Det siger dine negle om din personlighed

Find ud af, hvad formen og farven på dine negle siger om din personlighed.
Det siger dine negle om din personlighed

Sidste ændring: 22 december, 2022

Vidste du, at både farven på din neglelak og formen på dine negle siger meget om din personlighed? I denne artikel tager vi et kig på, hvad dine negle siger om din personlighed.

Neglelakfarve

Mange kvinder er ikke klar over, hvad dine negle siger om din personlighed, når det kommer til at lakere deres negle.

Her er et par ting at huske på:

 • Farven blå signalerer, at de er selvsikre, tro mod deres ord og etiske. Det er ikke en attraktiv farve for alle, og derfor tiltrækker den kun personer med en stærk personlighed.
 • Sort skjuler en mystisk karakter. Ligesom blå, kan mange mennesker ikke lide den, men den vil tiltrække intelligente og nysgerrige mennesker. Denne farve er også kraftig, formel og elegant.
 • Brun bruges ikke ofte til manicure, hvilket gør den nemt at skelne. Denne farve bæres af folk, der foretrækker enkelthed, som nemt finder nye venner, og som har brug for at kende folk rigtig godt, før de stoler på dem.
 • Sølvfarvede negle signalerer mystik og bæres af stærke, følelsesmæssige, feminine mennesker. Sølv har tendens til at være forbundet med en stærk intuition, og disse kvinder styres af det. Disse kvinder bedrager heller ikke deres venner.
 • Pink betegner en sjov og legesyg person, der ikke ønsker at lægge sin barndom bag sig. Det markerer også mere feminitet og en glad og kærlig ånd.

Læs også:

Den farve neglelak du vælger siger noget om din personlighed
 • En anden velkendt farve er rød, og selvfølgelig ved vi alle, at rød er farven på lidenskab. Den bæres af mennesker, der er sikre på sig selv, romantiske og sensuelle.
 • Gul er solens farve og bæres derfor af mennesker, der er fulde af glæde og lykke. Kvinder, der bærer denne farve, udstråle varme og en følelse af optimisme.

Det siger formen på ​​dine negle om din personlighed

Formen på dine negle påvirker også hvad dine negle siger om din personlighed. Der er 7 forskellige former og hver især betegner en forskellig personlighed.

Rektangulære og flade negle

 • For det første er der lange rektangulære negle, som er et tegn på en kvinde, der er glad og sikker på sig selv. Hun er også en, der ønsker at kende verden og få nye oplevelser. Ikke kun det, hun er omhyggelig og gør altid en indsats for at gøre tingene korrekt.
 • Lige og rektangulære negle tilhører hårdtarbejdende kvinder med fødder solidt plantet på jorden. De er naturlige ledere, og de tager deres ansvar anvorligt. De er altid klar til at gøre et godt stykke arbejde og afslutte det (uden at glemme at slappe af og have det sjovt, når de er færdige).
 • Brede og flade negle svarer til mennesker med en klar og analytisk personlighed. De har en tendens til at have gode kriterier for at dømme folk og beslutte, hvem de skal stole på. Desuden er de flittige og har en smag for håndværk og skaber nye ting selv. Men de foretrækker også nytte over skønhed og holder af vanskelige problemer, der får dem til at tænke.

Læs også:

Runde og korte negle

 • På den anden side er der korte, afrundede negle, der er forbundet med personer med en stærk og kreativ karakter, der sjældent er dramatiske. De får nemt nye venner på grund af deres energi og venlige natur. De er også eventyrlystne, dristige og frygtløse.
 • Folk, der bider deres negle, har negle, der er ujævne og korte, hvilket viser, at de er empatiske og kan lide at observere. De er også helt ærlige. Disse negle afspejler også nervøsitet, selvom de ser rolige ud, oplever de indvendigt en hvirvelvind af følelser.
Formen på dine negler siger også noget om din personlighed

Trekantede og ovale negle

 • Hvad angår trekantede negle, så betegner disse en modig og bestemt personlighed. Disse mennesker er lidenskabelige og stædige og ved altid, hvad de vil have. De kan nogle gange virke opstemte, men de accepterer med glæde en udfordring.
 • Endelig er lange ovale negle et tegn på en meget kreativ personlighed, som har et tilhørsforhold til naturen. De elsker skønhed og har en vis smag for ansvar. Disse mennesker fordyber sig altid i projekter, som de kan lide at lave. De kan lide at elske og gør det oprigtigt og giver altid alt hvad de har i sig.

Mange dele af vores udseende fortæller ting om os. Nu ved du hvad dine negle siger om din personlighed! Kom det bag på dig?

 


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.