Din bedstemors behandling af åreknuder

Vi viser dig et gammelt naturligt middel der anvendes til at lindre ubehag forårsaget af åreknuder. Prøv det, og du vil opdage dets beroligende effekt på ingen tid.
Din bedstemors behandling af åreknuder
Carlos Fabián Avila

Bedømt og godkendt af læge Carlos Fabián Avila.

Sidste ændring: 25 august, 2022

 I dag findes der masser af medicinske og kosmetiske muligheder til rådighed til at mindske åreknuder. Deres aktive ingredienser indeholder ofte naturprodukter til at mindske inflammation og lindre området. I denne artikel vil vi snakke om “Din bedstemors behandling af åreknuder”.

Mange af disse muligheder er meget dyre, men de kan ikke altid give de bedste resultater.

Selvom du måske ikke har forestillet dig det, findes der ældre metoder til behandling af åreknuder. Det er sandt – mange kvinder brugte dem før i tiden.

Dette er hjemmelavede løsninger som dine forfædre brugte til kosmetiske og skønhedsformål. I dag kan de hjælpe dig med at behandle åreknuder uden at gå bankerot.

I dagens artikel vil vi gerne dele en interessant opskrift, der vil hjælpe med at forbedre dit stofskifte og afhjælpe dette problem så hurtigt som muligt. Er du klar til at finde ud af, hvad det er?

Din bedstemors behandling af åreknuder

Dette hjemmelavede middel imod åreknuder kombinerer fordelene ved gulerødder med de medicinske virkninger af ingredienser som aloevera-gel og æblecidereddike, som vil mindske inflammation og forbedre blodomløb.

Den cremede konsistens gør den til en ganske udmærket massageolie, der kan lindre tyngde og smerte, der ofte er forbundet med denne tilstand.

Aareknuder

Gulerødder er rige på antioxidanter, der fremmer godt blodomløb  og leverer ilt til dine celler. Endvidere har beta-karotener en beroligende indflydelse mens fibre og vitaminer forbedrer hudens elasticitet.

Imidlertid  er aloevera-gel et naturligt anti-inflammatorisk stof og blodkarudvidende takket være det høje indhold af essentielle aminosyrer, vand og vitaminer.

Overfloden af E- og C-vitaminer forbedrer blodomløbet og bremser cellernes ældningsproces.

Du kan forbedre alle disse fordele med æblecidereddike, et naturligt styrkende middel, der mindsker størrelsen af de berørte vener og forbedrer blodomløbet.

Denne ingrediens er kendt for sine smertestillende og afslappende virkninger, der bringer nødhjælp til åreknuder, som er ledsaget af spændinger og ømhed.

Hvordan tilbereder du denne naturlige behandling for åreknuder?

Denne naturbehandling af åreknuder kan også bruges  til at mindske forekomsten af karsprængninger, såvel som   åreknuder der er mørkeblå eller lilla.

Fortsat brug vil mindske deres størrelse og eliminere dette grimme svulmende udseende, der forringer skønheden i dine ben.

Ingredienser

 • 2 store gulerødder
 • 2 stilke fra en aloevera-plante
 • 5 spsk. æblecidereddike (50 ml)

Tilberedning

 • Sørg for at vælge gulerødder af høj kvalitet for at opnå alle deres gavnlige egenskaber. Skræl og skær dem til for at tilberede en puré.
 • Du kan komme dem direkte i din blender, men hvis det er muligt, er det bedre at koge dem kort for at blødgøre dem.
 • Skær aloevera-planten op med en kniv og skrab den klare, tyktflydende gel indeni.
 • Kom alle ingredienserne i blenderen, inklusive æblecidereddiken.
 • Blend alt i et minut, indtil du får en glat creme.

Anvendelse:

 • Før du anvender dette produkt på de berørte områder, skal du sørge for at eksfoliere og fjerne eventuelle døde hudceller. Dette vil forbedre dets optagelse.
 • Gnid din hjemmelavede creme på eventuelle åreknuder med en let opadgående massage.
 • Lad den sidde i tyve minutter og skyl derefter med rigeligt varmt vand.
 • Gentag denne behandling hver dag for at opnå de hurtigste resultater.
 • Hvis du ikke er i stand til at anvende det på en daglig basis, bør du prøve at gøre det mindst tre gange om ugen.
 • Du kan også anvende æblecidereddike direkte på det angrebne område to gange om dagen for at opnå bedre resultater.

Lider du stadig af ubehagelige åreknuder? Prøv denne opskrift hjemme og følg ovenstående anbefalinger for at opnå resultater i løbet af kort tid.

Suppler brugen ved at drikke rigeligt med vand og vælg fødevarer, der er rige på E-vitamin, essentielle fedtsyrer, og mineraler.

Husk at hvis du ikke behandler åreknuder, vil dit problem forværres. Hvis de fortsætter med at volde dig smerte, skal du gå til din læge og undersøge andre mulige løsninger.

Det kan interessere dig ...
5 diuretiske teer til hvis du lider af åreknuder
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
5 diuretiske teer til hvis du lider af åreknuder

Diuretiske teer kan hjælpe med bekæmpe åreknuder og bidrager til at forhindre væskeretention. Lær mere om de bedste teer mod åreknuder! • Exposito, F., De Simone, J., Constable, C., Liebermann, S., Gauto, L., & Signorello, S. (1997). Incidencia de la recidiva varicosa dependiente del cayado safeno interno persistente segun la altura de la incision quirugica. Prensa Medica Argentina.

 • Moñux, G. (2009). Varices y trombosis venosa profunda. Libro de la salud cardiovascular.


Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.