Detox drik hjælper dig til vægttab

Æbler kan være dine bedste allierede i at tabe dig, fordi de fremmer stofskiftet, gør dig mæt og bidrager til at forhindre væskeophobning.
Detox drik hjælper dig til vægttab

Sidste ændring: 24 november, 2018

 Når vi ønsker at tabe os, begynder vi normalt at lede efter en form for tilskud, der vil hjælpe os til at supplere vores kost bedre og få de ønskede resultater på den kortest mulige tid. Vi ved at vægttab ikke er en simpel opgave, og kræver alle vores bestræbelser,vi skal følge en sund kost, lave motion og få en række vaner for at nå en sund og afbalanceret vægt. I denne artikel bringer vi dig detox-drik hjælper dig til vægttab.

For at gøre opgaven med at tabe os i vægt lettere og bemærke gode resultater, vil vi i dag dele en kraftfuld detox-drik som er blevet populær på grund af dens effektivitet med at hjælpe til fedtforbrænding og opnå en stabil vægt. Denne detox-drik består af tre ingredienser, der er meget lette at finde og frem for alt er meget kraftfulde, når du ønsker at slanke dig.

Hvad gør denne detox-drik?

Denne slankende  detox drik yder fantastisk support til dem, der ønsker at tabe sig, fordi den kombinerer egenskaberne i tre meget fordelagtige ingredienser som cayennepeber, citron og æble.

Hvorfor hjælper cayennepeber dig med at tabe dig?

Cayennepeber

Cayennepeber har en stor mængde af en aktiv hovedingrediens kaldet capsaicin, som er ansvarlig for at give den dens største fordele. I tilfælde af vægttab, hjælper cayennepeber på følgende måder:

 • Aktiverer stofskiftetAt spise cayennepeber kan have betydelige fedt-forbrændingsvirkninger på kroppen, fordi det vil aktivere stofskiftet. Et aktivt stofskifte er afgørende, når man skal tabe sig.
 • Fremmer fordøjelseCayennepeber er godt for tarmbevægelserne og kunne være nyttige til behandling af forstoppelse. Denne fordel er meget vigtig, fordi en dårlig fordøjelse kan forårsage vægtforøgelse.
 • Det har en termogen virkning: På grund af dens krydrede smag og især den høje capsaicin-koncentration, har cayennepeber en termogen virkning på kroppen, som vil hjælpe med at forbrænde fedt og reducere appetitten.

Hvorfor hjælper citron dig med at tabe i vægt?

Citron er en meget medicinsk fødevare takket være sine mange ernæringsmæssige egenskaber. Blandt dens vægttabskvaliteter, kan vi finde:

 • Øger fordøjelsen. Citroner er meget gode til at normalisere fordøjelsen og forebygge problemer som forstoppelse. Citroner hjælper med at nedbryde mad og er også gode til at mindske fordøjelsesbesvær, gas, og syre.
 • Afgiftende. Citroner har afgiftende egenskaber, som fremmer fjernelse af toksiner fra kroppen og alt det affald, som kroppen ikke har brug for.
 • Naturligt vanddrivende: Citroner har vanddrivende egenskaber, der øger fjernelsen af ​​overskydende væske fra kroppen, samt stimulerer nedbrydningen af ​​fedt.
 • Rig på antioxidanter. Citroner har et højt indhold af antioxidanter, især C-vitamingør dem til en udmærket frugt for at tabe sig sundt.

Hvorfor hjælper æbler dig til at tabe dig?

Aebler

Æbler er en meget populær frugt i kost, fordi de har vist sig at være en fremragende hjælp til at stimulere vægttab

 • Aktiverer stofskiftet. Æbler har et lavt indhold af natrium, kalorier og fedt. De indeholder høje niveauer af vitaminer, mineraler og fibre, som hjælper med til at regulere kroppens stofskifte og stimulere fedtforbrænding.
 • De gør at du føler dig mæt.På grund af deres høje indhold af fiber, gør æbler at du føler dig mæt og forhindrer dig i at spise mere end du burde.
 • Forebygger væskeophobning. At spise æbler hjælper med at forhindre væskeophobning, at som vi alle ved, er årsagen til overvægt. Faktisk indeholder æbler enzymer, der fremmer en effektiv optagelse af næringsstoffer, som kroppen har brug for.

Hvordan laver man den vægttabs-drik?

Nu, hvor du er klar over fordelene ved de ovennævnte ingredienser. Så er det næste skridt at tilberede en kraftfuld drik, der vil understøtte din kost meget godt, når du ønsker at tabe dig.

Ingredienser

 • 1 spsk. æblejuice
 • 1 spsk. cayennepeber
 • Saften fra en citron og citronskal
 • 1 kop vand (250 ml)

Tilberedning

 • Vask citronen godt og skræl den, fjern dens skræl. Varm koppen med vand sammen med citronskallen indtil det koger.
 • Efter 10 minutter, tilsæt saften fra citronen, æblesaften og en spiseskefuld cayennepeber.
 • Opløs alle ingredienserne og nip til det efter hvert måltid.

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.