19 tips til ekstra plads på badeværelset

Hvid du ønsker at få ekstra plads på badeværelset og gøre det mere funktionelt, så bør du udnytte de mindre steder, hvor du kan sætte hylder op for at få opbevaringsplads til ting, du ofte bruger.
19 tips til ekstra plads på badeværelset

Sidste ændring: 11 oktober, 2022

De fleste huse har små badeværelser, fordi designeren gav mere plads til soveværelserne og stuen. I denne artikel vil vi vise dig hvordan du kan få ekstra plads på badeværelset.

Selvom det som regel er et mindre rum, kan man altid prøve at gøre ens badeværelse mere hyggeligt ved at tilføje nogle dekorative genstande og pynteting.

Problemet er, at det ofte er svært at organisere dem rigtigt, og man ender ofte op med et rod af flasker, skønhedsprodukter, toiletpapir, håndklæder og andre forskellige ting, som man ofte bruger på badeværelset.

Det, mange personer ikke tænker over, er, at der er mange glimrende måder til at få mere plads på badeværelset og samtidig sørge for, at alle ting er pakket væk.

I tilfælde af, du ikke allerede var klar over dette, har vi i denne artikel samlet de 19 mest interessante løsninger til at hjælpe dig med at organisere dit liv på badeværelset og bruge pladsen på en bedre måde.

Er du klar til at prøve det derhjemme?

1. Genbrug dit PVC-rør

pvc_roer

Ja, du læste rigtigt. Overskydende PVC-rør fra et andet projekt kan blive forvandlet til holdere til ens hårbørster, hårtørrer og andet tilbehør, der ellers bare ligger og roder.

2. Køb smalle møbler til badeværelset

Badeværelset er ofte lille, og derfor er smalle møbler gode

Hjørne- eller vægmonterede møbler er en glimrende måde at udnytte de smalle områder og hjørnerne af ens badeværelse. Man kan opbevare håndklæder, toiletpapir og en masse andre produkter der.

3. Hæng kurve på væggene

kurve

Hvis du har nogle kurve, som du ikke bruger, så hæng dem op på væggene til opbevaring af dine cremer, børster osv. Det er en fremragende måde til at få mere opbevaringsplads på badeværelset.

4. Byg en hylde

hylder

Træhylder kan give dit badeværelse et elegant udseende og samtidig bruges til opbevaring af dine skønhedsprodukter på en ordentlig måde.

5. Opbevaring på døre

doer_opbevaring

Ens skabsdøre er det perfekte sted til at tilføje en hylde til at opbevare genstande såsom ens hårtørrer og krøllejern.

6. Ophæng til håndklæder og en hylde

haandeklaede_ophaeng

Hvad med et sted til at opbevare ens håndklæder og kosmetik? Man kan få meget mere plads på badeværelset med nogle få simple kroge.

7. Badekar med gemt opbevaringsplads

badekar

Hvis du er ved at designe et badeværelse eller er ved at planlægge at renovere, så prøv at lav noget gemt opbevaringsplads rundt omkring badekarret til de “ekstra” genstande.

8. Opbevaring i lag

opbevaring_lag

Genstande, man engang brugte til at fremvise kager eller til at opbevare flere retter, kan blive til glimrende hylder i lag, som kan bruges til makeup eller andre mindre genstande.

9. Organisering med glaskrukker

glaskrukker

Kan du godt lide tanken om genbrug? Prøv at samle dine glaskrukker og lav dem til fin opbevaring på badeværelset.

10. Brug magnetiske strimler

magnet

For at undgå at du nogensinde mister dine hårnåle og andre små genstande af metal, kan du sætte en magnetstrimmel fast på indersiden af en hylde til opbevaring af disse ting.

11. Hylder over toilettet

hylder_toilet

En pæn hylde over toilettet udgør et godt sted til at opbevare rengøringsmidler, håndklæder, vaskeklude og masser af andre genstande.

12. Clips

clips

Hvis du ikke har en hylde inde i din bruser eller dit badekar til at opbevare toiletartikler, kan du prøve at bruge hængende clips til at opbevare disse ting.

13. Kroge til toiletbordet

kroge

Man kan nemt finde kroge, der kan sættes fast på ens spejl eller toiletbord. Det vil skabe en plads til at hænge børster, kamme og andet tilbehør.

14. Hængende hylde på døre

haenge_hylder

Man kan tilføje hængende hylder til ens døre på skabene til at opbevare rengøringsprodukter, svampe og alt andet, der skal opbevares organiseret.

15. En magnetisk tavle

magnet_tavle

Køb en magnetisk tavle og kom små magneter på din makeup. Det vil altid være nemt at finde og klar til at blive brugt.

16. Rul dine håndklæder

rullede_haandklaeder

I stedet for bare at folde dine håndklæder, så prøv at rulle dem sammen og opbevar dem i en kurv eller på en hylde. Du vil spare plads på badeværelset og skabe en mere indbydende atmosfære.

17. Et skab under spejlet

spejl

Pladsen under ens badeværelsesvask og spejl er perfekt til at tilføje et skab eller en opdelt hylde.

Man kan opbevare masser af ting, som man bruger hele tiden, på denne plads.

18. Ophæng på døren

ophaeng_doer

Det vil udgøre det perfekte sted til håndklæder, badekåber og andre klæder at hænge nogle ophæng op på bagsiden af ens dør.

19. Indbygget kommode

kommode

Alt overskydende plads på vægge kan blive brugt til at installere små, anvendelige skuffer.

Har du nogle idéer til at få mere opbevaringsplads på badeværelset? Del dem med os og tøv ikke med at prøve de løsninger, vi nævnte ovenfor.’


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.