En af de mest modige ting du kan gøre er at give slip

Har du nogensinde overvejet, at når du ikke giver slip på visse ting, så holder du andre ting fra at ske og finde sted? Giv dem chancen for at vise dig deres potentiale.
En af de mest modige ting du kan gøre er at give slip

Sidste ændring: 09 august, 2022

Det er skræmmende at give slip. Men det er en af de sundeste beslutninger, du kan træffe, fordi det nogle gange er ekstremt svært.

Fortiden binder dig, din frygt holder dig fra at komme til denne nødvendige konklusion. Måske har du det som om, at du har fejlet.

Men du har ikke tabt; Du har vundet.

Du skal være meget stærk og opmærksom på, at fortrydelse og tvivl vil invadere dit sind, forvirre dig og få dig til at gå tilbage.

Husk på, hvor modig du er. Når alt kommer til alt kræver det at give slip mere mod, end noget som helst andet.

Giv slip og slip af med det, du ikke behøver

Det er ikke altid nemt at give slip, men med mod kan du gøre det.

Du ønsker måske ikke se det, men din afhængighed og frygt for at give slip, viser dig, at det, du troede var så vigtigt, faktisk er unødvendigt.

Tænk på, når du går gennem dit tøj, når du rydder ud i dit skab. Mange gange er der tøj, som du allerede burde have smidt ud. Men noget gør dig i stand til at bevare dem.

Det er svært at give slip på, hvad der engang var vigtigt for os.

Vores sociale relationer er uundværlige. Vi er sociale væsener, der skal interagere med andre.

Men relationer kommer med følelser, hvilket betyder at du lider. Du nyder lykke, du holder af andre mennesker.

At afslutte et forhold, du har haft i årevis, fordi det ikke fungerer længere, er ikke så enkelt, som det måske lyder. Du tænker på alt, hvad i har gået igennem sammen, og hvorfor i kom sammen i første omgang.

Du giver nogle gange dig selv skylden, men husk på: hvis du givet det, alt du har, er det ikke muligt at holde det kørende for evigt.

Og hvad sker der, når den anden person forlader dig? Gå hvert til sit efterlader altid knuste hjerter. Det er ikke let, det gør ondt, og du ønsker at starte forfra.

Men du er ikke klar over, at denne holdning holder dig i en fortid, der ikke længere er din nutid, og aldrig vil blive din fremtid.

Frygten for at give slip

Hvis du har svært ved at give slip, kan det skyldes, at dine handlinger ikke hjælper dig, men snarere tager dig en anden retning.

Du gør det ubevidst, men nogle gange, skygger negative følelser din beslutningstagning. De får dig til at træffe dårlige valg.

Tænk på det giftige forhold, du fandt dig selv i og ude af stand til at komme ud af.

Uden at indse det, kan du være ved at føde din vrede eller måske bruge situationen til at føle dig som et offer.

Når du er utilfreds, se om du er bange for at give slip.

Det er som om vi har en slags tiltrækning til smertefulde oplevelser. De fanger os og holder os ude af stand til at se det gode i livet.

Men du kan komme ud af denne onde cyklus, du er fanget i.

At give slip er befriende

Selv hvis det gør ondt, selvom du fortryder beslutningen om at give slip, er det en ting, der er sandt, at det er meget befriende.

Overvej dette:

  • Vær ikke bange for at være alene: Du er faktisk ikke alene, men du kan måske have det sådan, fordi du lige har givet slip for noget, som der var en stor del af dit liv. Men du har så mange ting at se frem til, og den følelse vil ikke vare for evigt.
  • At give slip betyder ikke, at du holder op med at elske: Ikke at blive sammen med nogen af ren og skær egoisme er en demonstration af, hvor meget du elsker dem. Trods alt, betyder det at elske nogen ikke, at du ejer dem.
  • Du har ikke fejlet, du har lært noget: Nogle gange tror vi, at andre mennesker er ansvarlige for vores lykke, men det er en stor fejl at tænke sådan. Du bør ikke lade andre være ansvarlige for din lykke. Hvis du gør det, vil du føle dig tom, når de forlader dig.

At give slip er en beslutning, som modige mennesker træffer, og det er nødvendigt. Det er svært, men der er ingen grund til ikke at gøre det.

Der er tider i dit liv, hvor du er nødt til at give slip på noget eller nogen for at kunne komme videre.


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.