13 fantastiske fordele ved at drikke guavajuice

Har du nogensinde prøvet guavajuice? Denne tropiske frugt er ikke kun lækker, men også god for dit helbred. Lær mere om fordelene i denne artikel!
13 fantastiske fordele ved at drikke guavajuice

Sidste ændring: 20 januar, 2019

Der er for mange gode ting ved at drikke guavajuice, til at kunne beskrive dem alle i en enkelt artikel. Guava er en tropisk frugt, der beskriver flere sorter, herunder gul, rød og hvid.

Guava er en af ​​de mest næringsrige frugter, som naturen har at byde på. Den har fantastiske fordele for kroppen, da den er fyldt med fosfor, niacin, kalium, vitaminer A og B, jern, calcium og folsyre.

Selv om det er mest normalt bare at spise frugten som den er, vil vi i dag fortælle om fordelene ved at drikke guavajuice.

1. Det bekæmper smerter i munden

Tro det eller ej, guavajuice hjælper med at lindre smerter forårsaget af visse tilstande, såsom blister og betændelse i tandkødet.

 • Husk at børste tænderne grundigt, når du drikker det, fordi det indeholder naturlige sukkerarter, der kunne fremskynde huller i tænderne.

2. Det reducerer betændelse forårsaget af akne

Guavajuice indeholder antiinflammatoriske og antiseptiske stoffer, der hjælper med at helbrede alvorlige tilfælde af akne.

 • For de bedste resultater skal du påføre det direkte på huden og skylle det af igen, når det tørrer.

Sørg altid for, at den guavajuice du benytter, er helt naturlig, da tilsætningsstoffer og sukkerarter i kommercielle produkter kan påvirke din hud negativt.

3. Det hjælper på maveproblemer

mavesmerter fordele ved guavajuice

Der er to ekstreme tilstande i tarmsystemet, som guavajuice kan løse: diarré og forstoppelse.

Takket være guava-frugtens fremragende indhold fiber formår et lille glas guavajuice at aktivere og stabilisere funktionen i dit fordøjelsessystem.

4. Det kan hjælpe dig med at tabe dig

Regelmæssig indtagelse af guavajuice hjælper dig med at tabe dig hurtigt og effektivt.

 • Fordi guava indeholder kostfiber, hjælper det dig med at fjerne toksiner og fedtstoffer i kroppen.
 • Samtidig giver det store mængder energi til dine celler.

5. Det kontrollerer diabetes

Guavajuice er fremragende til at holde blodsukkerniveauet på et sundt niveau. Dette skyldes, at denne juice rent faktisk øger insulinproduktionen.

Det er vigtigt at fjerne huden fra frugten først og forberede juicen sammen med nogle af bladene fra selve planten, men dog uden at tilføre forarbejdet sukker.

Du bør også sikre dig, at du ikke overskrider de anbefalede mængde dagligt, fordi selvom det hjælper med at kontrollere glukose, tilfører det også sukker til kroppen.

6. Det kan hjælpe med at forebygge kræft

13 store fordele ved guavasaft - bekæmpe kræft

Guava indeholder en stor mængde lycopen. Dette er et stærkt antioxidant stof, der bekæmper de frie radikaler i kroppen og mindsker chancerne for at aktivere kræftceller.

7. Det bekæmper respiratoriske sygdomme

Indtagelse af guavajuice hjælper med at kontrollere sygdomsepidemier, der ofte opstår i løbet af vinteren eller regntiden, såsom forkølelser og influenza.

 • Dette skyldes, at dets høje indhold af C-vitamin naturligt styrker dit immunsystem.

8. Få strålende hud ved at drikke guavajuice

Guavajuice indeholder store mængder vitaminer A, E, B og kalium. Dette tilføjer antioxidanter til din krop, som beskytter huden og holder den sund, frisk, fejlfri og tonet.

 • Drik guavajuice regelmæssigt – det vil hjælpe dig med at opretholde et ungdommeligt udseende, og forhindre for tidlig aldring.

9. Det forhindrer anæmi

guavajuice forhindrer anæmi

Takket være det høje jernindhold som guavajuice indeholder, er det ideelt til bekæmpelse af anæmi. Drik denne saft, hvis du føler dig meget svag eller er blevet diagnosticeret med anæmi.

10. Det hjælper dit kredsløbssystem

Når du drikker guavajuice beskytter det din krops kredsløbssystem ved at:

 • Regulere blodtrykket
 • Kontrollere kolesterolniveauer
 • Holde arterier og blodårer fri for fedtdepoter
 • Alt dette hjælper med at forhindre hjertesygdomme

11. Det holder dit nervesystem sundt

Et sundt nervesystem er meget vigtigt, og fordi guavajuice indeholder en masse magnesium, kan det hjælpe dig med at holde dit nervesystem i perfekt stand.

Det er en god idé at drikke et lille glas guavajuice, hvis du har problemer med dit nervesystem.

12. Det booster dit immunforsvar

Guavajuice styrker immunforsvaret. Det øger antallet af hvide blodlegemer og afhjælper produktionen af ​​enzymer, som reparerer dine celler.

13. Hjælper med at opretholde en sund hjerne

en sund hjerne

Den høje koncentration af vitamin B6 og niacin i denne frugt garanterer bedre hjernefunktion ved at promovere blodtilstrømningen til hjernen. Dette hjælper med at stimulere dine kognitive funktioner.

Nogle anbefalinger, når du indtager guavajuice

Vi kunne tilbringe hele dagen på at tale om alle fordelene ved at tilføje guavajuice til din kostplan.

Husk dog, at intet skal forbruges i overdreven grad, så her er nogle tips til at drikke guavajuice på en god måde.

 • Køb ikke guava juice på dåse eller flaske. Tilsætningsstoffer og konserveringsmidler i disse forarbejdede produkter udvejer dets medicinske egenskaber.
 • Undgå at tilføje raffinerede sukkerarter, når du laver denne juice derhjemme. Hvis du gør det, reducerer du dets sundhedsfordele for din krop.
 • Bland det ikke med for mange andre frugter. Ideelt set skal du drikke ren guavajuice. Når du tilføjer andre frugter, øges mængden af sukker, og dette udgør en risiko for dine glukoseniveauer.

Som du kan se i denne artikel, er der mange gode grunde til at drikke guavajuice. Tilføj det til din daglige kost, men tag dog hensyn til ovenstående anbefalinger.

Det kan interessere dig ...
Tre hjemmemiddel løsninger mod skærring af tænderne
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Tre hjemmemiddel løsninger mod skærring af tænderne

Skærring af tænderne er et vedvarende kæbe problem. Det kan finde sted om dagen eller om natten. Læs mere i dagens artikel.