Bekæmp fedtet hud med risvandtoner

Japanerne opdagede fordelene ved risvand til huden. Opdag hvordan du bekæmper fedtet hud med denne risvandtoner!
Bekæmp fedtet hud med risvandtoner
Karla Henríquez

Bedømt og godkendt af læge Karla Henríquez.

Sidste ændring: 26 august, 2022

Fedtet hud er et problem, der opstår, når talgkirtlerne forstyrres. Disse kirtler er ansvarlige for at producere naturlige olier, der opretholder hydrering og også skaber en beskyttende barriere mod toksiner og andre skadelige miljøagenter. Risvandtoner kan hjælpe.

Men for meget olie kan tilstoppe porerne, hvilket forårsager problemer som hudorme og akne. Derudover, fordi din hud har en olieagtig tekstur, vil den begynde at se skinnende og snavset ud.

Ikke alle ved, hvordan man styrer denne tilstand. I deres søgen efter at finde bedre hudplejeprodukter, vælger de nogle gange muligheder, som forværrer pH-ubalancen.

Derfor er det en god ide at bruge naturlige kosmetiske produkter til fedtet hud. På grund af deres mildere formler kan de hjælpe dig med at kontrollere denne tilstand uden at forårsage uønskede bivirkninger.

I dagens artikel ønsker vi at dele en opskrift på risvandtoner, der vil fjerne overskydende olie og nære din olieholdige hud dybt. Er du klar til at prøve det?

Læs også:

Risvandtoner til olieagtig hud

Rivandtoner virker effektivt mod olieagtig hud

Ris anvendes over hele verden og er den næstmest populære kornsort i produktionen.

Dens mange ernæringsmæssige egenskaber er fremragende. Ud over at give din krop energi, giver det også kroppen næring.

Selvom ris hovedsagelig anvendes til madlavning, er der nogle alternative anvendelser på det æstetiske område. Faktisk bruger nogle kosmetiske producenter ris til at udvikle visse behandlinger og anti-aging cremer, fordi dets egenskaber fremmer hudregenerering.

Mens mange stadig ikke kender til ris’ mange anvendelser som et skønhedsprodukt, har østlige kulturer brugt ris i århundreder som et astringerende middel og i foryngende behandlinger.

Læs også:

Den fantastiske opdagelse af risvand

Fordelene ved ris for huden blev opdaget af japanske kvinder, der arbejdede i rismarkerne med at vaske risen. De bemærkede, at deres hænder var meget blødere og mere attraktive efter at have håndteret dette produkt. Resten er historie, som man siger.

I dag bruges ris fortsat til kosmetiske formål, da dets næringsstoffer kan forbedre tilstanden af ​​din hud bemærkelsesværdigt:

 • Det fjerner ikke kun urenheder på overfladen. Det fjerner også overskydende olie og hudorme.
 • Anvendelse af risvand regulerer din huds naturlige pH-værdi og kan kontrollere symptomerne på kroniske problemer som akne, eksem og psoriasis.
 • Ris minimerer også forekomsten af eventuelle mørke pletter.
Ris har været anvendt som et skønhedsprodukt i Østen i århundreder

Hvordan laver du denne risvandtoner?

Naturlig risvandtoner er et produkt, der ikke indeholder tilsatte kemikalier, i modsætning til kommercielle produkter. Det er rig på vitaminer, mineraler og antioxidanter, der reparerer celler for at forhindre rynker og andre tegn på aldring.

Du kan indarbejde det i din daglige skønhedsrutine og endda anvende det flere gange om dagen. Dets naturlige egenskaber vil rense dine porer og fjerne den olie, der gør at dit ansigt ser skinnende ud.

Ingredienser

 • 5 spsk økologisk ris (100 g)
 • 1 kop vand (250 ml)

Køkkenudstyr

 • 1 sprøjteflaske
 • 1 skål

Forberedelse

 • Bring vandet i kog, fjern det fra varmen og hæld det i skålen.
 • Tilsæt de økologiske ris, dæk, og lad det trække i 30 minutter.
 • Efter den tid skal du si væsken med en fin si.
 • Hæld risvandtoneren i sprayflasken og anvend den.

Anvendelse

 • Fjern enhver sminke og vask dit ansigt med vand og sæbe. Sprøjt denne toner på dit ansigt.
 • Sørg for, at det absorberes godt og lad det sidde uden at skylle efter.
 • Gentag denne påførelse hver morgen før du anvender sminke og om natten før sengetid.
 • Hvis du vil, kan du bruge det op til tre eller fire gange om dagen, hvis du bemærker, at dit ansigt stadig er fedtet.

Som du kan se, er det simpelt at lave din egen toner og kræver ikke brug af dyre ingredienser. Selv om der er masser af måder at lave tonere på, vil denne risopskrift give dit ansigt en ekstra dosis vitaminer og mineraler.

Tilføj det til din daglige skønhed rutine og se selv fordelene!

Det kan interessere dig ...
Få flot hud med disse 5 hudplejetips
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Få flot hud med disse 5 hudplejetips

Plejer du din hud regelmæssigt med fugtgivende behandliger? Hvis ikke, har du måske tør hud. Nær din hud med de her hudplejetips.


Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.