6 måder at dekorere indgangen til dit hjem

Der er mange forskellige måder at gøre indgangen til dit hjem, det flotteste i nabolaget. I dag deler vi et par af dem med dig, så folk vil stoppe og beundre dit hus hver gang de besøger.
6 måder at dekorere indgangen til dit hjem

Sidste ændring: 16 april, 2019

Det er vigtigt at have et hjem, som du føler dig komfortabelt i. Dette er dit sted, så alt skal være præcist som du vil have det. Du bør ikke forsømme det ydre. Dette er hvad folk kan se, af dit hjem. Her deler vi nogle nyttige tips til at dekorere indgangen til dit hjem.

De siger, at første indtryk er alt. Faktisk får du aldrig en chance for at få et godt første indtryk igen. Dette ordsprog kan også anvendes til dit hjem. Ligesom du gerne vil se godt ud, når du er ude i offentligheden, bør dit hus også være præsentabelt for andre.

Det handler ikke om at være forgæves eller at du er bedre end alle andre. Dette er simpelthen en måde at forbedre dit selvværd og kærligheden til det hjem, du har skabt.

Hvis du leder efter ideer til at dekorere indgangen til dit hjem, vil de ideer vi deler i dag, helt sikkert hjælpe dig. Skriv de anbefalinger vi har her ned.

Tips til at dekorere indgangen til dit hjem

Farverige blomster

Farverige blomster

Hvis du især kan lide natur og blomster, skal du placere nogle dekorative planter eller krukker fyldt med farverige blomster langs indgangen.

Disse er især effektive langs siderne af en gangsti, der fører til døren, mod de udendørs vægge og endda under dine vinduer.

Din græsplæne og andre planter

Du må aldrig undervurdere en velplejet, frodig græsplæne. Mange mennesker er blevet besat med plænepleje og kan være irritabel, når andre træder på den. Det er bare for smukt.

Placering af dekorative træer, buske og andre planter kan bidrage meget til en naturlig landskabseffekt. Hvis du har en mur langs gangstien, kan du placere vinstokke og potteplanter eller små blomster.

Et hus med have og gangbro

Et springvand

Dette kan lyde som noget der er lidt for overdrevet, hvis du forestiller dig de store springvand uden for museer eller i bykvarterer. Men i virkeligheden kommer springvand i små størrelser, der er perfekte til at dekorere indgangen til dit hjem.

Du kan finde et minimalistisk vandfald design, der kun har brug for en væg til at virke. Med nogle sten eller små planter omkring den er det en perfekt detalje som supplement til indgangen.

Flisebelagt veranda eller terrasse

Hvis du har et stort hjem med en have eller massere af planter, dekorer din indgang med et klassisk flisebelagt design. Et galleri-type rum med matchende fliser og lanterner på væggene kan have en smuk effekt.

Sten

Forskellige stenfarver kan bruges til alle slags dekorative formål. Du kan kombinere dem med den grønne farve på din græsplæne, med trætrapper eller med skifervægge.

Sten kan også bruges til at skabe stier eller til at omgive fliser indenfor hjemmet. Det bedste ved dem er, at de giver et visuelt hvilested, hvis du allerede har tilføjet andre dekorative elementer.

Gangsti i en have

Belysning

Belysning er noget, der aldrig kan ignoreres. Lysene i dit hjem har evnen til at forbedre alle dine dekorative detaljer – eller ødelægge dem.

Der er mange muligheder for at belyse ydersiden af dit hjem. Her er et par af de bedste:

  • LED inde i væggene eller ved indgangspartiet
  • Lanterner ved siden af døren, i indgangspartiet eller på vægge
  • Klassiske lys
  • Belysning til en gangsti: Disse kan være fritstående eller indbygget i jorden. De blander sig godt sammen med andre elementer som buske og sten.
  • Farvede lys: Vær ikke bange for at bruge gul, grøn, blå eller rød belysning – hvad end der passer til væggene og andre elementer. Der er nogle innovative designs, der kan give en behagelig overraskelse for dine gæster.

Træ

Træ har en dejlig effekt når der kommer til dekoration. Fordi det er udendørs, skal det behandles for at modstå vejret, men det er et alternativ, der aldrigskuffer.

Du kan tilføje træ til dine gulve, trin, døråbninger,  potteplanter og selv væggene. Glem ikke det klassiske træ hegn, som aldrig vil miste sin charme, når det kombineres med en smuk have eller gårdhave.

Som du kan se, at dekorere indgangen til dit hjem består af nogle små detaljer, der helt kan ændre udseendet på dit hjem. Observer andre hjem, spørg efter råd fra en professionel dekoratør og vurder hvad der er tilgængeligt inden for dit budget for at få det, du har brug for.

Så vær kreativ og nyd resultatet – og komplimenterne fra dine naboer.


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.