Sådan kan du lindre knæsmerter med denne hjemmelavede massageolie

Massage kan også hjælpe med at smidiggøre muskler og led. Når du bruger denne hjemmelavede massageolie, gør du arbejdet lettere for dig selv.
Sådan kan du lindre knæsmerter med denne hjemmelavede massageolie
Carlos Fabián Avila

Bedømt og godkendt af læge Carlos Fabián Avila.

Sidste ændring: 25 august, 2022

Gør dine knæ nogle gange ondt? Sådan kan du lindre knæsmerter med denne hjemmelavede massageolie. Læs mere nedenfor.

Knæsmerter er utroligt normalt. Knæleddene er nemlig komplicerede og følsomme overfor stød og slag.

Selvom leddene er beskyttet af ledbånd og sener, er der mange ting der kan slide på dem. Mange lider af inflammerede knæled, som kan give stærke smerter.

Det er vigtigt, at du går til din læge, hvis du har ondt i knæene. Din læge vil være i stand til at ordinere den rigtige behandling og eventuel smertestillende medicin.

Men hvis dine smerter ikke er for kraftige, og hvis du gerne vil prøve at lindre dem derhjemme uden medicin, så findes der også naturlige løsninger. Du kan for eksempel massere dine knæ med vores hjemmelavede massageolie.

Du skal kun bruge to ingredienser.

Hjemmelavet massageolie, så du kan lindre knæsmerter : Du skal kun bruge to ingredienser

Alle kan lave denne enkle massageolie, for du skal kun bruge to ingredienser: Olivenolie og himalayasalt.

Begge har anti-inflammatoriske og vasodilaterende egenskaber. Det betyder, at det kan forbedre dit kredsløb.

Massage kan også hjælpe med at smidiggøre muskler og led. Når du bruger denne hjemmelavede massageolie, gør du arbejdet lettere for dig selv.

Fordelene ved olivenolie

Olivenolie i skaal

Olivenolie er godt for huden med dets høje indhold af fedt, vitaminer og mineraler. Det fungerer som en sund, naturlig fugtighedscreme, der nærer og giver fugt til din hud.

Olie kan have en muskelafslappende effekt, når du masserer den ind i huden. Koldpresset olivenolie er en af de bedste kvalitetsolier, så det er det oplagte valg.

Selve massagen kan også hjælpe med at lindre knæsmerter og muskelsmerter.

 

Fordelene ved himalayasalt

Himalayasalt ser flot ud med sin lyserøde farver, men der er ikke mange der ved, at man også kan bruge det i massageolie.

Himalayasalt indeholder mineraler såsom natrium og magnesium. Det giver din massageolie et ekstra boost, så den bliver så effektiv som mulig.

Opskrift på hjemmelavet massageolie: Så nemt er det

Olivenolie og salt

Der er ingen grund til at købe dyre massageolier længere. Denne opskrift, som vi vil dele med dig her, kan nærmest ikke blive nemmere at lave. Og så er den meget bedre end noget, du kan købe.

Massage kan have en lindrende effekt på dine knæ, men det er selvfølgelig ikke en mirakelkur. Masser dine knæ ofte for at give lindring, men husk også at gå til lægen, hvis det bliver ved med at gøre meget ondt.

Ingredienser

Det skal du bruge

  • Glasbeholder med låg
  • Træske

Fremgangsmåde

  1. Hæld olivenolien på glasbeholderen, og bland derefter himalayasaltet i.
  2. Rør godt rundt med træskeen.
  3. Læg låget på beholderen, og sørg for at det er lukket ordentligt til.
  4. Lad stå et køligt, mørkt sted i 8 dage.

Sådan bruger du din nye, hjemmelavede massageolie så du kan lindre dine knæsmerter

  • Tag en generøs mængde op i din hånd og gnid det over de smertefulde områder.
  • Masser blidt i 3-5 minutter og giv derefter dit knæ en pause.
  • Lad olien virke i 20 minutter og skyl derefter med koldt vand.
  • Gentag hver gang du har ondt. Du kan også massere dine knæ tre gange om ugen, selvom du ikke har ondt, for at forebygge smerter.

Skal du også prøve denne hjemmelavede massageolie, så du kan lindre knæsmerter? Mange ved ikke, at man kan massere sig selv. Men det kan være en rigtig rar oplevelse, især som smertelindrende middel.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.