Lækre kalorie lette salatopskrifter til at trimme din mave

Hvis vi inkluderer denne kalorielette salat i vores rutine sammen med andre sunde fødevarer og motion, vil vi være i stand til at falde i størrelse, tabe os og først og fremmest trimme maven.
Lækre kalorie lette salatopskrifter til at trimme din mave
Gilberto Adaulfo Sánchez Abreu

Bedømt og godkendt af kirurg Gilberto Adaulfo Sánchez Abreu.

Sidste ændring: 25 august, 2022

Maven er et af de områder på kroppen, der har tendens til at se oppustet ud. Dette er ikke kun på grund af vanskeligheder, som fordøjelsessystemet kan præsentere, men også på grund af ophobning af væsker og fedt. Heldigvis kan en sund salat med lavt kalorieindhold bidrage til at reducere denne effekt. Her er nogle lækre kalorie lette salatopskrifter til at trimme din mave!

Selv om mange forsøger at holde maven flad gennem daglig motion, er det vigtigt at supplere denne vane med en afbalanceret kost.

På trods af, at vi ikke kan benægte, at dette er en af ​​de bedste måder til at bevare figuren på. Så må vi erkende, at næringsstofferne, som vi opnår fra mad, også spiller en vigtig rolle.

Sagen er, ligesom der er fødevarer, der øger niveauet af oppustethed, er der andre, der tværtimod hjælper med at afgifte maven for at hjælpe dig med at opnå dit ønskede udseende.

Faktisk kan mange kombineres i lækre salatopskrifter med lavt kalorieindhold, der hjælper på tab af fedt og andet affald, der påvirker hævelsen.

Derudover vil vi dele en lækker kalorielet salat, der hjælper dig med at trimme din mave, mens du bekæmper væskeretention og overskydende vægt.

Vil du prøve denne salat med lavt kalorieindhold?

Lækre kalorie lette salatopskrifter

Kvinde med flad mave

Forberedelse af salat med lavt kalorieindhold er blevet en af ​​de foretrukne vaner hos de mennesker, der forsøger at tabe sig og holde deres mave flad.

Selv om det ikke handler om at basere kosten på denne type af opskrifter, da det er vigtigt at forbruge andre fødevarer. Så viser deres indtag sig at være en stor hjælp til at bekæmpe overskydende fedt og ophobning af toksiner og væsker.

Disse kombinerer nogle fødevarer med lavt kalorieindhold, der på grund af deres høje antioxidant indhold minimerer de negative virkninger fra frie radikaler, mens de understøtter afgiftningen af blodet og ekskretionsorganerne.

Derudover er de en vigtig kilde til vitaminer og mineraler, der bidrager til at opfylde kroppens daglige behov.

I dette tilfælde øger vi grøntsagernes egenskaber med proteinerne i osten, hvilket øger dets kalorieindhold for at opnå bedre ydeevne under hver aktivitet på dagen.

Den har også et strejf krydderier og olivenolie, der er ideel til at understøtte de metaboliske funktioner, der hjælper med at reducere fedme.

Sådan tilbereder du lækre kalorie lette salatopskrifter

Salat med lav kalorieindhold

Salaten, som vi foreslår nedenfor, er en ret, som du kan nyde til morgenmad, som en del af frokosten eller en let middag.

Dens ingredienser er nemme at erhverve fra et supermarked, og faktisk udgør flertallet en del af vores spisekammer.

Du kan huske på den, når du vil undgå at spise for meget mad, da det hjælper med at forøge følelsen af ​​mæthed uden at tilføje for mange kalorier.

Ingredienser

 • 1 ½ kop cherry tomater (225 g)
 • En agurk
 • 1 moden avocado
 • 2 spiseskefulde hakkede rødløg (20 g)
 • 2 spsk hakket persille (20 g)
 • ¼ kop fetaost (37 g)
 • 2 spiseskefulde olivenolie (32 g)
 • 1 spsk rødvinseddike (10 ml)
 • Salt og peber efter smag

Forberedelse

 • Vask cherry tomaterne, skær dem i halve og tilsæt dem til en skål.
 • Skræl agurk, fjern frøene og hak den fint.
 • Fjern indmaden fra en moden avocado og skær den ud for at kombinere den med ingredienserne allerede i skålen.
 • Derefter tilsættes løg og hakket persille, så sørg for at de blandes godt sammen med de andre grøntsager.
 • Tilsæt fetaosten skåret i terninger og rør omhyggeligt.
 • Ved siden af, forbered en dressing med olivenolie, rødvinseddike, salt og peber.
 • Bland alt godt, og hæld det i den kalorielette salat efter tilpasning af smagen.
 • Fortsæt omrøringen forsigtigt, så de sarte grøntsager ikke knuses.
 • Server det og nyd!.

Andre overvejelser

Slank kvinde spiser salat

De ernæringsmæssige egenskaber ved denne udsøgte salat med lavt kalorieindhold er en stor hjælp til at trimme maven og reducere din størrelse.

Det er imidlertid vigtigt at præcisere, at det ikke virker alene. Da det skal ledsages af en kaloriekontrolleret kost uden inflammatoriske fødevarer.

Derudover er det også hensigtsmæssigt at øge forbruget af vand og naturlige safte, hvilket understøtter reduktionen af vævshævelse.

Under hensyntagen til disse enkle tips og regelmæssigt at nyde ovenstående opskrift. Så vil du bemærke, at din mave på kort tid begynder at få det udseende, du vil have.

Kender du andre lækre kalorie lette salatopskrifter ? Prøv vores i dag.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


 • Hasler WL. Gas and bloating. Gastroenterology and Hepatology. 2006.
 • Roe LS, Meengs JS, Rolls BJ. Salad and satiety. The effect of timing of salad consumption on meal energy intake. Appetite. 2012;
 • Saz Peiro P, Ortiz Lucas M, Saz Tejero S. Cuidados en el estreñimiento. Med Natur. 2010;

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.