Hvad er kinfolk-stilen til boligindretning?

Kinfolk-stilen er en indretningsstil, der søger at bringe os tilbage til vores rødder. Find ud af alt, hvad du har brug for at vide om denne trend her!
Hvad er kinfolk-stilen til boligindretning?

Sidste ændring: 22 december, 2022

Hvis du planlægger at indrette dit hjem på ny og leder efter noget, der har en forbindelse til naturen, kan du måske lade dig inspirere af kinfolk-stilen. Denne unikke stil handler om at skabe rum, hvor man kan slappe af og koble af fra omverdenen.

Der er et minimalistisk præg, der tager dig med til det væsentlige. I denne artikel vil vi fortælle dig alt, hvad du behøver at vide om denne stil, og hvordan du kan anvende den i dit hjem.

Hvad er kinfolk-stilen?

Denne stil blev født takket være det berømte magasin af samme navn, som har været en reference for dem, der søger en forbindelse med naturen, nyder at tilbringe tid med venner eller familie, lever i harmoni og elsker fred og enkelhed.

For at forstå denne stil lidt mere, skal vi først se på et bestemt samfund: Amish. Kinfolk-stilen blev faktisk inspireret af denne etnisk-religiøse gruppe, der er kendt for at adskille sig fra teknologien, holde fast i det traditionelle, holde sig i kontakt med naturen og leve på en landlig måde. Deres filosofi er baseret på, at de enkle ting er den sande essens af livet.

For dem, der ønsker at glemme stressede arbejdsdage, nyheder, informationsbølger og multitasking, kan et hjem i kinfolk-stilen være med til at fremme afslapning og styrke båndene til familien. Det kan virkelig hjælpe, hvis du ved, hvordan du skal indrette dit hjem. Så her viser vi dig nogle idéer, som du ikke må gå glip af.

Hestevogn på vej

Tips til at opnå kinfolk-stilen i dit hjem

Hovedformålet med kinfolk-stilen er at kombinere moderne og elegant med enkle detaljer. Med andre ord at have en moderne stil med naturlige materialer og stenoverflader for at give et landligt præg. Her er de tips, du ikke må gå glip af for at opnå dette.

Vi tror, at du måske også vil nyde at læse denne artikel: Hvordan man bruger rispapir i indretning

Primært krav: Naturlige materialer

Kinfolk-stilen vælger altid naturlige materialer. Alt, hvad der har med sten, træ og stof som hør eller bomuld at gøre, accepteres.

Nøglen er at gå tilbage til vores forfædre og samtidig læne sig mod en kombination af både en industriel og boheme stil.

For at gøre dette bør du kigge efter klassiske og antikke møbler. Hvis møblerne har lige og enkle linjer, så er det kun endnu bedre.

Et andet vigtigt aspekt: Farvepaletten

Andre nøgleelementer til denne stil er jordfarver, grøn, beige, grå, naturhvid, sand og brun. Kort sagt handler det om neutrale farver, der genskaber naturen.

Sørg for, at alt er synkroniseret. Det gælder både møbler og vægge for at give følelsen af at være forbundet med jorden.

En blanding af stilarter er nøglen til at opnå balance i kinfolk-stilen

Idéen er ikke at gå til ekstremer. Du ønsker ikke at leve helt som vores forfædre gjorde, men du ønsker heller ikke at have for meget moderne udsmykning. Så hvad skal du gøre? Svaret er at have en eklektisk indretning.

En eklektisk indretning er en tendens, der kombinerer forskellige stilarter. Det handler om elegance, men ikke overdrevet. Ofte søger den at blande en boheme og moderne stil på samme tid. Det handler om at skabe en balance, der i sidste ende resulterer i et roligt og afslappet rum.

Det mest naturlige der findes: Planter

Kan du tænke på noget mere naturligt end planter? Planter er et meget vigtigt element, når det kommer til denne indretningsstil. Nogle mennesker, der følger denne stil, anbefaler enkle, vilde planter. Begå ikke den fejl at overfylde rummet med dem.

I sidste ende er det dig selv, der kan vælge, hvilken slags planter du vil have i hjemmet. Det, du skal huske på, er, at der findes særlige til dyrkning indendørs. For eksempel er dem, der kan lide delvis sol, en god mulighed, mens andre nyder at stå i et hjørne.

En plante i en vindueskarm

Dine indendørs planter bør ikke overbelaste rummet. Sørg også for at holde det minimalistisk med dem.

Det perfekte præg med etniske prints

Ud over det faktum, at denne stil kræver et industrielt præg, er det etniske dekorationer, der giver den ægte identitet. F.eks. fletstole, håndværk, der afspejler landlivet og håndlavede møbler.

Kan du lide denne artikel? Du vil måske også gerne læse: Farveblok: Hvordan man anvender denne tendens i indretning

Det sidste nødvendige tip til en vellykket kinfolk-stil er ikke at overfylde rummet

For at opnå en perfekt kinfolk-stil er det nødvendigt, at du holder dig princippet om at bevare balancen for øje. Lad være med at overfylde rummet.

Få det moderne og elegante til at eksistere side om side med det boheme og industrielle. Idéen er, at du finder enkelhed, ro og fortrolighed i dit hjem. Det skal være et sted, hvor du kan slappe af og sige farvel til dagens stress.


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.