Kolloid sølv: et naturligt antibiotikum

Kolloid sølv er et antibiotikum med evnen til at fjerne svamp, vira, bakterier og parasitter. Det er et mineraltilskud, som dræber alle de mikroorganismer, der forårsager sygdomme. Derfor er det meget kraftfuldt.
Kolloid sølv: et naturligt antibiotikum

Sidste ændring: 11 februar, 2019

Kolloid sølv (også kaldet sølvvand) er et meget virksomt middel til at kurere alle mulige smitsomme sygdomme. Det adskiller sig fra moderne antibiotika, idet det ikke er afhængighedsskabende og ikke forårsager resistens overfor bakterier og vira.

Kolloid sølv er et antibiotikum med evnen til at fjerne svamp, vira, bakterier og parasitter.

Det er et mineraltilskud, som dræber alle de mikroorganismer, der forårsager sygdomme. Derfor er det meget kraftfuldt.

I denne artikel vil vi fortælle mere om dette naturlige middel, som er blevet brugt i generationer.

mikroorganismer

Hvad du har brug for at vide om kolloid sølv

For at kunne tale om den første brug af sølv er det nødvendigt at gå tilbage i historien. Helt konkret må vi tilbage til de gamle romerske og græske riger. Begge disse civilisationer brugte sølv til at fremstille køkkenredskaber og vandbeholdere.

Herodotus skrev, at Kong Kyros Den Store medbragte sølvflasker med kogt vand. Han drak kun fra dem. Det kunne se ud som om han vidste, at dette materiale stoppede væksten af mikroorganismer, specielt dem, der kunne ødelægge mad og drikke.

Indenfor traditionel kinesiske medicin og Ayurveda har man også brugt sølv i århundreder. Det er blevet brugt til at forebygge eller behandle infektioner. De bruger det også til foryngelse af patienter, som er ramt af smerte eller aldersrelateret svækkelse.

Tættere på nutiden har amerikanske landmænd samlet sølvmønter. De puttede dem i en beholder med frisk mælk. Det hjalp mælken til at holde sig længere og undgå mug.

Siden starten af det 20. århundrede har vi vidst, at ingen bakterie, svamp, mikrobe eller virus kan overleve ved kontakt med sølv. Og det selvom det er et partikel.

Dette metal dræber hvilken som helst sygdomsfremkaldende organisme i løbet af få minutter.

Det er derfor, det er sådan et godt antibiotikum.

Kolloid sølv udvindes ved hjælp af en process, der kaldes elektrolyse. For at lave det blandes sølv med destilleret vand. Resultatet er et af de mest kraftfulde antibiotika, der findes.

Den gode nyhed er, at der hverken er bivirkninger eller allergiske reaktioner forbundet med det. Sikkerheden og den hastighed, det arbejder i, gør det til en god løsning på mange problemer og sygdomme.

Dråbe

De fantastiske egenskaber ved kolloid sølv

Der er noget overraskende ved dette kraftfulde antibiotikum. Mængden af sølv, man har brug for, er faktisk meget lille.

Nedenfor beskriver vi nogle af dets fantastiske fordele.

 • De mikroskopiske partikler i materialet bekæmper bakterier, mug og vira. Plus, det kan ske meget hurtigt. På grund af det bruges det til at styrke immunforsvaret. Det kan også forebygge visse sygdomme. Det kan feks. være forkølelse og endda problemer i forbindelse med HIV og herpes.
 • Kolloid sølv øger væsken og lymfedrægnagen ved at tage toksiner ud af vævet. Det øger også iltning af cellerne. Og det giver bedre energi i hele kroppen.
 • Ydermere bruges det både til at forebygge og helbrede.
 • Det bruges også til at kurere forskellige bakterielle tilstande i munden. Det gælder blandt andet halsbetændelse.
 • Påføres det huden, hjælper det med at bekæmpe akne, fodsvamp, eksem, sår og vorter.
 • Derudover kan det bruges ved øjenbetændelse eller infektioner. Det gælder feks. ting som konjunktivitis, også kaldet pink eye.

Læs også: 8 medicinske egenskaber ved appelsinskræl

Røde øjne

Fordelene ved kolloid sølv

Alt i alt er kolloid sølv meget en effektiv metode til at behandle mange forskellige smitsomme sygdomme.

Det adskiller sig fra moderne antibiotika og kemikalier, fordi det ikke er vanedannende og ikke forårsager bakterie- eller virusresistens.

Hvis ikke det allerede var nok, kan det virke overalt på kroppen. På samme tid bekæmper det forskellige sygdomsfremkaldende faktorer. Den antibiotika man køber på apoteket kan kun fjerne en håndfuld af disse mikroorganismer og intet andet.

Eftersom det ikke har nogen smag, kan man drikke det uden problemer.

Læs også: 14 årsager til blødende tandkød

Rødt hjerte

Hvordan bruger man kolloid sølv

Der er ingen gensidig påvirkning ved kolloid sølv og den meste medicin. Plus, det er så godt som ufarligt for mennesker. Derfor kan man bruge det til mennesker i alle aldre til at kurere alle mulige tilstande.

Kolloid sølv er ikke vanedannende og det forårsager ingen intolerance. Det er sikkert at bruge for gravide og ammende og er ugiftigt. Det udskilles let gennem urinen.

Anvendelse og dosering er meget alsidig. Man kan;

 • Skylle munden med eller gurgle det.
 • Væde det i gazebind og rense sår og skoldninger. Det er også godt til at behandle breakouts på huden.
 • Hæld det i en lille beholder og brug det til at skylle øjnene.
 • Nogle bruger det til at vaske sig i skridtet.
 • Det kan også bruges som deodorant til fødderne.
 • Det kan endda inhaleres gennem næsen som damp vha en forstøver.
Fodsvamp

Den anbefalede dosis er en dråbe for hvert kg man vejer. Det betyder, at hvis man vejer 70 kg, skal man højst tage 70 dråber dagligt. Det bør altid opløses i dråber og tages af to omgange på en dag.

For at forbedre optagelsen af kolloid sølv er det vigtigt at holde det i munden i et par minutter, inden det synkes.

Det bør indtages på tom mave, og man skal derefter vente en halv time, inde man spiser. Man kan feks. tage det, når man vågner.

Til slut, hvis det bruges til at rense vand, anbefales der en spsk for hver 4 liter vand. Man kan fordoble dosis, hvis vandet er forurenet.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


 • Boranowski, Z., and Lloyd, M. (1995). Colloidal Silver. The Antibiotic Alternative. New York: Healing Wisdom Pubns.

 • Jefferson, W. (2001). El poder curativo de la plata coloidal. Barcelona: Obelisco.

 • _______  . (2003). Colloidal Silver Today: The All Natural, Wide-Spectrum Germ Killer. Summertown: Healthy Living.


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.