En gammel kinesisk medicin til at sænke kolesterol

Hovedingredienserne i denne medicin har nogle meget gavnlige egenskaber for kroppen, og når du kombinerer dem, forstærker du deres virkninger.
En gammel kinesisk medicin til at sænke kolesterol
Maricela Jiménez López

Bedømt og godkendt af læge Maricela Jiménez López.

Sidste ændring: 11 oktober, 2022

Kolesterol er en slags fedt (det er også kendt som en lipid), som din krop kræver for at fungere optimalt. Men problemet er at der nu i højere og højere grad er mennesker, der har en høj risiko for hjerte-karsygdomme, grundet højt kolesterol, som sædvanligvis er resultatet af en dårlig kost. I denne artikel vil vi dele et gammelt kinesisk middel der kan hjælpe dig med at kontrollere dit kolesteroltal.

I medicinske termer er denne lidelse kendt som hypercholesterolemi, og for at forhindre den i at fremkalde andre, mere alvorlige sygdomme, er det vigtigt at finde en måde at kontrollere den på.

Vi bør også bemærke, at kolesterol er opdelt i tre forskellige kategorier, som afhænger af deres individuelle sammensætning,.

 • ”God” kolesterol er kendt som high density lipoprotein (HDL)
 • ”Dårlig” kolesterol er low density lipoprotein (LDL)
 • Total kolesterol er kombinationen af begge de to ovennævnte typer.

I de fleste tilfælde har folk med højt kolesteroltal indtaget en kost, der er for fed, men det kan også skyldes overvægt eller en stillesiddende livsstil.

Flere og flere i disse dage, sundhedseksperter og hjerte-kar-specialister i særdeleshed opfordrer folk til at være mere opmærksomme på de risici, der er på spil ved at have et højt kolesteroltal.

Det er derfor vi i dagens artikel vi kommer til at tale om nogle naturlige midler og vaner, du kan ændre for at vende dit kolesteroltal til et mere normalt niveau, uden at opleve nogen bivirkninger.

Traditionel kinesisk medicin er blevet anvendt i århundreder, og der er specielt et medikament, der er blevet populært verden over, når mennesker forsøger at kontrollere dette sundhedsproblem.

Hvad er det gamle kinesiske middel?

Dette gamle middel fra traditionel kinesisk medicin kombinerer næringen i hvidløg med citronsaft for at forbedrer dit kredsløbs sundhed, sænke kolesterolniveauet og endda hjælpe mennesker, der prøver at tabe i vægt med at nå deres mål.

De to hovedingredienser er tilberedt som en koncentreret te, der vil hjælpe til at afgifte kroppen, udskille affaldsstoffer og forebygge udviklingen af andre kroniske sundhedsproblemer .

Selvfølgelig er den primære effekt er på dit hjerte og kredsløbssygdomme, da det forbedrer blodcirkulationen og renser din blodbane.

Hvorfor medfører hvidløg lavere kolesterol?

Hvidløg i kinesisk medicin mod kolesterol

Hvidløg indeholder en masse næringsstoffer og antioxidanter, der gør det til en af de bedste naturlige midler, du kan få..

Et aktivt stof, der er kendt som allicin er ansvarlig for at sænke højt kolesterol og triglycerid-niveau.

Hvidløg hjælper også med at forhindre blodkoagulation, og afholder plak fra opbygning i arterierne.

Hvorfor bruge citronsaft?

Citron3

Citroner er en af de bedste basiske fødevarer, der anvendes i naturlige lægemidler, da de hjælper med at regulere pH i blodbanen.

Deres antioxidantniveau hjælper også med at rense dit blod, og stimulere fjernelsen af kolesterol.

Citroner menes at beskytte dit hjerte, fordi de fremmer udrensning, reducerer dine chancer for at opleve tilstoppede arterier eller højt blodtryk.

Hvordan tilbereder du et kinesisk naturmiddel?

Denne opskrift er let at tilberede, og ingredienserne er både nemme at finde og billige.

Drik denne drik to gange dagligt, efter morgenmaden og igen inden aftensmaden.

Ingredienser

 • 1 liter vand.
 • 3 mellemstore økologiske citroner
 • 36 fed hvidløg

Tilberedning

 • Skræl hvidløgene hak nellikerne store stykker.
 • Dyp citroner i vand med lidt æblecidereddike eller bagepulver, for at sikre, du fjerner eventuelle bakterier fra skallen. Efter en time, fjerne dem fra iblødsætningsvand og skær dem i skiver.
 • Bring en liter vand i kog i en gryde.
 • Når vandet koger, så skru ned for varmen og tilsæt hvidløg og citroner.
 • Lad denne blanding simre, og fjern det fra varmen lige før det koger igen.
 • Når det er afkølet til stuetemperatur, skal det opbevares i køleskabet natten over.
 • Start din behandling næste morgen.

Hvis de er de første par uger, vil du begynde at lægge mærke fordelene ved denne drik. Men det er vigtigt også at holde dig i kontakt med din læge for at sikre at du ikke oplever nogen bivirkninger.

Det kan interessere dig ...
7 anbefalinger til at reducere dårligt kolesterol (LDL) og øge godt kolesterol (HDL)
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
7 anbefalinger til at reducere dårligt kolesterol (LDL) og øge godt kolesterol (HDL)

Kolesterol er en af kroppens nødvendige byggesten. I denne artikel forklarer vi, hvordan du kan reducere dårligt kolesterol og øge godt kolesterol.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


 • Gómez, L.J.G., and Sánchez-Muniz, F.J. (2000). Revisión: Efectos cardiovasculares del ajo (Allium sativum). Archivos Latinoamericanos de Nutricion 50, 219–229.
 • Pérez-Jiménez, F., Ros, E., Solá, R., Godás, G., Pérez-Heras, A., Serra, M., Mostaza, J., and Pintó, X. (2006). Consejos para ayudar a controlar el colesterol con una alimentación saludable. Clínica e Investigación En Arteriosclerosis 18, 104–110.
 • American Heart Association (2012). ¿Que significan mis niveles de colesterol?

Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.