4 frugttræer du kan dyrke derhjemme

I modsætning til hvad folk tror, er der mange træer, der kan vokse i dit hjem. Dyrke frugttræer i dit hjem tilføjer et sundt udbrud af farve og fred til dit hjem.
4 frugttræer du kan dyrke derhjemme

Skrevet af Ángela Aragón

Sidste ændring: 12 oktober, 2022

Vil du gerne have, at dit hjem har ren luft og god energi? I så fald skal du have planter i dit hus. Foruden de klassiske blomsterpotter er der de her 4 frugttræer du kan dyrke derhjemme.

Dette er et fantastisk alternativ, der bringer glæde og tilbyder økologisk frugt. At kunne dyrke din egen økologiske frugt er en fantastisk måde at undgå den enorme mængde kemikalier, der anvendes hos de store supermarkedskæder.

Den pleje, der kræves, giver os også mulighed for at passe på os selv. Pleje af planter vil give os en pause fra andre ansvarsområder og bekymringer.

Havearbejde giver en ideel strategi til at bekæmpe stress, da vi skaber direkte forbindelse med noget levende uden noget eller nogen mellem os.

Hvis du ikke har forsøgt denne aktivitet endnu, foreslår vi at du gør det. Det er en glimrende måde til at koble fra, slappe af og passe på noget smukt.

Men ikke alle frugttræer er egnet til at vokse indendørs. I dag ønsker vi at foreslå, hvilke der vil fungere bedst. På denne måde vil du undgå frustrationen ved at prøve noget, der ikke vil fungere.

1. Figentræ er et af de frugttræer du kan dyrke derhjemme

Det er rigtigt, at figentræer er smukke og giver en behagelig aroma, men du skal vælge en sort, der er beregnet til at dyrke indendørs.

Det bedste valg i dette tilfælde er det brune tyrkiske figentræ, da det tilpasser sig klimaforholdene i et hus eller en lejlighed, og det vil passe sig selv.

Derfor behøver den ikke hjælp fra bier til at give frugt. På den måde kan du nyde den naturlige sødme fra figner. Du vil finde få frugter, der er lige så velsmagende og lige så nærende.

På den anden side vil dette træ ikke vokse sig så stort. Det afhænger faktisk af størrelsen af ​​beholderen, som du putter træet i.

Plus, det er meget nemt at passe:

  • Du skal kun vande denne plante en gang om ugen
  • Det behøver naturligt sollys, så placer det i det lyseste område, du kan finde og hold det væk fra skygge.

 

2. Du kan dyrke citrontræer derhjemme

Citrontraer

Af alle de frugttræer, du kan dyrke derhjemme, er citrontræet måske det mest aromatiske.

Dens farve vil også give et strejf af glæde til rummet, der vil blive omdannet til et specielt sted. Vi har valgt citron træet for dets størrelse, da det er medlem af mini-træ gruppen.

  • Det værdsætter fugtighed, som er ideelt for lejligheder og livet i byen.
  • Det kræver dog mindst 8 timers sol, som de fleste citrus træer.

 

3. Arbequina oliventræ kan nemt gro derhjemme

Oliventrae

Dette træ skiller sig ud, fordi det ikke kræver meget opmærksomhed. Selv om bladene har tendens til at falde af, så skal du blot lægge en bred underskål under potten.

Opsæt potten, så bladene ikke beskadiger gulvet, når de falder af. Der er Tallerkner og andre kommercielle ting, som du kan købe til dette formål. De er nemme at rengøre og økonomiske.

  • Du behøver ikke at vande dette træ så meget eller vande det med en bestemt tidsplan.
  • For at vide, hvornår der skal vandes, skal du bare kigge på jordens øverste lag. Når det er tørt, er det tid til at vande træet.
  • Når det kommer til lys, er det bedst, at planten modtager lys seks timer dagligt. Før du ved af det, så har du oliven i dit hus!

Vil du vide mere? Læs: 8 planter, som renser luften i dit hjem

 

4. Rød minibanan er et af de frugttræer, du kan dyrke derhjemme

Bananskiver

Vi foreslår denne lille banansort, fordi den er den mest velegnede til indendørs dyrkning, og den giver også spiselige bananer.

Ligesom andre frugttræer, som du kan vokse derhjemme, bestøver den sig selv.

  • Den har brug for en masse vand, men du bør udskyde vanding, indtil jorden er tør.
  • Den kan lide meget sollys, så vi anbefaler, at alle dele af planten får samme mængde lys.

Nyd de fordele, som disse træer og andre planter tilbyder i hjemmet. At have dem giver en vidunderlig forandring i dit helbred og et godt miljø i din bolig.

Din familie og besøgende vil bemærke deres indflydelse, så snart de kommer indenfor.

Er du klar til at berige dit liv?


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.