Mand giver syge børn midlertidige tatoveringer for styrke

Blækket, der er anvendt til disse tatoveringer, er ikke giftigt og kan ganske simpelt vaskes af. Men den selvtillid og styrke, som de giver disse syge børn, vil vare meget længere.
Mand giver syge børn midlertidige tatoveringer for styrke

Sidste ændring: 16 april, 2019

Disse tatoveringer gør ikke ondt, når de laves på huden. Og de ryger i afløbet, når disse børn tager et bad. Men de bliver indgraveret i deres sjæl for at give dem styrke. I denne artikel vil vi snakke om en mand der giver syge børn midlertidige tatoveringer for styrke.

Så snart de er kommet på deres hud, bliver disse drenge og piger ”hårde børn”. De smiler til livet og nyder at se livet gennem nogle andre briller på en original, dristig og iøjnefaldende måde.

Det er det hele værd, hvis det fører til et smil fra et sygt barn, og denne artist fra New Zealand har indset dette.

Tatoveringer på huden øger syge børns selvtillid

For Benjamin Lloyd er denne unge tatovørs historie intet mindre end et eksempel på personlig præstation.

Da han var et barn, blev han alvorligt forbrændt. Det efterlod en del af hans arm misformet. Dette gjorde hans skoletid til et helvede.

De fleste af hans klassekammerater gjorde grin med ham på gund af hans ”misformede og rynkede” arm. Det var noget, der stemplede hans barndom og en del af hans ungdom. Men da han var gammel nok, og han fik muligheden, tøvede han ikke med at få en tatovering over det.

Hans liv forandrede sig på en enkelt dag. Med en enkel tegning voksede hele hans styrke, selvtillid og motivation pludselig så meget, at han øjeblikkeligt fandt hans kald i livet. Nemlig at give tatoveringer.

At skabe mønstre på andres hud, og at se den samme forandring hos andre, som han selv oplevede.

Dreng der har faaet midlertidig tatovering

Døden kommer på tidspunkter i livet, hvor vi mindst forventer det. For nogle få år siden genemgik han sin stedsøns død. Drengen var kun lidt over 7 år gammel.

Idéen om at tage rundt på sygehuse og give tatoveringer til syge børn opstod i dette øjeblik.

På det tidspunkt havde han sine tvivl. Han vidste ikke, om det ville blive accepteret. Det skyldtes, at der selv i dag er nogle personer, der stadig ser tatoveringer som en negativ ting.

Anbefalet læsning efter “Mand giver syge børn midlertidige tatoveringer for styrke”:

8 tidlige tegn på halskræft du ikke må ignorere

Men han vidste godt, at noget så simpelt som at tegne en tatovering på et barns arm ville være nok til at give dem lykke og håb.

En udfordring for sociale netværk

For at finde ud af om folk ville acceptere billedet af et barn med en tatovering, lavede han en test. Han tatoverede børnene i hans nabolag og lagde billederne op på Facebook.

Han sagde, at hvis han fik 500 likes, ville han tage på sygehuset og gøre det samme med syge børn, der lider af kræft, hvis de ønsker det.

Den næste dag var han fuldstændig i chok, da han fandt ud af, at han havde fået mere end 400.000 likes.

Det var tydeligt, at han blev nødt til at gøre det. Så Benjamin Lloyd skabte en form for speciel airbrush til at lave tatoveringer på lidt over 9 minutter.

Det anvender en ugiftig type blæk, som hurtigt kan vaskes af. Han bruger bestemte designs, som børnene selv vælger. Resultatet er både forbløffende og følelsesladt.

Dreng der faar midlertidig tatovering

Billederne af disse tatoverede børn er gået viralt. Siden da er Benjamin Lloyd ikke stoppet med at besøge sygehusene for at give disse sjove kunstsessioner med hans airbrush.

Læs også denne artikel efter “Mand giver syge børn midlertidige tatoveringer for styrke”:

Vær opmærksom på disse 10 giftstoffer der skader børn

Familierne er meget taknemlige, fordi enhver form for aktivitet udover normerne på sygehuset er en velsignelse i sig selv. Især for disse børn, der gennemgår medicinske rutiner og mange timer med intravenøs drop og skærme.

  • Læger har bekræftet, at blækket ikke har nogen form for giftig virkning. Den eneste virkning er, at det forårsager smil og en større følelse af selvtillid.
  • Benjamin giver dem sin halskæde, når han tatoverer dem, og han taler med dem om de mange børn, der er kommet igennem deres kamp mod kræft.
  • Denne unge tatovør giver håb, styrke og mod. Når børnene ser sig i spejlet og ser deres hud malet med roser, kranier og fantastiske skabninger, der krammer deres krop, føler de sig beskyttet af et skjold af energi og styrke.

Det er spektakulært. Ligesom forældrene siger… Nu er problemet, at børnene ikke gider tage et bad!


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.