Detox dine tarme med disse 4 juicer

Morgenmad er meget vigtigt for at rense dine tarme. For at de skal fungere korrekt, bør du starte dagen med en varm kop te eller lunkent vand med citron.
Detox dine tarme med disse 4 juicer
Nelton Abdon Ramos Rojas

Bedømt og godkendt af læge Nelton Abdon Ramos Rojas.

Sidste ændring: 22 december, 2022

I dag er der mange mennesker, der lider af forskellige problemer relateret til deres tarme fordi disse organer desværre er påvirket af dårlige spisevaner, en stillesiddende livsstil og andre dårlige vaner, der fylder vores kroppe med toksiner og affaldsprodukter, der kan gøre det sværere for vores rensende organer at virke korrekt.

At rense og detoxe dine tarme er en af de bedste måder at hjælpe din krops rensningprocess på, imens det genopretter alle de mest grundlæggende funktioner i kroppen. Det er derfor der kommer flere og flere tips og anbefalinger til, hvordan du renser dine tarme og fjerner alle de affaldsprodukter, der ophober sig i dem; affald der på lang sigt kan have alvorlige følger for dit helbred.

Dårlige spisevaner og den livsstil som mange fører kan påvirke vores tarme negativt, og det er derfor, det er vigtigt at fremme og holde dine tarme rene som en måde at forblive sund på og opretholde en god livskvalitet. I den følgende artikel vil vi dele nogle hjælpefulde tips og juice opskrifter, der vil hjælpe dig med at detoxe dine tarme naturligt.

Tips til at rense og detoxe dine tarme

Hvis dit fordøjelsessystem ikke fungerer godt, eller du lider af kronisk forstoppelse, gas og hævelse i maven, så trænger dine tarme sikkert til en fuldstændig detoxing. Tag et kig op de følgende tips:

 • Spis en god morgenmad
  Morgenmad spiller en meget vigtig rolle i at rense dine tarme og dit fordøjelsessystem. Vi anbefaler at starte dagen med en varm kop te eller en smule lunkent vand med citron. Senere kan du spise havregryn, frugt, grøntsager og naturlige smoothies.
 • Gå på toilettet når din krop siger, at den skal
  Din krop vil altid sende signaler, når den er klar til at komme af med affald. Hvis du holder det inde i lang tid, kan du ende med at fremprovokere forstoppelse og andre tarmproblemer.
 • Tryk ikke imens du besørger
  Specialister siger at du ikke skal trykke, når du er på toilettet. Ideelt skal du trække vejret normalt og være afslappet i så lang tid som muligt.
 • Spis sundere
  Du skal helt sikkert holde øje med dine spisevaner, hvis du vil holde dine tarme rene og frie for affald. Du skal spise mere mad, der indeholder mange antioxidanter og fibre såsom frugt, grøntsager og fuldkornsprodukter.
 • Fysisk aktivitet
  Motion spiller også en meget vigtig rolle i at detoxe din krop. Prøv at dyrke motion i mindst 30 minutter om dagen, og du vil med sikkerhed se nogle positive resultater med hensyn til din fordøjelse og tarmsundhed.

De bedste juicer til at detoxe dine tarme

At drikke naturlige juicer er en god måde at detoxe dine tarme på samt til at fremme en god fordøjelse. Vi har samlet nogle af de bedste opskrifter med henblik på at opnå dette:

Appelsin, fersken og jordbær juice

Appelsinjuice kan detoxe dine tarme

Denne juice vil give dig mulighed for at forbedre dine tarmes sundhed. Hvis du drikker det ofte nok, vil du være i stand til at fjerne toksinerne i dit fordøjelsessystem og forbedre fordøjelsesprocessen.

Ingredienser

 • Saften fra 2 appelsiner
 • 3 ferskner uden sten
 • 7 jordbær

Hvordan laver man det?

Bland alle ingredienser i en blender og drik den kold.

Grøn juice til at detoxe dine tarme

Grøn smoothie

Grøn juice er et godt alternativ til at detoxe dine tarme og heale din krop. De egenskaber der findes i grønne bladgrøntsager er fantastiske for dit respiratoriske system, lever, nyre og tyktarm.

Ingredienser

 • 2 stilke selleri
 • 2 gulerødder
 • 1 fed hvidløg
 • 1 rødbede
 • 3 kviste af persille
 • 4 blade rosmainesalat
 • 2 kvise dild

Hvordan laver jeg det?

Vask alle ingredienserne grundigt og put dem i en blender med en smule vand for at gøre det nemmere at blende. Du bør drikke juicen på en tom mave.

Æblejuice

Æble

Frisk æblejuice er en af de bedste alternativer til naturligt at rense dine tarme og fjerne affaldsstoffer. Denne juice, som bør indtages i store mængder, hjælper leverfunktion og gør det nemmere at komme af med sin afføring, hvilket derved afhjælper problemer som forstoppelse.

Hvordan drikker man det?

Du skal bruge en saftpresser for at få saften ud af æblerne og derefter drikke saften ufiltreret, på en tom mave. En halv eller hel time efter drik et glas vand og drik en liter æblejuice mere i løbet af dagen.

Æble og gulerods juice

æble og gulerod

Denne juice kombinerer fordelene ved æbler og gulerødder, hvilket giver en lækker tarmafgiftende drik. Ideelt bør du drikke denne drik i 9 dage i træk for at se resultater.

Ingredienser

 • 1/2 hakket æble
 • En håndfuld brøndkarse
 • 2 store gulerødder

Hvordan laver man det?

Vask alle ingredienserne grundigt og blend dem i en blender. Drik juicen på tom mave.

Det kan interessere dig ...
Prøv disse naturlige midler til at detoxe dine lunger
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Prøv disse naturlige midler til at detoxe dine lunger

Prøv de her naturlige midler til at detoxe dine lunger. Men husk, at det også er vigtigt at undgå rygning samt meget kolde temperaturer.


Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.