Enkle tips til at bekæmpe poser under øjnene

Mælk hjælper med at nære og give fugt til ansigtshuden, hvilket hjælper det med at se yngre ud. Anvend lidt mælk med nogle isop omkring øjnene for at reducere inflammation og mørke rander.
Enkle tips til at bekæmpe poser under øjnene

Sidste ændring: 14 november, 2018

Poser under øjnene gør at dit ansigt ser træt ud, og for det meste af tiden kan de ikke skjules med makeup. Generelt forekommer dette problem efter en lang nat eller som følge af tilbageholdte væsker. Når vi vågner op og finder poser under øjnene, begynder vi at søge efter en løsning til at fjerne dem og genoprette ansigtets naturlige udstråling. Heldigvis er der meget, du kan gøre for at bekæmpe poser under øjnene og reducere dette problem, og holde det fra at påvirke din naturlige skønhed og selvværd.

Selvom der er mange produkter på markedet i dag, der kan hjælpe med at reducere deres udseende, behøver du ikke at bruge store summer penge for at få de samme resultater. Med hjælp fra visse naturlige ingredienser kan du sige farvel til irriterende poser under øjnene, så du kan blive ved med at se fantastisk ud.

Kartofler kan bekæmpe poser under øjnene

Kartofler kan bekæmpe poser under øjnene

Hvis du bliver oppe længe og ofte lider af poser under øjnene, så begynd at have en kartoffel i køleskabet, til brug efter behov for at reducere dette problem.

  • Skær små skiver af den kolde kartoffel og dæk dine øjne i 15 til 20 minutter.

Denne ingrediens har antiinflammatoriske egenskaber, og hjælper med at reducere poser under øjnene på kort tid.

Mælk kan bekæmpe poser under øjnene

Denne ingrediens hjælper med at reducere inflammation og de mørke rander, der dannes under øjnene. Dens egenskaber nærer og fugter hvilket fornyer huden, imens den rengør naturligt.

  • Blød to vatrondeller i kold mælk og dæk dine øjne i 20 minutter.

Mælken vil hjælpe med at fjerne tilbageholdte væsker og opfriske trætte øjne. Den bør anvendes dagligt for de bedste resultater.

Agurk kan bekæmpe poser under øjnene

3-agurker

Agurker er det klassiske middel mod poser under øjnene og inflammation, og er en af de foretrukne fremgangsmåder til behandling af disse problemer.

Agurker er rige på vand og antioxidanter, som hjælper med at både hydrere og reducere inflammation, hvilket genskaber udseendet af ansigtet.

  • Skær to skiver agurk og dæk dine øjne i 20 minutter.

På grund af deres antiinflammatoriske egenskaber vil agurker reducere forekomsten af grimme poser og mørke rander på ingen tid.

E-Vitamin kan bekæmpe poser under øjnene

For den bedste skønhedspleje og for huden i almindelighed, er E-vitamin en af de ingredienser, som du ikke bør mangle, på grund af deres fremragende fugtgivende, antiinflammatoriske og genoprettende egenskaber.

  • Bland lidt vand med et par dråber E-vitamin olie, blød vatrondeller i blandingen og dæk øjnene i 20 minutter.

Resultaterne vil være friskere udseende øjne, og sidst men ikke mindst, vil du være med til at give huden rundt om dem ekstra næring, hvor rynker har tendens til at dannes.

Kamillete kan bekæmpe poser under øjnene

4-kamille

På grund at sine antiinflammatoriske og fornyende egenskaber, er kamillete en anden glimrende støtte til reduktion af poser under øjnene.

  • Blød to poser kamillete i koldt vand og derefter bruge dem til at dække dine øjne i 15 minutter.

Dette middel kan bruges op til 2 gange om dagen, når du står op og lige inden sengetid.

Æggehvider kan bekæmpe poser under øjnene

Udover at bidrage til at fjerne døde celler der akkumuleres på overfladen af huden, hjælper æggehvider også med at reducere forekomsten af poser under øjnene.

  • Adskil en æggehvide fra æggeblommen og brug en pensel til at anvende det hele på dit ansigt. Prøv at sætte det på de berørte områder uden at få det i dine øjne.
  • Lad det tørre og derefter skyl med koldt vand.

Skeer kan bekæmpe poser under øjnene

5-ske

Denne enkle kur med skeer hjælper med kampen mod poser under øjnene, men det er også kendt som en terapi til at forynge og glatte hud.

  • Det eneste du behøver er et glas vand og 4 skeer.
  • Placer to skeer i isvand og anvend på lukkede øjne, når de er kolde. Mens du bruger de andre, placer to mere i isvand, så de vil være klar til brug, når de andre er varmet op på dine øjne.
  • Ombyt skeer hver gang de er varmet op, og udfør denne behandling i et par minutter for at reducere inflammation.

Hvis du vil, kan du anvende de kolde skeer til hele ansigtet for en tonende effekt.

Er du klar til at bekæmpe poser under øjnene med de ovenstående metoder?


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.