5 ting som lykkelige par gør inden de går i seng

Vi ønsker alle et dejligt og sundt forhold. Af denne grund vil vi dele de 5 ting, som glade par gør inden de går i seng.
5 ting som lykkelige par gør inden de går i seng
Maricela Jiménez López

Reviewed and approved by læge Maricela Jiménez López.

Written by Okairy Zuñiga

Last update: 26 august, 2022

Ordene vi siger og hvad vi synes og gør inden vi går i seng kan være mere betydningsfuldt end vi tror. Sikkert er det at summen af disse positive bevægelser er hvad der opretholder og nærer vores eget velvære. Dette skaber således et sundt miljø for et vores parforhold. Lykkelige par gør bestemte ting, inden de går i seng, som vi vil komme ind på i dag.

For at have et varigt, sundt og romantisk forhold er det vigtigt at passe nok på hinanden og at søge konstant forbedring. Selvfølgelig handler det om teamarbejde.

Hvis du er i tvivl, er det en god ide at spørge dig selv følgende spørgsmål: Er vi begge to gode nok til at sørge for, at forholdet er magisk, eller venter vi på, at dette sker uden at vi skal gøre selv den mest minimal indsats?

Ingen kan nægte at rutinen er en af parrets store fjender. Af denne grund er det vigtigt at bekæmpe kedsomhed og styrke fælles bånd og kærlighed på alle mulige måder. Lykkelige parforhold falder ikke fra himlen, de er bygget langsomt op, dag for dag.

Hvis du ikke har nogen ide om hvad du skal gøre, og hvsi det mest spændende du for nylig har lavet er at skifte tv-kanaler, så se på den følgende liste over ting, som vil bidrage til at gøre så i glæder jer før i går i seng. Lad dig selv inspirere.

Det handler ikke om at overmætte jer selv og gøre alt sammen, men snarere om at få det bedste fra hinanden og til gavn for jeres forhold. Vi garanterer dig, at ved at sætte nogle af disse ting ud i praksis, vil du føle dig som en bedre person og en bedre partner.

5 ting lykkelige par gør før de går i seng

1. Snak! Det er noget lykkelige par gør ofte

Romantisk parforhold

Dette er en af de vigtigste ting, som glade par gør før de går i seng. Det består i blot at tage sig tid til at tale med sin partner. Ikke på grund af forpligtelse, men af ren nydelse for den anden person.

I det øjemed skal du prøve et øjeblik at tale ægte om ethvert emne; dette er vigtigt for at lære din partner bedre at kende og at interessere sig for deres psykologiske og følelsesmæssige verden.

Nogle grundlæggende foranstaltninger

  • Tolerance og respekt. At vide, hvordan man lytter til den anden person og respekterer deres ideer. Selv om der kan være en forskel i jeres meninger, er der plads til jer begge to. Der er ingen grund til at censurere eller lukke munden på den anden person.
  • Pas på med at være kærlig. Det er vigtigt at holde samtalen.
  • Tålmodighed. Der er ikke behov for at løbe videre for at dele dine egne ideer eller argumenter. Genopleve sjove, tilfredsstillende, glade øjeblikke sammen.
  • Latterterapi. Det er aldrig en dårlig ting at grine lidt, før man går i seng! Prøv med noget humor.

Selvfølgelig er det ideelle at tale om emner, der ikke bringer stress op eller forårsager konflikter, før i går i seng. Men det handler heller ikke om at skabe en fantasi og undgå at tale om visse kritiske emner, der er nødvendige for vores vækst og fremtid.

At snakke forbedrer ofte kvaliteten af kommunikationen mellem par, hvilket så igen hjælper med at lette spændingen og styrke jeres fælles bånd.

2. Lad mobiltelefoner og elektroniske enheder være på den ene side

Det er ikke nødvendigt at udføre flere opgaver på én gang (tjekke sociale medier, hente tøj og tale med vores partner for eksempel) før du går i seng. Faktisk, hvis vi virkelig respekterer den anden person, er det mest hensigtsmæssige at efterlade vores mobiltelefoner ved den ene side og værdsætte deres selskab. Det er ligegyldigt, om du snakker eller bare er i stilhed sammen.

Stop et øjeblik og tænk: Hvis du ser en film, læser en bog eller laver andre ting sammen, er det virkelig nødvendigt at se på din mobiltelefon? Svaret er nej. Teknologi kan være skadelig på denne måde. Det afholder os fra det vi ønsker og sidestiller os fra at nå vores fælles mål.

3. Nyd hinandens selskab – det er noget lykkelige par gør

Par der drikker kaffe sammen

Noget der er vigtigt i livet for at par bliver lykkelige og glade, er at de tilbringe kvalitetstid sammen. Det vigtigste er at tage sig af de små detaljer og være opmærksomme på den anden person, samtidig med at man tillader sig at blive forkælet og elsket.

For at nyde hinandens selskab er det vigtigt at være kreativ en gang imellem for at bringe noget magi til forholdet. Planlæg en dag, hvor i tager ud af huset, nyder et specielt måltid, foreslår en tid til bare at kramme hinanden og være kærlige, spille et brætspil eller endda et godt videospil sammen. Dette er blot nogle muligheder for hjælpe hinanden med at nyde jeres selskab mere.

4. Ha’ sex

Vi plejer at tage det for givet. Det at være i et parforhold betyder jo at man har sex ret regulært. Men gør det virkelig? Glade par giver sig tid til at afbryde alt, så de kan være sammen med hinanden og udforske hinanden, kysse hinanden og have god sex.

Dette er en yderst sjov aktivitet, der hjælper dig med at bevare din figur, frigive stress og forbedre din kardiovaskulære helbred. Men de følelsesmæssige virkninger er endnu vigtigere. Det er det der får par til at føle sig virkelig bundet sammen.

Et typisk problem med sex er at se det som noget obligatorisk. Dette sker oftere, når par forsøger at blive gravide . Problemet med dette er, at magien ved sex derved forsvinder med tiden. Det er vigtigt ikke at forsømme frekvensen.

Giv jer mulighed for at nyde situationen. Selvom du har lidt tid, så prøv at gøre det sjovt og spændende.

5. Noget vigtigt lykkelige par gør: De siger “Jeg elsker dig”

Intimt parforhold - lykkelige par goer

Lykkelige par gør de her ting med hjertet. De antager ikke blot nærværet fra deres kærlighed, men snarere, de viser det i deres handlinger og ord. Af denne grund er en god vane hver aften før du går i seng, at fortælle din partner, at du elsker dem, at de er vigtige for dig, og at du sætter pris på dem.

At høre denne lille sætning er en signifikant og transcendentiel ting. Der er ingen grund til at fratage betydningen eller engagementet fra denne sætning, hvis du siger det med følelse.

Du kan sige det, skrive det eller vise det med en enkel gestus. Gør det ikke kompliceret. Nogle gange er små detaljer nok, så som at lave din partners favorit te eller hygge lidt sammen inden i går i seng.

It might interest you...
Alt du behøver at vide om at kysse
Bedre Livsstil
Read it in Bedre Livsstil
Alt du behøver at vide om at kysse

Ifølge historien stammer at kysse fra år 2500 f.Kr. Historier fra primitive stammer i Indien har bekræftet dette. Her er alt du behøver vide om at ...  • Bolin A., Whelehan P. (2009). Human Sexuality: Biological, Psychological, and Cultural Perspectives. Taylor & Francis.
  • Carroll J. (2009). Sexuality Now: Embracing Diversity. Cengage Learning.

Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.