Hvis du har magi, behøver du ikke tricks

Folk med magi er autentiske og bekymrer sig ikke om, hvad andre synes. De er empatiske og deres entusiasme er smitsom over for dem, der omgiver dem. Lær at være som dem.
Hvis du har magi, behøver du ikke tricks

Sidste ændring: 10 juni, 2019

Hvis du har magi, behøver du ikke tricks. Dem, der har magi i deres hjerte, vil aldrig have brug for tricks. Fordi de er mennesker, der har et naturligt lys, der behager dem og lader dem drømme.

De er modige personligheder, som får det umulige til at ske. Og som næppe indser alt, hvad de gør for os.

Vi er sikre på, at i din nærmeste sociale omgangskreds, der kender du nogen med disse egenskaber. Det er normalt, at vi siger, at de er “venner med magi” eller familiemedlemmer med den specielle gave til at få almindelige øjeblikke til at virke ekstraordinære.

At have disse slags mennesker omkring dig er ekstraordinært, og selvom vi hele tiden anbefales at pleje og værdsætte dem hver dag, vil vi gerne anbefale noget endnu bedre: lær at efterligne dem.

I dag vil vi gerne forklare nogle af de psykologiske træk, som normalt definerer folk med magi – dem der ikke behøver tricks for at være specielle.

Magiske mennesker, ydmyge hjerter

Vi definerer magiske mennesker som autentiske, og at være ægte inden for psykologiens felt med en række interessante træk, der i virkeligheden kan defineres på baggrund af følgende egenskaber:

Ingen falsk beskedenhed eller selvmedlidenhed

De, der har magi, slukker ikke magien i andre. Folk, der er usikre og mistroiske, er det modsatte af oprigtige mennesker; De har konstant brug for ekstern anerkendelse for at føle sig valideret, nyttige eller vigtige.

Læs også denne artikel efter “Hvis du har magi, behøver du ikke tricks”:

opdrag med kærlighed, ikke lydighed baseret på frygt og begrænsninger

 • I forlængelse af falsk beskedenhed samt behovet for social anerkendelse er også nødvendigheden og stoltheden ved altid at være et “niveau” over resten.
 • Den oprigtige beskedenhed hos ægte, magiske folk forstår, at vi alle er på bagsædet, hvor vi skal respektere hinanden. Ingen må være mere end de andre.
 • Folk med magi bruger heller ikke selvmedlidenhed eller påtager sig offerrollen, fordi de forstår værdien af ​​følelsesmæssig ligevægt.

De søger ikke godkendelse. “Hvad du ser, er hvad du får.”

Den ægte person, der står op for hans eller hendes ægthed, leder ikke efter alles godkendelse.

 • Dette indre lys, som karakteriserer hans eller hendes måde at være på, skyldes hovedsageligt, hvordan de har det med sig selv: de har et godt selvværd.
 • De forsøger ikke at passe ind og gør altid brug af denne dybtegående spontanitet, som ikke alle forstår.
 • “Hvad du ser er, hvad du får,” ikke mere, ikke mindre. Det er ligegyldigt hvad situationen er, når det sker eller sammenhængen. Deres karakter er altid den samme, i overensstemmelse med værdier og holdninger.

Læs også denne artikel efter “Hvis du har magi, behøver du ikke tricks”:

Selvtillid: Sats på dig selv

Smitsom entusiasme

At have lys, magi, den gnist, der altid får os til at smile på mørke dage. Er frem for alt en del af denne karakter, der er i stand til at skabe vitalitet og optimisme.

 • Hvis du virkelig tænker på det, er det ikke let at overføre denne energi. Der bringer glæde til de nedtrykte eller opmuntrer nogen, som går igennem en vanskelig tid.
 • Denne form for personlighed kan fange os med deres ord og tilstedeværelse alene. De kan gøre dette, fordi de giver os selvtillid og den vidunderlige følelse af, at “selvom det er svært at tro, så skal alt nok gå.”

De er ydmyge og forstår gensidighed

At have magi betyder ikke at udføre et trick for at få noget til gengæld. At have magi er frem for alt at have den gave at få andre til at føle sig godt tilpas gennem de mest enkle, ydmyge handlinger.

 • Deres magiske blik reflekterer forståelse for empati og hvordan gensidighed er dannet.
 • De ved, at venskab og relationer er baseret på gensidig respekt og den mest ydmyge forbindelse, hvor et hjerte kan møde den andens nødvendigheder.

Der er en følelse af integritet fra dag ét. Vi ved, at de altid er der for os, og at deres ydmyge sjæle aldrig vil forvente noget til gengæld ud over venskabet selv.

Livet synes altid let ved deres side

Vi ved ikke helt, hvordan de gør det, men de har denne medfødte evne, der gør det muligt for dem at fjerne knuder. Bringe solskin frem på en regnfulde dage og give håb, når alt synes tabt.

 • Det siges normalt, at der er mennesker, der er født sådan, med denne gave for at gøre eksistensen nemmere. Men hvad dette virkelig betyder er, at denne type personlighed har en modig holdning til livet.

Ligesom vi sagde i starten sammen med at drage omsorg for venner og familie, der giver os deres magi og kærlighed, bør vi også prøve at efterligne dem.

Stol ikke konstant på deres utrolige “magi” for at føle dig godt tilpas eller finde et svar på et problem. Indarbejd deres værdier, deres ånd og deres styrke og efterlign dem.

Hvis vi kunne lære at passe på hinanden i stedet for at sætte vores eget ego først, ville verden være et meget bedre sted.

Så tøv ikke med at tilføje en dråbe magi til dit liv.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


 • Castillo, E. G. (1998). Educación y Valores. Revista Española de Pedagogía, 399–426. Retrieved from https://www.ugr.es/~fjjrios/pdf/Tice4-ValorEducacion.pdf
 • Lucas Breda, K., Groot, K., & Towle, A. (2013). EL DESARROLLO DE HUMILDAD CULTURAL MEDIANTE EL APRENDIZAJE SERVICIO CRÍTICO. Ciencia y Enfermería19(2), 35–46. https://doi.org/10.4067/S0717-95532013000200004
 • Kolden, G. G., Klein, M. H., Wang, C. C., & Austin, S. B. (2011). Congruence/genuineness. Psychotherapy, 48(1), 65.

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.