Du kan genbruge syltetøjsglas og organisere badeværelset

Vidste du, at du kan genbruge krukker i stedet for at smide dem væk? Du kan endda bruge dem til at organisere dit badeværelse. Se vores idéer i denne artikel!
Du kan genbruge syltetøjsglas og organisere badeværelset

Sidste ændring: 09 august, 2022

Er der rod på dit badeværelse? Har du ting liggende overalt, fordi du ikke har et specifikt sted til dem? I så fald kan du genbruge syltetøjsglas til at rydde op og organisere på dit badeværelse.

Du kan genbruge syltetøjsglas og organisere dit badeværelse

Her er nogle idéer, som du kan anvende til at organisere dit badeværelse, præcis som du altid har drømt om! Brug lidt tid på at dekorere dem, så de får noget personlighed. Du kan male dem og dekorere dem, præcis som du har lyst til, og bruge dem i de forskellige områder i dit hjem.

1. At genbruge syltetøjsglas og montere dem på væggen

Syltetøjsglas til opbevaring

Hæng en træplade på væggen, og fastgør de valgfrie glas på den. De kan alle være identiske, eller du kan endda blande og matche størrelser og former. Hold dem på plads med noget ståltråd eller søm eller slangeklemmer.

Du kan bruge dem til opbevaring af din makeup!

Læs også: 19 kreative måder at genbruge dåser på

2. At genbruge syltetøjsglas ved at stille dem på en bakke

Hvis du har en ekstra flad overflade, skal du placere en ældre træplade eller en bakke på den og tilføje flasker i forskellige størrelser. For eksempel kan du bruge dem til at opbevare vatrondeller, vatpinde og hvad du ellers kan komme i tanker om.

Hvis du har brug for mere opbevaringsplads, skal du vælge en forskudt bakke. Således kan du arrangere flasker på toppen og måske nogle rullede håndklæder i bunden.

3. Genbrug syltetøjsglas og stil dem inde i dine skabe

Brug krukker i forskellige størrelser til at organisere dit badeværelse

Skabe er et af de mest rodede steder på badeværelset. Du kan dog løse problemet, hvis du blot stiller nogle syltetøjsglas derinde!

4. Organiser dit badeværelse med syltetøjsglas i skufferne

I stedet for at købe skuffedelere, skal du genbruge syltetøjsglas til at opbevare ting og holde dine skuffer velorganiserede. Generelt er den største fordel, at du hurtigt kan finde det, der er indeni.

5. Lav fine beholdere til badeværelset

Syltetøjsglas til opbevaring på badeværelset

Vask eventuelle glas, du ønsker at genbruge, og få fat i nogle dispensere, der kan passe til deres mund. Fyld dem derefter med sæbe, lotion og alt andet, du måtte bruge.

6. Lav en stor krukke fuld af håndsæbe

Du kan også lave en dejlig opbevaringsbeholder til håndsæbe ved at genbruge et større syltetøjsglas. Alternativt kan du f.eks. fylde den med farvede håndsæber. Du kan også dekorere låget.

Læs også: Få mest muligt ud af rester af håndsæbe

7. Brug dem som beholdere til alle mulige ting

Har du møbler i dit badeværelse? I så fald skal du placere glas i forskellige størrelser, farver og højder ovenpå og fylde dem med forskellige genstande.

For eksempel dekorative sæber, vatrondeller, vatpinde, spænder og hårelastikker, makeupbørster osv. Mal lågene i en metallisk farve for at få dem til at se mere interessante ud. Du kan også bruge flasker som vaser til naturlige blomster.

8. Lav et drejebord til makeup

For at lave dette skal du bare binde noget sølv- eller guldbånd rundt om de glas, du ønsker at genbruge, og fastgøre dem på et drejebord ved hjælp af en limpistol. Dette er et dejligt arrangement, der er perfekt til dine makeupartikler.

Til sidst, slip din fantasi løs og organiser dit hjem med alle mulige syltetøjsglas. Husk, det drejer sig om dit hjem, og alt, hvad du kan lide, er acceptabelt!


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


  • Femenino, P. (2016). El reciclaje. Revista Cientifica De La Universidad De Cienfuegos.
  • Mendoza, E. (2017). Diseño de Interiores. Manual de Diseño de Interiores.
  • Pérez Jaimes, A. E. (2004). Diseño interior: solución integral a los espacios. (Spanish). INTERIOR DESIGN: INTEGRAL SOLUTION FOR SPACES. (English).

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.