Drik æblecidereddike og honning hver morgen

Når du drikker dette tidligt og på tom mave, hjælper det med at balancere kroppens pH samtidigt med at fremme dit naturlige immunforsvar.
Drik æblecidereddike og honning hver morgen

Sidste ændring: 26 august, 2022

Æblecidereddike og honning er to naturlige produkter, som er meget populære i hele verden, fordi det er så sundt.

De er sundest, når de anvendes i deres rå form. Begge disse produkter kan anvendes i forskellige helbredelsesmetoder imod og som forebyggelse af en række lidelser.

Det er blevet vist igen og igen, at disse to produkter understøtter den generelle sundhed i din krop, fordi de bidrager til at styrke dit immunforsvar og forebygger snesevis af sygdomme, der er forårsaget af invaderende mikroorganismer.

Men hvad mange mennesker ikke ved er, at de to kan kombineres til at lave et enkelt middel, der forbedrer deres virkninger og understøtter behandling af en bred vifte af lidelser.

Hvilke fordele får du, når du kombinerer æblecidereddike og honning?

Rå honning og økologisk æblecidereddike er kendt for deres evne til at forebygge og behandle infektioner og sundhedsmæssige problemer, der kan have negativ indflydelse på din livskvalitet.

Ved at kombinere dem, skaber du en potent kur mod inflammation, et stærkt antibiotikum, en sund antioxidant, og alle disse kvaliteter vil forbedre en række almindelige eller kroniske sygdomme.

Blandt nogle af de vigtigste fordele ved dette middel finder du:

 • Det hjælper med at behandle og forebygge ledsmerter, hvilket er hvorfor det anbefales til folk, der lider af gigt.
 • Det er et tonikum for maven, der hjælper med at reducere smerter og halsbrand.
 • Det forbedrer fordøjelsen, fremmer sund afføring og bekæmper forstoppelse.
 • Det hjælper med at kontrollere kolesterolniveauer, og samtidigt forhindrer eller forbedrer højt blodtryk.
 • Det er et fremragende vægttabssupplement.
 • Det er en af de bedste midler til halsbetændelse og andre problemer, der er forbundet med luftvejene.
 • Det giver ekstra energi.
 • Det forbedrer sundheden for din hud, takket være sin evne til at bekæmpe frie radikaler.
 • Det fjerner dårlig ånde.
 • Det hjælper med at reducere inflammation.

Hvorfor drikke denne blanding om morgenen?

2-honning-te

Dagens moderne livsstil udsætter kroppen for et konstant niveau af stress, samt høj surhedsgrad takket være kostvaner, der har højt indhold af fedt og sukker.

Alt dette kan ændre pH-balancen, hvilket først forårsager halsbrand, samtidigt med at øge risikoen for mange andre lidelser, sygdomme, infektioner og problemer, der vil negativt have en effekt på din livskvalitet.

Du bør drikke dette om morgenen, før du laver nogen fysisk aktivitet eller spiser morgenmad, fordi det udover at give dig mere energi, også hjælper med at balancere din pH.

Takket være denne nøglefunktion, er blandingen af æblecidereddike og honning blevet en af de bedste alternative medicinske behandlinger til at forbedre din krops evne til at beskytte sig mod sygdom.

Hvordan kan du lave denne helbredende opskrift?

3-hjemmelavet-æblecidereddike

Før vi giver dig den nøjagtige opskrift, så sørg for at købe 100 % økologiske råvarer, for som alle ved, er der masser af produkter til rådighed i dag, der er blevet ændret eller indeholder tilsætningsstoffer, der kan reducere deres naturlige styrke.

Indtagelse af ikke-økologiske eller forarbejdet honning og æblecidereddike vil reducere effektiviteten af denne behandling, fordi ingredienserne mangler den ernæringsmæssige værdi, de ville have i deres reneste form.

Ingredienser

 • 1 teske rå honning (7,5 gram)
 • 1 teske æblecidereddike (5 ml)
 • 1 kop vand (250 ml)

Tilberedning

Bland honningen og æblecidereddiken i en kop varmt vand, omrør det godt for at fortynde det.

Hvordan skal du indtage det?

Den bedste måde at maksimere disse fordele på er:

 • At drikke denne blanding på tom mave – helst mindst 20 minutter før du spiser morgenmad.

Du også indtage denne drik på andre tidspunkter afhængigt af dine egne personlige behov og præferencer.

Du bør dog ikke indtage mere end tre doseringer dagligt. Det kan nemlig være skadeligt for dit helbred.

En advarsel!

Store doser af æblecidereddike kan føre til lavt kaliumniveau og tab af knogletæthed. Derfor skal du være varsom, hvis du vil indtage dette middel hver dag.

Vi anbefaler derfor, at du følger de retningslinger, vi har givet ovenfor. Det er vigtigt, at du stopper øjeblikkeligt, hvis du bemærker nogen bivirkninger.

Æblecidereddike kan forstyrre diuretika, afføringsmidler og medicin til diabetes og hjertesygdomme. I sådanne tilfælde er det bedst at tale med din læge, før du starter denne særlige behandling.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


 • Budak, N. H., Kumbul Doguc, D., Savas, C. M., Seydim, A. C., Kok Tas, T., Ciris, M. I., & Guzel-Seydim, Z. B. (2011). Effects of apple cider vinegars produced with different techniques on blood lipids in high-cholesterol-fed rats. Journal of Agricultural and Food Chemistry. https://doi.org/10.1021/jf104912h
 • Joshi, V. K., & Sharma, S. (2009). Cider vinegar: Microbiology, technology and quality. In Vinegars of the World. https://doi.org/10.1007/978-88-470-0866-3_12
 • Kumar, K. S., & Bhowmik, D. (2010). Medicinal uses and health benefits of Honey: An overview. J Chem Pharm Res.

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.