8 modefejl, du kan begå i efteråret

Temperaturændringerne på denne tid af året gør det mere kompliceret at klæde sig på. Følg disse tips for at undgå almindelige modefejl i efteråret!
8 modefejl, du kan begå i efteråret

Sidste ændring: 26 august, 2022

Efterårssæsonen er et af de tidspunkter på året, hvor det er mere kompliceret at klæde sig på. Dette skyldes de varierende temperaturer. Afhængigt af tidspunktet på dagen kan vejret nemlig gå fra varmt til koldt og omvendt. Derfor er det vigtigt at kende de modefejl, som vi kan begå i efteråret, for at kunne undgå dem.

At forberede din garderobe til denne sæson er en opgave, der kræver kendskab til disse almindelige fejl. Dette skyldes især, at fodtøjet par excellence er støvler, og ofte er disse støvler nøglen til stil, men går ubemærket hen, når de kombineres med visse andre elementer.

Alligevel er der ingen grund til at bekymre sig. Vi viser dig, hvordan du kan klæde dig praktisk på til denne sæson og til ethvert budget!

Almindelige modefejl i efteråret

At klæde sig i lag kan være den nemmeste løsning, når man starter dagen. Men som timerne går, kommer solen frem, og det, der engang var behageligt og varmt, kan blive uudholdeligt.

Her er en grundlæggende liste over modefejl i efteråret, som du kan overveje, så du ikke lider under temperaturudsving eller mister din stil.

Sko i efteråret

1. Kombinér to oversize typer tøj

Denne type XL-tøj er en af de foretrukne aktuelle tendenser inden for bukser, trøjer og jakker. De bør dog ikke kombineres.

Det er ikke tilrådeligt at bære oversize under- og overtøj, fordi kroppens silhuet har en tendens til at gå tabt, og den producerede effekt vil være mere uoverskuelig.

Du vil måske finde dette interessant: Træning og kost til en endomorph krop

2. Modefejl: Livlige mønstre

Selvom blomster er et typisk sommer- og forårsprint, kan de også bæres om efteråret, så længe farverne er mere jordfarvede, eller baggrunden for printet er i neutrale farver. Varme og livlige farver er ikke de mest velegnede til denne sæson.

3. Posede jeans i støvler

Tricket er at stoppe buksernes stof ind i støvlen for at undgå denne modefejl i efteråret. Især når det drejer sig om posede designs, kan det ved at gøre dette få det til at se ud som om, at det overskydende stof er stablet op over støvlen.

Derfor er den mest praktiske løsning at bære skinny jeans.

4. Kjoler i naturlige typer stof

Selv om der kan være en varm dag i løbet af efteråret, er tøj af bomuld og hør for køligt, så det er bedre at vælge tykke typer stof som læder og fløjl.

5. Bruge lange støvler til en lille krop

Høje støvler er et andet af efterårets stjerneprodukter. De afhænger dog meget af højden på bæreren. Hvis du er lille, er det bedst at vælge en model, der når op til midt på læggen.

6. Hvide bukser

Denne regel er blevet brudt en smule på de seneste catwalks. Alligevel skal man være klar over, at ulempen ved at bære hvide bukser om efteråret er, at de let bliver beskidte, og at det er en farve, der er kølende på kroppen.

7. Store chunky støvler

Chunky støvler er en af de mest fremherskende tendenser til efteråret. De kan dog få dit outfit til at se uproportioneret ud, hvis du ikke bruger den rigtige størrelse.

8. Modefejl: Regnstøvler

Regnstøvler er lavet af gummi eller et lignende materiale for at beskytte dine fødder mod vand og fugt. Selvom de er praktiske, så gem dem til regnvejrsdage, da de kan opvarme dine fødder for meget i solen.

Idéer til påklædning for at undgå modefejl i efteråret

I det hele taget handler det ikke om at ændre garderoben fuldstændigt, men om at købe smart og kombinere godt. Følg disse tips, og undgå de klassiske modefejl i efteråret.

En farverig blazer

Denne beklædningsgenstand er en af klassikerne par excellence. Derudover er den tidløs, så den kan bæres på alle tider af året.

Den giver elegance til ethvert look og er meget nyttig til at dække kroppen lidt fra kulden. I den forstand er en god blazer i neutrale farver en god investering.

Vigtige mønstre for at undgå modefejl

Dyreprint, især zebraprint, er et af de mønstre, som du ikke kan fejle med. Uanset om det er sko, tøj eller tilbehør, kan det løfte ethvert efterårslook.

Derudover kan tern, striber og polkaprikker også komme ind i billedet.

En række forskellige trøjer

Uanset om de er lavet af kashmir eller et andet vævet materiale, kan disse typer tøjstykker kombineres med bukser, maxikjoler eller nederdele for at lave behagelige og varme outfits uden at skulle have flere lag på.

Du finder måske dette interessant: Opdag de nye modetendenser for badedragter

Denim

Denim er et stof, der kan tilpasses mange designs. I dette tilfælde kan kombinationen af en denimjakke og en beklædningsgenstand i læder være meget flatterende.

En anden måde at blande denim på er med strik eller luftige typer stof. Glem heller ikke, at et par jeans er en tidløs beklædningsgenstand, der tilpasser sig til alt slags vejr.

Kvinde viser modetøj frem

Neutrale farver med levende farver

Selv om efterårsfarver ligner naturen og er mere dæmpede og mørke, kan de kombineres med rød, gul og koboltblå for at give et dristigt og moderne udseende.

Efterårsmode bør give dig komfort

Alle ovenstående anbefalinger kan være meget nyttige, men du bør altid have din komfort i tankerne. Efterårstendenser bør overvejes, selv om de ikke skal følges til punkt og prikke. Når alt kommer til alt, er dit udseende op til dig!


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.