Lægemidler mod snorken, der virker

På grund af de medicinske egenskaber, der findes i visse naturlige lægemidler, kan de være til stor hjælp, hvis din snorken forhindrer dig i at sove.
Lægemidler mod snorken, der virker
Maricela Jiménez López

Bedømt og godkendt af læge Maricela Jiménez López.

Sidste ændring: 28 marts, 2023

Selv om snorken ikke er en alvorlig sygdom, er det en væsentlig afgørende faktor, når det kommer til at blive udhvilet og en god livskvalitet for alle.  Af denne grund vil vi gerne dele nogle lægemidler mod snorken med dig som kan hjælpe dig med at sove bedre.

Tjek disse fem hjemmelavede lægemidler og naturlige produkter ud, hvis du vil slippe af med snorken. Hovedingredienserne er blandt andet mynte, honning, løg, eukalyptus eller krydderier. Dermed kan både den person, der snorker, og den person, der sover ved siden af ​​dem og lider af lyden, sove bedre og vågne op med endnu mere energi!

Hjemmelavede lægemidler mod snorken

1. Mentha Pulegium (Mynte)

mynte er eksempel på lægemidler mod snorken

Mynte er et lægemiddel, i form af en plante, der anbefales til at slippe af med snorken. Varianten “pennyroyal” har grønne blade, der er meget effektivt, når årsagen til snorken er midlertidig som i tilfælde af forkølelse eller allergi. I sådanne tilfælde kan du anvende denne enkle, naturlige og hjemmelavede løsning.

Mynten indeholder menthol, som har helbredende egenskaber, der er meget gavnlige for åndedrætssystemet. Det er også godt for fordøjelsen.

På den anden side anbefales det ikke for personer, der har halsbrand, brok eller mavesår.

Anvendelse af dette lægemiddel mod snorken

 • Sørg for ikke kun at drikke myntete hele dagen, og pas på med at drikke det, inden du går i seng. Det anbefales dog at forbedre dette middels effekt ved at gurgle det.
 • Du kan bruge frisk eller tørret mynte eller en dråbe æterisk olie i et halvt glas vand (100 ml).

2. Bihonning er et effektivt eksempel på lægemidler mod snorken

Et simpelt og naturligt middel, der ikke kræver nogen forberedelse, er bihonning. Honning er et meget stærkt antibiotikum, fordi det er rigt på vitaminer, mineraler, og enzymer.

Det er vigtigt, at du sørger for, at honningen, du bruger, er økologisk. Ellers indeholder størstedelen af lignende produkter spor af antibiotika og endda sukker.

Brugsvejledning

 • Hvis du spiser en skefuld honning, inden du går i seng , kan det rense dine luftveje og stoppe snorken.
 • Du kan også opløse det i et glas varmt vand eller hvis du vil have en slags te. Bemærk: Personer, der har problemer med blodsukkeret, bør undgå at bruge dette middel.

3. Løg

Løg er et af ​​de bedste lægemidler mod snorken, hvis du har dette problem hver aften. Dette middel er anti-inflammatorisk og antibakteriel. Derfor er det også nyttigt i tilfælde af forkølelse og influenza.

Du kan bruge løg på tre forskellige måder for at stoppe snorken:

 • Skær et løg i halve og læg det på natbordet ved siden af ​​din seng.
 • Lav en te eller bouillon og drik det, inden du går i seng. Husk dog på, at løg er vanddrivende.
 • Lav en løgsuppe til middag.

Når du har skåret rå løg, skal du ikke opbevare den og gemme det til senere.  Løg absorberer nemlig giftstoffer fra miljøet, så du bør kun bruge det én gang.

4. Krydret te

En lækker og aromatisk te fremstillet af krydderier er også en effektiv løsning for at sætte en stopper for snorken. Ingefær, kanel og gurkemeje er tre gode ingredienser til at nedsætte inflammation i halsen, og det giver varme til kroppen og forhindrer overbelastning.

Disse krydderier hjælper også med at øge dit forsvar, reducere blodsukkerniveauerne og fremskynde dit stofskifte lettere.

 • Du kan drikke det dagligt, da det forbedrer din hvile og styrker dit overordnet helbred.
te er godt eksempel på lægemidler mod snorken

Tjek også denne artikel:  Naturlige midler til afgiftning af dine lunger

5. Indånd eukalyptus mod snorken

Eukalyptus og dets blade er et naturligt middel, der er meget almindeligt til behandling af luftvejssygdomme. Denne urt kan hjælpe dig med at rydde slimhinder, bronkierne og lunger samt berolige din hals og stemmebånd.

Det anbefales at bruge eukalyptus på to forskellige måder:

 • Som damp eller spray: Ved direkte indånding af damp af ​​eukalyptusinfusion kan du forbedre dets helbredende virkninger på luftvejene. Indånding af fordampning er meget velegnet til personer, der lider af kronisk snorken og har en masse åndedrætsobstruktion. Du kan også gå i sauna eller saunagus og hælde eualyptusvand på saunaens varmekilde.
 • I æterisk olieform: Hvis du fortynder denne æteriske olie i en vegetabilsk olie (mandel, olivenolie, kokosnød), kan du derefter gnide det på dit bryst og hals. Ved at gøre det vil det også være effektivt på huden, mens du trækker vejret i løbet af natten.
 • Med hensyn til børn kan du lægge en lille smule af denne æteriske olie på et lommetørklæde ved siden af ​​deres hovedpude.

Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.