Du fortjener lykke i dette liv

Hvis du ikke leder efter din egen lykke og velvære, er der ikke særlig mange andre, der vil, og du vil derfor være nemmere at manipulere med. Det er derfor, du har brug for at definere, hvad du holder af
Du fortjener lykke i dette liv

Sidste ændring: 16 november, 2020

I dette liv fortjener du lykke, og selvom du sikkert er klar over, at ikke alle dine drømme kan gå i opfyldelse, bør du være tilfreds med det, du har. Samt være fredfyldt og vilig til at aceptere alle de gode ting, som er på din vej.

Er det egoistisk at sige højt, at man fortjener at være lykkelig? Selvfølgelig ikke. Det er noget, som alle fortjener – præcis ligesom, at vi alle har retten til at blive elsket, respekteret og værdsat.

Intet er vigtigere end at fokusere på at leve et lykkeligt liv. Men én ting skal først være fuldstændigt klart i ens hoved. Der er ingen nytte ved at vente på, at andre “gør én lykkelig.

For at finde lykke, bliver man nødt til at fokusere på sig selv.

Du fortjener lykke: For at finde lykke må man lære, hvad man vil og ikke vil acceptere i livet

Faktisk behøver man ikke særlig meget for at finde lykke. Enhver, som tror, at lykke er noget, der kommer fra at have en masse cifre på bankkontoen eller en hel hær af venner i deres adressebog, har misforstået det fuldstændig.

Alt, hvad man behøver, er et liv fyldt med værdighed og selvstændighed, hvor man kan omgive sig selv med det, som rigtigt og ærligt er vigtigt for én.

 • Lykke kan nogle gange være en ydmyg eller minimalistisk handling. Det er at sige, at det allervigtigste er at vide, hvad man vil have, og det bør være noget, man kan definere og derefter opnå.
 • Prøv for eksempel at leve et dag til dag liv, hvor du gør de ting, du nyder og er stolt af. Det er én af de største gaver, du kan give dig selv.
 • Alt andet vil simpelthen blive “tilbehør”, aspekter eller ting, som kan bringe både gavn og komplikationer i dit liv.
 • At vide, hvad man helt ærligt vil have ud af livet, er ikke altid lige nemt. Det kræver først, at man har nogle livserfaringer, som kan hjælpe med at fastsætte bestemte forventninger.
 • At lære, at der er bestemte personer, hvis personlighed ikke matcher din – hvis du er indadvendt for eksempel – vil hjælpe med at prioritere at have få nære venner frem for at have mange, og det er noget, man finder ud af med tiden.

Du fortjener lykke: Du fortjener at blive værdsat og respekteret

Ildfluer

Dette er en væsentlig regel, som man aldrig må glemme: du ved allerede, hvad du fortjener, og for at kunne sætte dig selv først og tage hånd om dit selvværd, ved du, at du også fortjener respekten fra andre.

Det lyder måske indlysende, men hvis du ikke først har kærlighed for dig selv. Så er det nemt at blive vildledt og manipuleret med efter andres ønsker. Og efter motivationer, der ikke er dine egne, til det punkt, hvor du tilsidesætter din egen lykke.

Det er ikke det værd. Forsvar, hvad der er dit, forsvar din personlighed, din plads og dine personlige værdier. I dette liv fortjener alle at blive respekteret og også værdsat.

 • Forældre bør anerkende og respektere deres børn, så de vokser op på en lykkelig og følelsesmæssigt stabil måde. Dette hjælper dem til at udvikle et sundt selvværd, som de kan dyrke fra dag til dag.
 • For at kunne være lykkelig, har man også brug for respekt og kærlighed fra ens partnere. Udover at tage hånd om sig selv, bør der være gensidighed i forhold, for at de forbliver lykkelige og stabile.
 • Ingen er egoistiske, når de siger, de har brug for at blive respekteret. Du fortjener respekten fra din familie, dine venner, dine kollegaer og selvfølgelig fra din partner i parforholdet.

Og udover dette, fordi du har lært at respektere dig selv, er du nu også i stand til at vise respekt over for andre personer i dit liv, fordi du ved, hvordan du selv ønsker at blive behandlet.

Du fortjener lykke: Lykken er dit livslange mål

Lykkelig kvinde

I dette liv ønsker du måsker et større hus, en attraktiv partner, som også er hensynsfuld og ydmyg og også et skønt job. Men mere end alle disse ting, bør du altid være glad for de ting, livet bringer dig.

Du vil måske ikke være i stand til at opnå alle dine drømme, men lykke er ikke én ting: det er skabt af øjeblikke, personer og livserfaringer.

Prøv at leve livet med åbne øjne og et åbent hjerte, og nyd her og nuet til det fuldeste.

 • Det betyder ikke noget, om du er single eller ikke har et hav af venner. Bare vær god ved dig selv og lær at tælle de personer, som gør dig rigtig glad, på en enkelt hånd.
 • Nogle gange er livet ikke nemt, og det kaster forhindringer på din vej. Der er derfor et andet vigtigt aspekt, som du bør holde øje med hver dag, nemlig din attitude.
 • Din attitude er en af de mest kritiske ting, som du har inde i dig selv. Det lader dig se livet i øjnene med mod og optimisme.
 • En positiv attitude lader dig se virkeligheden velvidende at ja, der er dårlige tider. Men der er også mange gode, så vær glad for livet hver dag. Du ved, at hvis du frastøder denne følelse og bliver fanget i vrede, vil du blot blive fanget i din egen ulykkelighed.

Du har brug for at lære at se frem mod horisonten med håb, og sætte dig selv først samt lære at elske alt omkring dig med enkelhed og ydmydhed.

Du fortjener lykke i dit liv!


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.