De fantastiske fordele ved hvidløg og honning på tom mave

· 2. december 2018
At spise hvidløg med honning på tom mave er en god ting for ens overordnede helbred. Der er ikke en enkel behandling, der gør så mange ting på én gang og uden nogen bivirkninger.

Husker du filmen Jamon, Jamon? Javier Bardem spiste konstant rå hvidløg, fordi han sagde, det gjorde ham så stærk som en okse. Nogle personer vrængede på næsen, når de så på ham. Andre så på ham med væmmelse. Men faktum er, at hans rolle gjorde det rigtige ved at indtage denne kraftfulde grøntsag så ofte. I dette indlæg vil vi fortælle dig om  de fantastiske fordele ved hvidløg og honning på tom mave!

Hvis man tilføjer noget honning til hvidløg, bliver dets egenskaber dog stærkere. Begge indeholder kraftfuldt antibiotika, som også forbedrer ens immunforsvar.

Grunden til, at vi anbefaler at spise denne blanding på en tom mave, er meget simpel. Ens mave er nu fuldstændig tom og klar til at begynde at arbejde.

Det er derfor, det er ideelt at begynde dagen med noget, som forbereder ens mave på at omdanne ens fødevarer på den mest optimale måde.

Dette betyder to ting: 1) du vil ikke tage så meget på i vægt og 2) du vil være i stand til at få mest muligt ud af de næringsstoffer, du optager, og rydde kroppen fra flere toksiner.

I denne aritkel ønsker vi at beskrive fordelene ved at spise hvidløg og honning på en tom mave i detaljer, samt de ekstra fordele ved at kombinere dem. Gå ikke glip af det.

Hvorfor hvidløg?

Som regel er dette blot noget, som tilsættes til ens mad for at give det smag. Ved at gøre det spilder man dog bare alle dets mange egenskaber.

Forbedr kvaliteten af din blodbane

Når hvidløg når ens mave, så fremmer det produktionen af mavesyre. Disse er vigtige for den korrekte optagelse af jern.

Udover det er det rigt på vitaminer og mineraler, så ved at spise det beriger man sin blodbane.

Hvis det ikke skulle være nok, mindsker det også kolesterol og niveauet af triglycerider, så det forhinder ens blod i at størkne og lader det strømme som normalt. Det kan hjælpe en til at undgå hjertekarproblemer.

Giv næring til din hud

Ung kvinde der smiler

Hvidløg er en stærk antioksidant, som også gendanner ens celler. Det hjælper en til at få en glat, blød og akne-fri hud.

Man får alle disse fordele uden at skulle ty til komercielle produkter. De fleste af dem indeholder kemikalier, som kan skade ens epidermis i det lange løb.

Læs også: Akne og hudorme: Grøn te kan hjælpe

Beskyt dit forsvar

Takket være hvidløg er dit immunforsvar stærkere. Det hjælper dig med at kæmpe mod mikroorganismer og bakterier.

Det er også vigtigt at holde dit immunforsvar i en sund tilstand for at undgå kritiske tilstande såsom kræft. Det er derfor, det er vigtigt at gøre alt, hvad man kan, for at beskytte sig selv. Ellers kan man ende med en viral eller bakteriel sygdom.

Hvorfor honning?

Det hjælper på vægttab

Kvinde der staar paa en badevaegt

Dette kan virke som en løgn, men det er rigtigt. På trods af dets søde smag, er honning meget mættende. Når man spiser hvidløg med honning på en tom mave, nærer det en, samtidig med at det også mindsker ens lyst til mad.

Med tiden mindsker det stress og produktionen af kortisol. Det er et hormon, som vokser, når man oplever denne tilstand, så effekten er faktisk, at det beroliger en,

Mindsker inflammation

Kvinde der tager sig til hovedet

Hvis man har migræne eller kronisk smerte, kan man tilføje honning til sin kost. Dets fantastiske smag vil berolige en. Man vil måske bemærke, at man har brug for færre smertestillende eller ibuprofen nu.

Det kan hjælpe med at forbedre ens livskvalitet og sætte en i en position, hvor man kan dedikere mere af sin tid til afslappende aktiviteter, fri fra smerte.

En kilde til energi

Dagene kan være meget lange. Ens opgaver på arbejdet begynder at hobe sig op og det er svært at nå enden af dagen uden at føle sig udmattet. Det er derfor, mange personer vælger energi-drikke eller drikkevarer med stort indhold af sukker.

Med tiden er konsekvenserne af disse drikkevarer dog skadelige, og ikke nyttige. Honning derimod vil give en den ekstra energi uden nogle bivirkninger.

Se denne artikel: 6 morgenmadsretter, som giver ekstra energi

Sådan spiser man hvidløg med honning på en tom mave

Ingredienser

  • 12 fed hvidløg
  • 335 gram honning
  • 1 glasbeholder med låg

Fremgangsmåde

  • Hak hvidløgene eller pres dem.
  • Kom honningen ned i glasbeholderen.
  • Bland hvidløg i.
  • Luk beholderen og opbevar den på et mørkt sted i en uge.
  • Efter denne periode kan man tage en spiseskefuld hvidløg og honning på en tom mave for at opnå fordele for ens krop som aldrig før.

Hav i baghovedet, at fordelene ved denne behandling virkelig er fantastiske. Der er ingen piller i verden, som er så fuldendte. Du vil give det et forsøg, ikke?