig ikke taber sig, så er dette dog et advarslende tegn. Dette er måske på grund af en hormonel ubalance.

Disse former for tilstande kan være på grund af flere ting. Nogle af de ting indebærer store mængder toksiner fra fødevarer og personlige produkter til hudpleje.

3. Forstoppelse

forstoppelse

Ens tarmkanal spiller en vigtig rolle i udskillelsen af toksiner.

Problemer med bevægelse i tarmene eller forstoppelse er et tegn på et problem. Dette er den åbenlyse ophobning af affaldsstoffer.

Dette øger mængden af toksiner i kroppen. Men det kan også forårsage ondt i maven, irritation og problemer med at optage næringsstoffer.

4. Hudproblemer

Ens hud er et af de organer, som viser problemer med et overflod af toksiner. Tilstedeværelsen af akne, udslæt og allergiske reaktioner er store indikatorer.

De kan fortælle en, at ens krop ikke kommer af med toksinerne. Især toksiner i ens blod og væv.

5. Overophedning og hedeture

hedeture

Et tegn på en overflod af toksiner i ens krop er overophedning. Dette skyldes, at ophobningen af toksiner får leveren til at arbejde hårdere end normalt.

Dette forårsager en øgning af ens sved. Sved hjælper derefter kroppen med at komme af med toksiner igennem huden. Dette er et klart tegn på at din krop er fyldt med toksiner.

6. Konstant hovedpine

Toksiner i ens blod kan påvirke ens nervesystem direkte. De kan også forårsage reaktioner såsom konstant hovedpine.

Vævene i nervesystemet er overfølsomt overfor toksiner. På grund af dette er det ikke så underligt, at det forårsager denne form for reaktion.

7. Ophobning af mavefedt

mavefedt

Udrensning hjælper en til at tabe sig. En grund til det er, at det fjerner affaldsstoffer, som resulterer i ophobningen af fedt rundt omkring maven.

Dette er på grund af det faktum, at toksiner påvirker glukosen og kolesteroltallet. Begge dele øger fedtdepoterne på maven.

8. Dårlig ånde

Når man har god hygiejne i munden og stadig har dårlig ånde, så har man et problem. Denne dårlige ånde kan komme fra problemer med fordøjelsen eller en ophobning af toksiner i leveren.

Disse forandrer miljøet i fordøjelsessystemet. Denne forandring gør det nemmere for dårlige bakterier at leve i ens mund, både i tandkødet og på ens tænder.

Ens tunge kan også blive dækket af et gult lag. Dette kan være forårsaget af for mange toksiner i ens blod. Dette gule lag kan også forårsage dårlig ånde og infektioner.

9. Galdesten

galdesten

En overflod af toksiner i gladeblæren kan være skadeligt. Overfloden får galdeblæren til at danne gladesten.

Leveren kan begynde at opbevare overskydende galde i galdeblæren. Denne tykke væske tilstopper galdeblæren. På grund af denne tilstopning så vil galdeblæren begynde at danne galdesten.

Døjer du med dette? Hvis du gør, så bør du stoppe med at spise forarbejdede fødevarer. Du bør også øge mængden af vand og friske frugter og grøntsager, som du indtager.

For at få de bedste resultater kan du overveje en “detox” kur. Eller endnu bedre kan du tilføje udrensende drikke til din nuværende kost.

Kan du mærke at din krop er fyldt med toksiner? Så er det på tide at gøre noget ved det.

Det kan interessere dig ...
5 lækre detox supper til at rense din krop
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
5 lækre detox supper til at rense din krop

Har du hørt om detox supper? Disse sunde vaner består i at rense kroppen ved hjælp af grøntsagerbaserede cremer eller bouillon.
Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.