Bekæmp sygdomme med hvidløg, æblecidereddike og honning

Hvidløg har også antiseptiske egenskaber, som hjælper med at bekæmpe svamp, vira og bakterier, og holder dig dermed fri for infektioner og problemer som forkølelse og influenza.
Bekæmp sygdomme med hvidløg, æblecidereddike og honning

Sidste ændring: 29 januar, 2019

En sund kost burde være noge alle skulle stræbe efter. Det forbedrer både dit helbred og generelle livskvalitet. Nu om dage udvikles mange forskellige sygdomme som resultat af dårlig kost og en usund livsstil.

Der findes mange sygdomme, du kan lide af fordi du ikke har sunde vaner. Din krop er vigtig. Hvrorfor ikke starte med at give den de nødvendige næringsstoffer for at kunne fungere korrekt?

En måde hvorpå du kan give kroppen et ekstra “skub” i den sunde retning, er ved at indtage hvidløg, æblecider eddike og honning. Disse tre hverdagsingredienser, der næsten med sikkerhed allerede er i dit køkken lige nu, kan virkelig bidrage til dit helbred og hjælpe med at forebygge sygdomme som kræft.

Hvidløg

spis hvidløg

Hvidløg er kendt omkring i verden for at have meget gavnlige virkninger på helbredet, især når det spises råt. Hvidløg indeholder egenskaber, der hjælper med at reducere blodtrykket, sænke kolesterolet og forbedre blodcirkulationen.

Det indeholder også selen, et stof der kan forebygge og reparere celleskader og derudover bekæmpe frie radikaler. Forskere har fundet en stærk sammenhæng imellem disse egenskaber og kræftforebyggelse.

Hvidløg har også antiseptiske egenskaber, som hjælper med at bekæmpe svamp, vira og bakterier, og holder dig dermed fri for infektioner og problemer som forkølelse og influenza.

Læs også: Overflodsinfluenza: Når rige forældre ikke sætter grænser

Æblecidereddike

Eddike

Dette produkt har i lang tid været en fast bestanddel i køkkenet. Men udover sin kulinariske anvendelser, så er det også kend for sine medicinske egenskaber, der kan afhjælpe en lang række af sundhedsproblemer såsom allergier, akne, bihule infektioner, forkølelse, højt kolesterol, candida infektion, kronisk træthed, kontakteksem, ondt i halsen, gigt, artritis og sure opstød.

For at nyde gavn af fordelene ved dette produkt, bør du bestemt kigge efter organisk æblecidereddike i stedet for destilleret eller syntetiske versioner.

Læs også: Reducer kolesterol og blodsukker med æblecidereddike

Honning

Honning nerver

Honning betragtes som det bedste naturlige antibiotikum i verden og kan styrke vores immunforsvar, herunder vores hvide blodceller, som er dem der hjælper os med at bekæmpe infektioner, influenza og forkølelse. Denne fødevare kan også bruges til at behandle sår, lindre hoste og fremskynde helingsprocessen.

Hvordan kan jeg kombinere disse ingredienser for at få et naturligt middel imod sygdomme?

Husk på at hver af disse ingredienser har en masse at byde på med hensyn til dit helbred, og de er alle stærke elementer til at bekæmpe sygdomme. Den bedste måde at indtage dem på er ved at blande dem sammen, og dermed forstærke deres effekter. Når du blander hvidløg, æblecider eddike og honning sammen, står du tilbage med et super naturligt middel, der vil være ekstremt effektivt til at reducere højt blodtryk, forkølelse, infektioner og andre kroniske problemer såsom kræft, astma, artritis, infertilitet og importens.

Forskellige undersøgelser har afsløret, at ved at kombinere egenskaberne af disse tre super fødevarer, skaber man et utroligt stærkt middel, der kan hjælpe med at bekæmpe kræftceller. Patienter der blev behandlet med denne blanding oplevede en betydelig signifikant forbedring.

Du skal ikke gøre noget særligt for at lave denne opskrift, og udover at det er billige ingredienser, så er det meget nemt at forberede.

Ingredienser

  • 1 kop æblecider eddike (250 ml.).
  • 1 kop organisk, upasteuriseret honning (400 g.).
  • 10 fed hvidløg

Hvad er det næste?

Bland alle ingredienserne i en glaskrukke og ryst i ca. 90 sekunder. Ideelt bør du spise dette middel indenfor 5 dage, da det derefter vil starte med at miste de fleste af sine egenskaber. Du kan putte det i køleskabet, men husk altid at dække det til.

Start med at tage to spiseskefulde af blanding så snart du står op om morgenen. Hvis smagen generer dig, kan du altid fortynde det i et glas vand eller frisk frugt juice. Du vil starte med at se resultaterne af dette middel omkring to uger efter, du er startet med at spise det.


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.