Den perfekte anti cellulitis kostplan

En kost til at reducere cellulitis kan ikke være midlertidig. Du er nødt til at ændre dine vaner, hvis du ikke vil have problemet igen, når du holder op med kosten.
Den perfekte anti cellulitis kostplan

Sidste ændring: 26 august, 2022

Cellulitis er ikke nemt at slippe af med. Faktisk er der endda nogle mennesker der føler sig usikre på grund af det. Derfor deler vi i dag den perfekte anti-cellulitis kostplan.

Enkelt sagt er cellulite bare fedt. Overvægt eller ej, enhver person kan lide af det. Du er nød til at gå igang med at arbejde for at slippe af med cellulite, der er så generende.

Du skal starte med at ændre din livsstil. Vi anbefaler at begynde med hvad du spiser. Dette er ikke en midlertidig kost. Du skal spise sundt for resten af dit liv med et par tilladte “snyde måltider”.

Den perfekte anti-cellulitis kostplan

Kvinde med cellulitis

Ordet “kost” kan være ubehageligt for nogle mennesker, men her bruger vi det som et synonym for engagement og ansvar med de ændringer, du skal gøre og holde fast ved. For at reducere cellulitis skal man spise mad med lavt fedtindhold og sukker.

For at starte din anti-cellulitis kostplan kan du implementere følgende plan for at designe dine daglige menuer. Dette vil forhindre fedt i at akkumulere og vil tillade din krop at detox og være toksinfri, og dermed undgå sygdomme som toksiner forårsager.

 • Spis hver tredje time: Ideen er at opdele mængden af mad du spiser i løbet af dagen ved at distribuere hovedmåltiderne og tillade snacks.
 • Spild ikke morgenmad: Du skal ikke vente mere end 4 timer for at spise dit første måltid, når du vågner op. Dette er meget vigtigt for din krop at arbejde godt.
 • Undgå slik, fordi de har koncentreret sukker: Du kan tillade dig selv en lejlighedsvis forkæelse , men husk at du ikke skal spise slik hver dag. Den ideelle ting er at spise dem kun en gang om ugen.
 • Kick raffinerede kulhydrater til kantstenen: Ingen mel, ris, hvidt brød eller normal pasta. Du kan erstatte dem med deres fullkorns kolleger. De er sunde, og du vil ikke smage forskellen.
 • Tilsæt ikke meget salt til dine måltider: Salt bidrager til ødemer og dette fremmer fremkomsten af cellulite. Smag din mad til med urter og undgå brug af forarbejdede produkter.
 • Ingen dårlige fedtstoffer: Glem alt om stegt mad, kyllingeskind, smør og mejeriprodukter. Undgå at spise dem så meget som muligt.
 • Sig farvel til dine lasters: Du skal sige farvel til koffein. Det er en stor fjende, da det forårsager vasokonstriktion og påfører huden væv.
  Donuts
  Udskift kaffe og sodavand med te. Eliminer brugen af alkohol, cigaretter og krydret mad og krydderier.

3 vigtige frugter til en anti-cellulitis kostplan

 1. Grapefrugt

Denne frugt vil bidrage i kampen mod cellulite på mange måder. Den er rig på vitaminerne A, B og C. Det vil hjælpe dig med at tabe dig, føle dig fuld og reducere din appetit. Derfor anbefaler vi at starte dagen med et glas grapefrugtsaft.

Denne frugt sænker også kolesterolniveauet og er en fremragende allieret mod hjertesygdomme og diabetes.

 1. Ananas

Ananas - Den perfekte anti cellulitis kostplan
 1. Æble

Denne frugt har en særlig kraft mod cellulite. Det gør så mad bevæger sig lettere og hurtigere gennem tarmkanalen. Et middel æble er også kun 80 kalorier, så det hjælper dig også med at føle dig fuld og tabe dig.

Du bør også spise melon, kumquat og granatæble. De smager godt og har mange vitaminer, der bekæmper fremkomsten af cellulite.

De er gode snacks og du kan spise dem med nødder.

Hvad andet kan du gøre for at forhindre cellulite?

Vi har allerede sagt, at ændre den måde, du spiser, er den bedste måde at reducere cellulite på. I betragtning af hvad vi allerede har angivet, inviterer vi dig til:

 • Brug ikke høje hæle hver dag.
 • Undgå stramt tøj.
 • Sig nej til stress, fordi det forårsager hormonelle ændringer, og fedtfordelingen kan ændres.
 • Lav en fysisk aktivitet. Gå i en halv time, gå op eller ned ad trappen, kør en cykel. Du bør ikke glemme at udøve, da det har så mange sundhedsmæssige fordele.

En anti-cellulit diæt er en afbalanceret kost. Målet er at omdanne det til en livsstil og ikke en restriktiv kost. Nyd forandringen og husk, at din krop er et tempel, du skal passe på.

Det kan interessere dig ...
Reparer dit hår i løbet af nogle få minutter
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Reparer dit hår i løbet af nogle få minutter

Der er mange professionelle og alternative behandlinger. Men du kan også gøre det nemt derhjemme. Reparer dit hår på få minutter med vores opskrift...


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


 • Rynders CA., Thomas EA., Zaman A., Pan Z., et al., Effectiveness of intermittent fasting and time restricted feeding compared to continuous energy restriction for weight loss. Nutrients, 2019.
 • Ferrarese R., Ceresola ER., Preti A., Canducci F., Probiotics, prebiotics and synbiotics for weight loss and metabolic syndrome in the microbiome era. Eur Rev Med Pharmacol Sci, 2018. 22 (21): 7588-7605.
 • Swift DL., McGee JE., Earnets CP., Carlisle E., et al., The effects of exercise and physical activity on weight loss and maintenance. Prog Cardiovasc Dis, 2018. 61 (2): 206-213.

Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.