Hjemmemedicin med appelsinjuice mod åreknuder

Anvendelsen af dette middel kan bidrage til at forbedre stofskiftet i de områder der er ramt af åreknuder, og dermed mindske deres udseende, samt afslappe og berolige følelsen af oppustethed.
Hjemmemedicin med appelsinjuice mod åreknuder

Sidste ændring: 26 august, 2022

Udseendet af åreknuder er ofte et æstetisk problem der rammer kvinder. Det refererer til snoede og betændte vener der er tydeligt synlige, især på ben og fødder. Måske skulle du prøve denne opskrift med appelsinjuice mod åreknuder.

Mange kvinder oplever ikke relaterede lidelser, men forsøger dog alligevel at slippe af med dem, fordi de mener, at de påvirker deres skønhed. Imidlertid er det næsten altid nødvendigt at gribe ind, fordi de udløser en række symptomer, der påvirker ens livskvalitet.

Dette skyldes, at selv om der er en tilbøjelig til at at ignorere deres sundhedsimplikationer, er åreknuder et af de første tegn på kredsløbsproblemer . Dette kan forårsage alvorlige helbredskomplikationer længere ude i fremtiden.

Heldigvis, før dette sker, kan vi få adgang til flere eksterne behandlinger, der hjælper os med at reducere knuderne, og samtidig begynde genoprettelsen af et sundt stofskifte.

I denne blog ønsker vi at dele et middel med hvidløg og appelsin, hvis egenskaber kan benyttes som et supplement til at afhjælpe dette problem.

Prøv det!

Anbefalet læsning efter “Hjemmemedicin med appelsinjuice mod åreknuder”:

Sådan kan du behandle dårlig ånde med kanel

Hvidløg og appelsinjuice mod åreknuder

Ved at kombinere egenskaberne af hvidløg med appelsinjuice, kan vi få en alternativ behandling som hjælper med at reducere de åreknuder der dannes på benene.

Selvom det ikke er et mirakelprodukt eller noget lignende, kan dette middel dog hele tiden påføres da det forbedrer cirkulationen i problemområderne og reducerer deres udseende.

Blandt andet hjælper det med at afslappe trætte ben og berolige den ubehagelige følelse af oppustethed der opstår på grund af væskeretention.

Fordele ved hvidløg mod åreknuder

Hvidloeg

Hvidløg er en af de mest populære ingredienser i traditionel medicin. Det indeholder vigtige essentielle næringsstoffer, der kan hjælpe med behandlingen af mange problemer, der ofte påvirker helbredet.

 • Det indeholder svovlforbindelser, der har en anti-inflammatorisk og antioxidant virkning, der gavner hjerte-kar-sundhed.
 • Det har også en vasodilatorisk virkning, som hjælper med at blokere arterierne i tilfælde af akkumulering af fedtstoffer eller indsnævring.
 • Det aktiverer blodcirkulationen og forhindrer dannelsen af blodpropper, åreknuder og andre inflammatoriske lidelser.
 • Og det beroliger fornemmelsen af oppustethed, som ofte skyldes kredsløbsproblemer.
 • Det reducerer smerte i den nederste del af kroppen, fordi det hjælper med at returnere blodet til hjertet uden så meget besvær.

Fordele ved appelsinjuice mod åreknuder

Appelsiner

Selv om det ikke er den mest populære naturlige ingrediens til behandling af åreknuder, er appelsinjuice et interessant supplement til at hjælpe dig med at kontrollere dette problem.

 • Blandet med hvidløg reducerer appelsiner udvidelsen af venerne og genopretter blodgennemstrømningen.
 • Det afslapper de berørte områder og reducerer oppustethed, smerte og følelsen af følelsesløshed, som ofte ledsager denne tilstand.
 • Det reducerer væskeretention i benene, en faktor der er relateret til kredsløbsproblemer.
 • Udover dette virker det som en tonic for huden, der hjælper den med at bevare sin elasticitet og fasthed.

Læs også dene artikel efter “Hjemmemedicin med appelsinjuice mod åreknuder”:

Opskrift på tibetansk hvidløgsolie

Sådan tilberedes du denne hjemmelavede hvidløg og orange medicin

Hvidloeg paa glas - appelsinjuice mod aareknuder

Denne hjemmelavede hvidløgs og appelsinjuice medicin er et alternativ til nogle af salverne og andre produkter der ofte bliver solgt til at lindre åreknuder.

Dens virkninger er ikke umiddelbar, men efter flere applikationer vil du begynde at føle en forbedring.

Af denne grund er det vigtigt at være i overensstemmelse med anvendelsen af det for at opnå tilfredsstillende resultater på mindre tid.

Ingredienser

 • 3 appelsiner
 • 5 hvidløgsfed
 • 2 spiseskefulde olivenolie (32 g)

Køkkenudstyr

 • Glaskrukke
 • Ske af træ
 • Klæbende film

Forberedelse

Anvendelse

 • Gnid salven på de områder der er ramt af åreknuder.
 • Giv dig selv en lille massage i området på 5 til 8 minutter for at øge absorptionen af næringsstofferne fra salven.
 • Efter denne tid skal du pakke området i klæbefilm uden at klemme det for meget.
 • Lad det stå i 40 minutter og skyl det derefter.
 • Gentag dette hver nat før du går i seng, eller mindst 3 gange om ugen.

Bemærk: Undgå at udsætte din hud for solen efter brug af dette middel, da dette kan medføre misfarvning på grund af indholdet af citronsyre. Skyl med rigeligt vand.

Ønsker du at slippe af med åreknuder? Prøv dette middel med appelsinjuice mod åreknuder samt en god kost og motion.

Det kan interessere dig ...
3 lækre desserter der ikke feder
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
3 lækre desserter der ikke feder

Det er faktisk muligt at finde desserter der ikke feder. Med disse nemme opskrifter kan du nyde en lækker dessert uden at frygte at tage på! • Arora, M. (2017). Management of varicose veins. JK Science. https://doi.org/10.1080/00325481.1957.11691434
 • Cleanthis, M., & Lees, T. (2011). Varicose veins and chronic venous insufficiency. In Postgraduate Vascular Surgery: The Candidate’s Guide to the FRCS. https://doi.org/10.1017/CBO9780511997297.021
 • Piazza, G. (2014). Varicose veins. Circulation. https://doi.org/10.1088/0031-8949/91/2/025201
 • Schäfer, G., & Kaschula, C. (2014). The Immunomodulation and Anti-Inflammatory Effects of Garlic Organosulfur Compounds in Cancer Chemoprevention. Anti-Cancer Agents in Medicinal Chemistry. https://doi.org/10.2174/18715206113136660370
 • Schafer, G., & H Kaschula, C. (2014). The immunomodulation and anti-inflammatory effects of garlic organosulfur compounds in cancer chemoprevention. Anti-Cancer Agents in Medicinal Chemistry (Formerly Current Medicinal Chemistry-Anti-Cancer Agents), 14(2), 233-240.
 • Coelho, R. C. L. A., Hermsdorff, H. H. M., & Bressan, J. (2013). Anti-inflammatory properties of orange juice: possible favorable molecular and metabolic effects. Plant foods for human nutrition, 68(1), 1-10.
 • Várices: MedlinePlus en español. (2019). Retrieved 31 July 2020, from https://medlineplus.gov/spanish/varicoseveins.html

Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.