Frie personer tiltrækker muligheder

Man bliver nødt til at være modig for at bryde sine grænser. Man skal også være overbevist om, at man fortjener at være fri for at kunne opnå det. En positiv indstilling er nødvendig for at opnå den frihed og lykke, der er så værdifuld.
Frie personer tiltrækker muligheder

Sidste ændring: 18 juli, 2019

Frie personer tiltrækker muligheder på grund af deres personlighed, deres fordomsfrihed og deres motivation til ikke at føle sig for bundet til noget, som kan komme i vejen for, at de opnår deres mål.

Mange af os tror, at frihed er noget, der er så værdifuldt, at det er en forhåbning frem for at være en realitet. Det er noget, der er så sjældent, at man sikkert aldrig vil kunne opnå det.

Bestemte bånd, der skabes af familie, romantiske forhold og endda ens egne begrænsende tanker kan være en barriere til ens drømme.

Frie personer går efter deres drømme og håb

Idéen om at være fri for at kunne tiltrække muligheder handler om mere end bare omstændigheder og held. Man er nødt til at have den rigtige indstilling for at kunne se alle de åbne døre.

Ting sker aldrig af sig selv. Det nytter ikke at sidde og vente på, at mulighederne skal komme til én. Det er når man selv er opsøgende og har et åbent sind, at man opdager nye muligheder.

Der er mange fordomme forbundet med frihed. Man kan sagtens være fri, selvom man er gift og har børn. Så længe, man tænker frit og ikke lader sig begrænse af sit eget sind, er man fri.

Her kommer lidt mere om, hvad det betyder, at være fri:

Se også denne artikel efter “Frie personer tiltrækker muligheder”:

Farerne ved undertrykte følelser

Kvinde paa en mark

Lige meget hvad man har på, så er ens indstilling det vigtigste

Ens indstilling er rustningen, som ingen fjende i en kamp er stærk nok til at bryde igennem, og som gør, at ingen kan besejre en. Ens indstilling er det bedste sæt tøj, som man kan tage på om morgenen, når man forlader huset.

 • Ens indstilling er en række overbevisninger, værdier, motivationer og intentioner, der definerer en som person.
 • Ens indstilling bør aldrig være bestemt af, hvad andre forventer af en. I så fald ville man ikke længere være fri.
 • En person med en stærk og fri indstilling er i stand til at gøre tydeligt, hvad deres behov og formål er. Og mere end noget andet er de oprigtige og konsekvente omkring det, de siger og gør.

For at være fri bliver man nødt til at tænke over, hvad man fortjener

Ingen vil modtage noget, med mindre de først tror, de fortjener det. Det er så enkelt. Men hvor enkel den grund end lyder, så sker tingene ikke altid på denne måde.

 • For det første bliver man nødt til sætte tydelige grænser imellem det, man ønsker, og det, der er muligt. Det er godt at være realistisk.
 • Her er et eksempel: Hvis du gerne vil være rig, så er det måske bedst at starte i det små. Du kan selvfølgelig godt drømme om at blive millionær, men du bliver nødt til at acceptere, at det ikke sker for de fleste.
 • Du fortjener at være glad. Hvis du drømmer om noget, så kæmp for det. Ingen har ret til at stille sig i vejen, så længe du behandler andre med respekt.
 • Frihed er døren, som man får adgang til med en stor portion af personlig mod. Det er derfor, det er nødvendigt, at man overbeviser sig selv om, at man fortjener det, og at man har ret til at opnå sine drømme.

Se også denne artikel efter “Frie personer tiltrækker muligheder”:

Intuitiv intelligens: Har du det?

Man bliver nødt til at tage det første skridt uden frygt.

Person der gaar i bare foedder udenfor

Muligheder handler om andet og mere end bare at overvinde sin frygt

For at opnå sine sejre er det nødvendigt at vide, hvordan man besejrer sine fjender. I mange tilfælde er ens frygt dog langt fra at være af kød og blod – de er i ens eget hoved.

 • Der er frygt, når man forestiller sig, hvordan personerne omkring en vil reagere, når man siger højt, hvad man gerne vil have: et nyt job, at vende tilbage til skolen, flytte til en anden by, tage på en tur, forandre sin rutine…
 • Frygt er overbevisningen om, at man ikke vil få succes. Dette lave selvværd er normalt. Og en negativ selvopfattelse kan få en til at føle, at man ikke er i stand til at opnå noget.

Du fortjener at forfølge dine drømme. Dine største begrænsninger er dem, du sætter for dig selv. Det er altid muligt at ændre sin situation, lige meget hvor sent, du selv synes det er.

Den skønne følelse, som frie personer oplever

At have en fri tankegang og hjerte er berigende samt produktivt. Det betyder simpelthen, at man er klar over sine styrker og evner og anvender dem i alt, hvad man har til hensigt at lave.

 • En åben og fleksibel tankegang, som anerkender fejl og skaber nye strategier til at overkomme dem, er en tankegang, der tiltrækker muligheder.

På den anden side vil personer, der elsker at tilfredsstille andre og aldrig tør bryde ud af deres tryghedszone, hvor alt er planlagt og forudsigeligt, lukke døren til alt nyt. Til de friske briser, som er fyldt med drømme, og hvor de bedste muligheder er at finde.

Tør du at være fri?


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


 • Ferreras, E. (2007). La autoestima. Anales de Mecánica y Electricidad.

 • Atienza, F. L., Moreno, Y., Balaguer, I., & Rosenberg, M. (2004). Escala de autoestima de Rosenberg. Apuntes de Psicologia. https://doi.org/http://dx.doi.org/10.1016/j.biochi.2007.09.002

 • Regent, P. (2011). Zona de confort. Revista de Antiguos Alumnos Del IEEM.


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.