Lav din egen tarmrensning

· 27. februar 2016
Det er ikke en god idé at gå for langt hjemmefra, eller endda bare flytte for meget på sig, når man laver en udrensning af tyktarmen. Sørg for at holde dig i ro i løbet af dagen og den følgende dag.

Med en god naturlig behandling kan du afgifte din tarm og frigive alle de skadelige rester, som har akkumuleret sig i tarmen og som kan gøre, at du føler dig syg eller dårligt tilpas. Lær hvordan du laver din egen hjemmelavede tarmrensning i denne artikel, og nyd følelsen af et sundere liv.

Hvad bør man vide om tarmrensning?

Læger, som praktiserer alternativ medicin, mener at det er vigtigt at udføre en tarmrensning en gang imellem for at fjerne giftstoffer, afføring og andre forurenende stoffer, som ophobes i dette organ. Sådanne skadelige stoffer kan forårsage sygdomme og generelt dårligt helbred.

Tyktarmen tømmer selvfølgelig sig selv for giftstoffer gennem afføringen, men dette er nogle gange ikke tilstrækkeligt. Når man for eksempel har forstoppelse, tømmes tarmen ikke korrekt og derfor er der som regel nogle stoffer, som efterlades derinde. Den gode nyhed er, at man kan fjerne disse skadelige rester fra tarmen ved hjælp af naturlige, hjemmelavede opskrifter, så man kan nyde et sundere liv. Det, som disse opskrifter gør, at man kommer til at øge mængden af afføring, man har på en dag, men på en bevidst måde.

2-colon

Man bør lave en tarmrensning mindst to gange om året. Det vil gøre, at man føler sig mindre tung og mere energisk – og uden de unødvendige stoffer til at optage plads i tarmene, vil de også kunne optage flere næringsstoffer og fjerne mere affald fra kroppen.

Den moderne kost, som vi spiser i dag, er fuld af skadelige stoffer, tilsætningsstoffer og konserveringsmidler, der ophobes inde i kroppen, især i tarmene, nyrerne, leveren og tyktarmen. Det er derfor er en det vigtigt med god udrensning af tyktarmen. Husk at efter at have gjort dette tre gange, vil man virkelig kunne mærke resultaterne, men man vil føle sig meget bedre tilpas allerede efter den første udrensning.

Når man er klar til at udføre en tarmrensning, bør man være ekstra forsigtig med hvad man spiser. Undgå fødevarer, der indeholder mejeriprodukter og fødevarer, der irriterer fordøjelsessystemet, og sørg for kun at spise små mængder af protein. Den bedste kost er en, som er fuld af grøntsager, frugt og fiber. Husk at drikke godt med vand til.

Efter at have udført en udrensning, er det også vigtigt at genoprette de naturlige bakterier i tyktarmen, for de fleste af dem vil være blevet fjernet af udrensingen. Spis yoghurt naturel eller tag et kosttilskud som indeholder aktive kulturer eller gær. Man kan også prøve at spise surkål – kål indeholder glutamin, som accelererer genopbyggelsen af ​​celler i fordøjelsessystemet.

3-stomach

En anden god idé er at få massage, der hjælper med at frigive de giftstoffer, som urinen indeholder. Lymfedrænage er den mest anbefalede form. Man kan for eksempel vælge at følge en træningsrutine kendt som “makaho,” som består af en serie af udstræk, der hjælper tarmen med at forbedre strømmen af energi til tyktarmen.

Hvis man laver en tarmrensning, bør man blive hjemme hele dagen og den følgende dag. Derfor er det ideelt at lave denne udrensning i en weekend. Prøv på ikke at bevæge dig for meget eller gå ud.

Smoothies og juice som renser tyktarmen

Som allerede nævnt, er tyktarmen en meget vigtig del af kroppen, da det er her, næringsstoffer og vitaminer absorberes og affald fjernes. Hvis tyktarmen indeholder giftstoffer, skadelige stoffer og fedt, vil man blive sløv og kan nemt bukke under for træthed og sygdom.

For at rense sin kolon naturligt, kan man bruge disse hjemmelavede juice og smoothies:

Juice med grøn aloe, agurk og æble

Denne juice er virkelig lækker og hjælper med at afgifte tyktarmen. Ingredienserne er alle styrkende og deres virkninger er garanteret. Fordøjelsessystemet vil havde det meget bedre og på et øjeblik vil din figur komme til at se mindre ud. Du skal bruge en skive ananas, en halv agurk med skræl, et lille (helst grønt) æble, aloe vera gel, og en appelsin. Skær agurken i halve og put alle ingredienser i en blender sammen med saften fra appelsinen. Du kan tilføje en kop vand for at fortynde juicen. Drik den to gange om dagen, som det første om morgenen og igen om aftenen, i syv dage.

4-kale

Ingefærjuice

Dette er en af verdens nemmeste opskrifter til at rense tyktarmen. Den er super effektiv til at fjerne giftstoffer hurtigt og forsigtigt. Ingefær har anti-inflammatoriske egenskaber og forbedrer fordøjelsen. Alt du behøver er en vasket og skrællet ingefærrod og et glas vand. Hak ingefær og tilføj derefter begge ingredienser til en blender. Når de er godt blandet, bør du si væsken. Drik dette på tom mave, og sød den evt. med lidt honning, hvis du vil. Det er også en god måde at behandle kvalme, halsbrand, sure opstød og andre fordøjelsesproblemer – foruden at den renser tyktarmen.

Rød juice til at rense tyktarmen

Denne juice vil lindre tyktarmen og samtidig fjerne giftstoffer. Den er frisk og indeholder både vanddrivende og antioxidante egenskaber. Du skal bruge seks jordbær, en skive af frisk ananas, og en spiseskefuld frisk persille. Blend dem sammen med lidt vand, og drik denne gang om dagen før morgenmaden, i en uge.

Citronsaft

Citron har masser af afgiftende og udrensende egenskaber i almindelighed. Hvis man ønsker at bruge den til at rense tyktarmen, skal man bare presse saften fra en citron og blande den med et halvt glas varmt vand. Drik lige før sengetid.

5-lemon