Sådan bekæmper du de grimme poser under øjnene

Poser under øjne dannes ved væskeophobning. Husk at blinke ofte for at holde dine øjne hydrerede og tillade de naturlige væsker at fordele sig.
Sådan bekæmper du de grimme poser under øjnene

Sidste ændring: 22 august, 2019

At have poser under øjnene er et afslørende tegn på udmattelse. De dannes, når væske akkumuleres i området. Det kan være forårsaget af søvnmangel, stress, allergier og meget mere. I denne artikel vil vi fortælle dig hvordan du kan bekæmpe de grimme poser under øjnene.

Hvis hævede, opsvulmede øjne er en del af din dagligdag, er det første du skal gøre, at finde årsagen. Poser under øjnene er en af de måder, hvorpå din krop beder dig om at ændre noget og få mere hvile. For at hjælpe med at fjerne dem, prøv at brug disse naturlægemidler.

Æggehvider

Æggehvider er ikke kun sunde til morgenmad. Du kan også inkorporere dem i din skønhedsbehandling af poser under øjnene. Alt hvad du skal bruge er æggehviden af et æg og en lille børste.

Ved hjælp af børsten, smør æggehviden på din hud og lad det tørre (ca. 20 minutter). Du ved, at ægget skal fjernes, når det er tørt og har en anelse hvidlig farve. Skyl med varmt vand og nyd en mere hydreret og tonet hud.

Agurkeskiver til at reducere inflammation

En klassisk skønhedsteknik er at placere en skive agurk over hvert øje. Dette giver ikke kun en frisk og behagelig fornemmelse, men hjælper også med at fjerne poser under øjnene.

Agurk bidrager til at bekæmpe væskeophobning, takket være C-vitamin og silica indholdet. Tag to skiver af grøntsagen, placer dem i fryseren i et par minutter, indtil de er dejligt kolde, og put en over hvert øje i ti minutter.

Anbefalet læsning efter “Sådan bekæmper du de grimme poser under øjnene”:

5 detoxende agurkesmoothies du bør prøve

Undgå natrium

Salt gør, at din kroppen ophober mere vand, end den normalt ville. Dette resulterer i en oppustet følelse, og det gælder for alle dele af kroppen – herunder dine øjne. At droppe saltet i sin kost er ikke let for alle, men det har utallige fordele for både helbredet og sundheden.

Glem ikke at læse varedeklaration på enhver fødevare du køber. Prøv at undgå produkter der indeholder store mængder af natrium.

Hurtig blinken

En kvindes oeje

I de dybeste faser af søvnen blinker dine øjne hurtigere end normalt. Den blinken er designet til at holde øjnene hydrerede imens du drømmer. Men hvis du ikke får en dyb søvn eller ikke blinker nok i løbet af dagen, bliver de naturlige væsker i dine øjne ikke spredt rundt ordentligt.

Dette er en almen, men ofte ukendt, årsag til at der dannes poser under øjnene. Prøv at være mere bevidst om at blinke i løbet af dagen

Kamille eller grøn te

Kamille og grøn te er meget beroligende drikke. Den effekt overføres ikke kun dit humør, men også til ansigtet. Efter du har drukket te, gem teposerne og læg dem i fryseren. Når de er behagelige og kolde, placer en pose over hvert øje og lad det sidde i 10-15 minutter. Dette er en hurtig løsning, og det vil efterlade dig med en meget forfriskende følelse.

Hydrering

Kvinde der drikker vand

Hvis du ikke drikker nok vand, vil du ende op med poser under øjnene samt tør hud. Prøv at drikke mindst to liter vand om dagen. på den måde vil du opretholde en smuk og sund hud og generelt forbedre din krops funktion.

Hvis du bemærker, at de irriterende poser begynder at dukke frem, vær opmærksom på hvor meget vand du drikker. Husk, forarbejdet juice og kaffe tæller ikke som vand.

Læs også denne artikel efter “Sådan bekæmper du de grimme poser under øjnene”:

6 grunde til at drikke agurk vand dagligt

Kartofler

Hvis du ikke har en agurk ved hånden, kan du erstatte den med en rå kartoffel. Gør præcis det samme som med agurkeskiverne. Det aktive ingrediens i denne grøntsag er stivelse, hvilket er gavnlig for huden.

Mælk

Maelk der bliver haeldt op - grimme poser under oejnene

Mælk er et andet nyttig husmiddel, som du kan bruge til at bekæmpe poser under øjnene. Du skal bare fugte to vatkugler, eller en klud, i lidt varmt mælk. Anvend det på huden under øjnene, men sørg for at du ikke får mælk i øjnene. Lad det sidde i 15 til 20 minutter for at lindre stress og spændinger. Derefter skyl godt efter med varmt vand.

Brug to kolde skeer

Hvis du stadig har problemer, prøv dette smarte trick med skeer. Du skal lægge to rene metalskeer i fryseren. lad dem ligge natten over eller i mindst 5 timer og læg dem mod øjnene.


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.