Din krop kan hjælpe dig med at overvinde din frygt

I stedet for at ty til medicin for at behandle den tilbagevendende hovedpine eller rygsmerter, så spørg dig selv, om det kan stamme fra uløste bekymringer eller andre problemer.
Din krop kan hjælpe dig med at overvinde din frygt

Sidste ændring: 09 august, 2022

Det kan måske virke simpelt at overvinde din frygt. Men det er ikke så nemt, når du rent faktisk forsøger at gøre det.

Vores frygt får os til at tage gigantiske skridt baglæns for at undgå at konfrontere smertefulde følelser, som kan overvælde os.

Nogle gange har vi ondt af os selv, fordi vi ikke er i stand til at overvinde vores frygt alene. Vi beder om hjælp og beskylder andre eller siger, at vi har dårligt held.

Vi er ikke klar over, at svaret og forklaringen på hvorfor vi lider ligger i os selv.

Vores krop udtrykker de følelser, vi undertrykker

Den frygt du bærer rundt på, kan manifestere sig i fysiske smerter

Nogle gange får du pludselig angst eller en forfærdelig hovedpine, der virker som om den aldrig vil gå væk.

Du hader at have det på denne måde, at føle dig syg, så meget, at du fokuserer på din smerte uden at analysere, hvad der er sket, hvad der muligvis har udløst det, du nu lider under.

Angsten kan være et resultat af oplevelser i et personligt forhold, hvor du er bange for at miste folk eller blive forladt af dem.

En hovedpine kan være forårsaget af overdreven bekymring, der ikke fører noget med sig, men gør at du hænger fast i bekymringer over visse ting i dit liv.

Du tænker på dit sind og din krop som adskilte dele, men du er ikke klar over, at det du holder inde, vil ende med at manifestere sig i din krop som et advarselssignal.

Det er ikke fordi at din krop sårer sig selv. Men den fortæller dig, at du skal ændre noget.

Men hvad gør vi for det meste? Vi ignorerer advarselstegnene …

Læs også:

Det er vigtigt at overvinde din frygt, hvis du ønsker at komme ud af den selvdestruktive, nedadgående spiral.

Lyt til de signaler, din krop sender dig

At overvinde din frygt, konfrontere den og ikke længere ignorere den er afgørende, hvis du vil holde dig væk fra den smertefulde, selvdestruktive nedadgående spiral.

Din frygt vil ikke gå væk af sig selv. Den skal konfronteres og løses. Frygten forbliver eller forsvinder i henhold til de beslutninger, du tager.

Det er sandt, at det gør ondt at konfrontere din frygt i starten. Smerten kan være slem nok til, at du ønsker at undslippe, løbe væk fra sådan en ubehagelig følelse.

Men at give op og vælge at flygte vil gøre at frygten blive der, hvor den vil vokse lidt efter lidt, indtil den manifesterer sig i din krop mere og mere.

Et udbrud af angst kan føre til eksem. Hovedpine kan ende med at blive en ubærlig migræne.

Hvis du lytter til din frygt og bliver i en situation, der gør dig så ulykkelig, bliver du til en grå person, der mangler farve eller glans.

Læs også:

Lad os lytte til vores krop og lade det skubbe os frem

Hvis du konfronterer din frygt vil du blive et gladere og sundere mennesker

Hvad hvis vi begyndte at lytte til vores krop? Hvad hvis du stoppede med at lukke dine ører og i stedet lyttede nøje efter, for at høre hvad det er, du skal stå over for?

Det kan være at fortælle nogen, hvad du synes, slå op med en person, der gør dig ondt, eller radikalt at ændre den måde du lever dit liv på.

Lad os bruge de oplysninger, som din krop kan give dig, til at få styr på din frygt og lære at møde den, så den magt, den har over dig, kan mindskes.

Vi må huske på, at frygt er bare frygt. Nogle gange er det ikke engang virkeligt, men snarere ting, vi har skabt af vores usikkerheder og de falske overbevisninger, vi har i vores sind.

Lad os være modige. Tag den smerte, vi føler i vores krop som en hjælp, ikke som noget ondt. Lad os stoppe med at forsøge at dække det med medicin, der kun giver os lindring her og nu.

Hvis det varer ved, skyldes det noget, vi modsætter os. Lad os åbne vores ører, finde ud af den situation, vi er i, og hvordan vi handler.

Vores krop vil fortælle os, om vi er på den rigtige vej eller ej.


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.