Sådan kan du dække poser under øjnene med makeup

Vi kender alle til poser under øjnene. Men ved du også hvordan du skjuler dem ved hjælp af makeup? Læs med her.
Sådan kan du dække poser under øjnene med makeup

Skrevet af Paula Heidemeyer

Sidste ændring: 09 august, 2022

Poser under dine øjne kan være virkelig irriterende, hvis de er meget synlige. Du behøver dog ikke at finde dig i dem, hvis du ikke kan lide det, du ser i spejlet. I denne artikel vil vi vise dig forskellige løsninger til at dække poser under øjnene.

Du kan få et træt udseende når som helst. Trætheden kan ramme dig, når du mindst forventer det. Så du skal ikke have det dårligt over poser under dine øjne. Det er helt normalt.

Hvis du ikke har sovet godt på det seneste eller har ændret din arbejdsrutine, kan du benytte tricksene i denne artikel til dække poserne under dine øjne.

Tricks til nemt at dække poser under øjnene

 

Du kan dække poser under øjnene med make-up

Nedenfor har vi nævnt nogle af de mest kendte teknikker til at dække poser under øjnene. De er meget enkle og får dig til at se ung, frisk og forynget ud.

  • Brug en base creme, såsom en corrector. Disse er perfekte til at dække skønhedsfejl, fordi de er holdbare og fugtgivende. Flydende produkter er de bedste at bruge.
  • Correcting creme. Disse produkter er gode, fordi cremen ikke krakkelerer eller filtrerer over ekspressionslinjer. Af den årsag er det et af de mest brugte produkter.
  • Tan base. Se efter en makeup tone, der ikke er nøjagtig den samme som din hudfarve. En tan base vil være bedre for de områder, du ønsker at rette op på.
  • Brug corrector på den rigtige måde. Dette er vigtigt, fordi hvis du bruger for meget, vil du ende med uønskede resultater. Brug kun den rigtige mængde. Du behøver ikke at overdængde dig selv, ellers kan det komme til at se klistret ud.

Læs også:

Gode råd til at dække poser under øjnene

Husk at tilføre din hud fugt

For at få de bedste resultater, når du dækker poser under øjnene, skal du være opmærksom på følgende tips:

Hvis du vil skjule dine poser under øjnene, skal du anvende en lys skygge under øjet.
Hvis du vil adskille tætsiddende øjne , skal du anvende en lys skygge under øjenbrynene.
For at undgå poser under øjnene skal du anvende en lys skygge fra tårekanalen til øjenbrynene.
Misbrug ikke grønne eller blå toner, ellers vil de fremhæve dine poser under øjnene.
Gå i stedet efter brune eller grå smokey nuancer.
Generelt set er makeup virkelig nyttigt i denne situation. Du skal nok have en anden plan fra dag til nat, men følg vores tip, og du vil kunne dække disse poser under øjnene.

Læs også:

Glem ikke, at det vigtigste med makeup er at passe på din hud. Vi anbefaler, at du altid bruger produkter af høj kvalitet.

Se efter andre tricks og del dem med dine venner!

 


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.