Fire naturlige ingredienser til behandling af skrøbelige negle

Der er mange forskellige muligheder for at behandle skrøbelige negle. I denne artikel vil du opdage fire naturlige ingredienser, du sandsynligvis allerede har derhjemme, som kan hjælpe dig med at løse dette problem. Læs med!
Fire naturlige ingredienser til behandling af skrøbelige negle

Sidste ændring: 09 august, 2022

I denne artikel taler vi om behandling af skrøbelige negle. For at behandle skrøbelige negle skal du ty til næringsrige produkter, der kan styrke dem. Dette skyldes, at der er to grunde til, at negle kan knække eller blive flossede.

Den første er, hvis du arbejder med dine hænder nedsunket i vand det meste af tiden. Dette svækker neglene og får dem til at have et usundt udseende. Det andet skyldes en dårlig kost. Lavt jern- og calciumindhold svækker neglene og får dem til at gå i stykker.

Vil du bekæmpe dette naturligt? Hvis ja, skal du læse med her!

Naturlige ingredienser til behandling af skrøbelige negle

Selvom du bør gå til lægen for at bekræfte, at du har et godt jern- og calciumindhold, er her nogle ingredienser til effektivt at behandle skrøbelige negle, hvis det blot er et æstetisk problem.

1. Olivenolie

Olivenolie er en ingrediens med flere anvendelsesmuligheder. Det er ikke kun nyttigt at behandle skrøbelige negle, men kan også bekæmpe tør hud. Årsagen ligger i dens egenskaber, som er specificeret i flere undersøgelser, såsom denne. Samlet set:

 • Dybt fugtgivende.
 • Gør neglene smukke.
 • Gør neglene skinnende.
 • Nærer neglebåndene.
Olivenolie indeholder fedtsyrer og antioxidanter, der hjælper med at styrke skrøbelige negle

Den bedste måde at bruge olivenolie på er ved at massere det direkte ind i neglene. Det er bedre at gøre dette om natten og gå i seng uden at vaske hænderne, så olien trænger helt ind i dine negle.

Læs også: Top 5 naturlige ingredienser til sunde negle, hår og hud

2. Avocadoolie

Avocado er rig på omega-3 fedtsyrer. Denne frugt er pakket med sunde fedtstoffer og andre egenskaber, der gør det til et godt valg til at behandle skrøbelige negle. Denne olie fugter neglene dybt, nærer dem og omstrukturerer dem.

Selvom du kan købe avocadoolie, kan du også lave en avocado-pasta derhjemme. For at gøre dette skal du bare skrælle en avocado, mose den i en skål og derefter påføre den på dine negle.

3. Hvidløg

Måske har du hørt om hvidløgsneglelak, en mulighed for at behandle skrøbelige negle. Der er dog et mere naturligt valg.

 • Bare hak nogle fed hvidløg, put dem i en skål med vand og lad det stå.
 • Efter noget tid nedsænkes dine negle i vandet i cirka 10 minutter.
 • Derefter kan du lade dine negle tørre udendørs for at forbedre fordelene ved denne ingrediens.
Kvinde nedsænker hænder i vand med olie

Hvidløg har antimikrobielle egenskaber, som vil være nyttige, hvis dine skrøbelige negle er forårsaget af onykomykose. Du kan også bruge dette middel hver dag.

Læs også: 5 tricks til at fjerne neglesvamp og styrke dine negle

4. Ricinusolie

Dette er den sidste ingrediens til behandling af skrøbelige negle, vi har besluttet at dele i denne artikel. Det hjælper med at fugte negle, trænge igennem lagene og styrke dem. Denne olie er også sammensat af fedtsyrer, som det fremgår af artiklen “Ricinusolie: Egenskaber, anvendelser og optimering af forarbejdningsparametre i kommerciel produktion”.

Ligesom de to første muligheder, skal du massere denne olie direkte på dine negle. Du skal gøre dette hver dag, indtil du ser forbedringer.

Sidste tip til behandling af skrøbelige negle

På trods af at du bruger disse ingredienser til behandling af skrøbelige negle, er det vigtigt at huske på nogle tips, der kan hjælpe med at fremskynde deres gendannelse og forhindre, at dette problem gentager sig.

 • Brug handsker, hvis du holder dine negle nedsunket i vand i lange perioder. Handsker vil hjælpe med at beskytte dem og forhindre dette problem.
 • Hvis dine negle går i stykker på grund af en dårlig kost, er det vigtigt at spise sundere. For at gøre dette kan du konsultere en ernæringsfysiolog.
 • I begge tilfælde eller som en del af din skønhedsrutine kan du bruge de ingredienser, vi har delt her, til at fugtgive og altid holde dine negle i god stand, ikke kun når de udviser et eller andet problem som dem, vi nævnte ovenfor.

Har du nogensinde brugt nogen af ​​de olier, vi har delt her, eller hvidløg til behandling af skrøbelige negle? Fik du gode resultater?


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


 • Cardona V, S. M., González C, R., Franco C, A., Cardeño L, F., & Ríos, L. A. (2010). Production of monoglycerides from castor oil using crude and refined glycerin. Study of the main variables of the process. Vitae17(2), 128–134.
 • Carrillo, P. Propiedades del aceite de oliva en el mantenimiento de la integridad cutánea
 • Chalar Vargas, Luis Rodrigo, Moya Mamani, Juan Carlos, Vargas Alvarez, Elmer, Sejas Rebollo, Magaly, & Romero, Betzabe. (2014). Función Antimicrobiana de la Alicina de Ajo en cultivos de Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa y Escherichia coli. Revista Científica Ciencia Médica17(1), 26-28.
 • Guzmán Vera, Carmen Karina, Baldeon Santos, Margaret Karen, Rodrigues Barata, Ana Rita, & Conde-Salazar Gómez, Luis. (2012). Afectación ungueal de origen ocupacional. Medicina y Seguridad del Trabajo58(229), 321-326.
 • Jiménez, Ma. Elena, Aguilar, Ma. del Rosario, Zambrano, Ma. de la Luz, & Kolar, Eva. (2001). Propiedades físicas y químicas del aceite de aguacate obtenido de puré deshidratado por microondas. Revista de la Sociedad Química de México45(2), 89-92.

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.