Medicin

Lær alt om forskellige typer medicin: deres virkningsmekanisme, helbredende og forebyggende evner samt bivirkninger. Vi hjælper dig med at forstå dette komplekse emne, der ofte kommer tæt ind på livet.

Hvad bruges opioider til?

At forsøge at dæmpe smerter har været en af ​​menneskehedens mest konstante bestræbelser. Som mange andre medikamenter er opioider lægemidler, der kan give smertelindring.

Alt om bredspektret antibiotika

Bredspektret antibiotika er effektivt til at ødelægge et stort antal bakterier. Find ud af, hvad det er, hvordan det fungerer, og hvad konsekvenserne ved at bruge dem er i denne artikel.

Sådan kan du bruge næsesprays korrekt

Administrering af medicin gennem næsevejen er en ofte anvendt teknik, fordi det er nemt at håndtere og det tilbyder mange fordele i forhold til andre metoder. I denne artikel fortæller vi dig mere om at bruge næsesprays.

Hvad bruges Dexketoprofen til?

Dexketoprofen er et meget brugt lægemiddel i dag. Det hører til lægemiddelgruppen NSAID, der består af en gruppe antiinflammatoriske lægemidler og analgetika.

Diovan: Anvendelse og bivirkninger

Diovan er medicin, hvis aktive ingrediens er valsartan. Det hører til en gruppe af medicin kendt som angiotensin II blokker-hæmmere, hvilket hjælper med at kontrollere højt blodtryk. Højt blodtryk får hjertet og pulsårer til at arbejde hårdere.

Effekterne af Aceclofenac

Aceclofenac er type af anti-inflammatorisk medicin uden steroider, eller NSAID, der bliver brugt meget til at lindre smerte og inflammation forbundet med reumatiske sygdomme. Det har smertestillende, anti-inflammatorisk og anti-reumatiske effekter. Vil vil se på effekterne af aceclofenac i denne artikel.