Hvordan man behandler lav sexlyst hos kvinder

Kanel er et naturligt afrodisiakum, der kan føjes til desserter og drikkevarer til at bekæmpe en manglende sexlyst.
Hvordan man behandler lav sexlyst hos kvinder

Sidste ændring: 28 november, 2018

Kvinder kan lide af lav sexlyst på bestemte tidspunkter af deres liv, som kan være forårsaget af ting som hormonelle forandringer, stress, udmattelse, følelsesmæssige forandringer, helbredsproblemer osv.

I denne artikel vil vi vise dig nogle midler, der vil hjælpe dig med at øge din sexlyst og samtidig forbedre dit velvære og sundhed. Find ud af mere!

Behandl lav sexlyst med kanel, ingefær, og honning

Krydderier giver ikke kun et strejf af smag til vores opskrifter, de besidder også egenskaber, som kan stimulere funktionen af organer, gøre fordøjelsen lettere, fremme stofskiftet, giver os energi og øge vores sexlyst.

Vi har valgt to krydderier med nogle af de kraftigste virkninger, især hos kvinderKanel og ingefær er både lægeplanter og har mange gode egenskaber og det er let at indtage dem hver dag til morgenmad.

Hvordan tilbereder man dem?

Den nemmeste måde at indtage dem på er at lave en sirup med lige dele krydderi og honning.

Bland det hele sammen og opbevar det i en krukke. Hver morgen ved morgenmad, indtager du en spiseskefuld sirup, alene eller med varmt vand, og venter derefter 15 minutter, før du spiser.

Citron ingefaer og honning te

Maca i overgangsalderen

Maca er en af de bedste måder til at genoprette manglende sexlyst på når den er forårsaget af hormonelle forandringer ved overgangsalderen. Den virker på tre måder:

 • Øger sexlysten.
 • Regulerer hormonsystemet og lindrer symptomerne på overgangsalderen.
 • Forbedrer hud, hår og knoglers sundhed.

Denne rod, som stammer fra Peru, er rig på proteiner, essentielle aminosyrer, kulhydrater, fibre, vitaminer (B1, B2 og B6) og mineraler som jern, calcium, fosfor, kalium, natrium og zink.

Bare husk på, at det lidt kan øge blodtrykket lidt og nogle kvinder kan opleve nervøsitet. Vi anbefaler at købe maca i pulverform og starte med en lille dosis.

Hvordan indtager jeg den?

Tag tre gram om dagen i en uge. Hvis du ikke oplever nogen nervøsitet, så øg dosis til 6 gram om dagen den næste uge.

Hvis du har brug for det, kan du øge din dosis til maksimalt 9 gram om dagen.

Når du føler at du får de ønskede resultater af Maca, kan du fortsætte med en vedligeholdelsesdosis på 3 gram om dagen.

Maca rod pulver

Smoothie af rød passionsfrugt

Fødevarer med rød farve har evnen til at øge den seksuelle lyst, ud over at forbedre blodomløb og blandt mange andre egenskaber forebygge kræft.

Vi foreslår at du starter din din dag med en anden type morgenmad. Denne røde smoothie er lækker og vil give dig den energi og vitalitet, som du har brug for.

Ingredienser

 • En håndfuld af røde frugter efter eget valg
 • ½ granatæble (kun frøkapperne)
 • 1 økologisk rødt æble med skræl
 • 1 knivspids cayennepeber peber
 • 1 kop vand

Tilberedning

Opløs alt i en blender i to minutter, indtil det bliver glat. Hvis den er for sur, kan du søde den med lidt honning.

Passion frugt smoothie

Farven i dit soveværelse

Som vi nævnte før,  har farven rød terapeutiske virkninger, hvoraf den ene er at stimulere seksuel appetit. Vi anbefaler imidlertid ikke at male væggene i dit soveværelse i denne farve fordi for meget kan forårsage en negativ virkning, hvilket fører til aggressivitet og dårligt humør. .

Den bedste  måde at indarbejde denne farve i dit hjem er ved at bruge røde detaljer, som billeder, puder, dynebetræk eller møbler. Denne måde, vil du tilføje et strejf af farve, der, tro det eller ej, vil være en diskret måde at forbedre dit sexliv på.

Forøg lav sexlyst med elskovsmidler

Vidste du at visse æteriske olier er elskovsmidler? Ikke alene skal de hjælpe os med at holde vores krop og hjem velduftende, de øger også sexlysten.

Vi anbefaler følgende:

 • Ylang-ylang
 • Kanel
 • Vanilje
 • Rose
 • Jasmin
 • Lavendel
 • Bergamot
 • Muskatnød

For at være sikker på at opnå alle de terapeutiske fordele,  bør du købe æteriske olier et sted du har tillid til og være sikke på at de er rene, og ikke kemiske essenser eller en blanding af forskellige olier. Du kan også finde dem i helsekostbutikker.

Har du lav sexlyst? Prøv nogle af disse tips.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.