Bekæmp væskeophobning på kun en måned

Disse naturlige midler er fuldstændig sikre, og har ingen skadelige følger. Her er den bedste naturligt vanddrivende medicin.
Bekæmp væskeophobning på kun en måned

Sidste ændring: 21 august, 2019

Nogle gange tænker du måske, at du har taget et par ekstra kilo på, men sandheden er at du fastholder væsker. Måske spiser du for meget salt, har en overbelastet nyre, oplever en hormonel ubalance, eller fjerner simpelthen ikke væsker ordentligt. Bekæmp væskeophobning på kun en måned, læs mere om hvordan i denne artikel.

I denne artikel viser vi dig en enkel og naturlig plan, som vil hjælpe dig med at fjerne al overflydende væske i din krop, som gør du føler dig tung og hævet. Find ud af hvordan man eliminerer væske fastholdelse på bare én måned ved at følge disse enkle råd til din diæt og ved hjælp at naturlige supplementer. 

Løgbouillon

Den fødevare der vil gavne dig mest denne måned er løg, en medicinsk fødevare der er blevet brugt siden oldtiden, som et potent vanddrivende og også antiinflammatorisk middel, som kan hjælpe med at forbedre betændelse i nyrerne. Det har en meget mild virkning på kroppen, så det har ingen skadelige følger.

Hver dag skal du indtage en løgbouillon. Hvis du laver et stort parti med det samme, så slipper du for at forberede det hver dag.

En anden god fordel ved denne suppe er, at du kan gøre den lækrere ved at tilsætte havvand, som kan findes i helsebutikker eller nogle nogle supermarkeder. Havvand har ikke bare intet negativt natriumindhold, men hjælper også med at fjerne overskydende væske fra kroppen. Så det er anbefalet som en erstatning for standard bordsalt i mange opskrifter.

Ingredienser: 

 • 1 liter vand
 • 3 store løg
 • 1 kop saltvand

Anbefalet læsning efter “Bekæmp væskeophobning på kun en måned”:

Naturlig detox: 9 tips til at rense din krop

Skær løgene ud og kog dem i vand i mindst en halv time. Gem væsken. Du kan tilsætte mere smag med lidt citronsaft, hvis ønsket.

Hvordan skal du drikke det? 

Det bør indtages i løbet af dagen, men adskilt fra dine måltider. Det er bedst at drikke en halv time før du spiser.

De tilberedte løg kan derefter blive brugt til at lave grøntsagsfløde- og sovs.

Loeg suppe

En grapefrugt om dagen

Grapefrugt er en meget rensende citrusfrugt, der gavner både dine nyrer og lever, så vi anbefaler at spise en grapefrugt hver dag i denne 30 dages kur. 

De bedste tidspunkter er om morgenen på tom mave før morgenmaden, eller før du går i seng efter aftensmaden.

Hvis smagen er for bitter til dig, så tilsæt lidt kanel og honning.

Grapefrugt

Naturlige supplementer

Der er to urter som vil styrke de vanddrivende virkninger for denne behandling: grøn te og hestehalegræs.

Grøn te: Dette hjælpe også kroppen med at tabe overskydende fedt. De har en smule stimulerende virkning og har vist sig at bekæmpe kræft.

Hestehalegræs: Udover at være vanddrivende hjælper hestehale også med at reducere nyrebetændelse og forbedrer sundheden for dit hår, hud og negle takket være dets silica indhold. 

Begge af disse kan indtages i deres te form, men hvis du ikke føler for at drikke ekstra væske sammen med din løgbouillon, så kan du tage dem som supplement i kapsler eller tabletter.

Du er velkommen til at benytte én af de to gennem de 30 dage, til at generere varige vanddrivende virkninger.

Læs også denne artikel efter “Bekæmp væskeophobning på kun en måned”:

Det har seriøse konsekvenser at drikke for lidt vand

Fødevarer der forværrer væske fastholdelse

Som du følger denne enkle behandling, er det vigtigt at du undgår enhver fødevare som kan skade dine nyrer eller skabe mere væske fastholdelse. De værste er:

 • Salt: du kan bruge lidt havsalt i din madlavning, men undgå bordsalt.
 • Færdiglavede eller friturestegte madvarer
 • Dåsemad
 • Kaffe
 • Sodavand
Salt i en krukke - bekaemp vaeskeophobning

Varme til dine nyrer

Som vi har antydet ovenfor, så er det vigtigste organ i kroppen til at bekæmpe væske fastholdelse dine nyrer. Fordi nyre sundhed er tæt knyttet til dit energiniveau, lider de ofte under koldt vejr, og det mest normale symptom er smerte i lænden.

Om du føler smerte eller ej, så er en god vane at anvende lidt varme på området hver aften, cirka midt på ryggen. Du kan bruge en varm flaske vand eller varmepude i 15 til 30 minutter før sengetid.

Pas på dig selv med vanddrivende medicin

Vi anbefaler at prøve denne naturlige behandling før at ty til vanddrivende medicin, som kan have bivirkninger som overfølsomhed eller nervøsitet. Hvis du tager dem på recept, så er det en god idé at spise masser af mad som er rigt på kalium for at modvirke bivirkningerne, som:

 • Tomater
 • Grøntsagsbouillon
 • Bananer

Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


 • Walker, A. F., De Souza, M. C., Vickers, M. F., Abeyasekera, S., Collins, M. L., & Trinca, L. A. (1998). Magnesium supplementation alleviates premenstrual symptoms of fluid retention. Journal of Women’s Health. https://doi.org/10.1089/jwh.1998.7.1157
 • Ebrahimi, E., Khayati Motlagh, S., Nemati, S., & Tavakoli, Z. (2012). Effects of magnesium and vitamin b6 on the severity of premenstrual syndrome symptoms. Journal of Caring Sciences. https://doi.org/10.5681/jcs.2012.026
 • Horita, S., Seki, G., Yamada, H., Suzuki, M., Koike, K., & Fujita, T. (2011). Insulin resistance, obesity, hypertension, and renal sodium transport. In International Journal of Hypertension. https://doi.org/10.4061/2011/391762

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.