Nyt håb for lungekræftpatienter

En ny lungekræftbehandling, der stadig er i forsøgsfasen, virker ved at forhindre kræftceller i at opnå de proteiner, der fodrer dem.
Nyt håb for lungekræftpatienter

Sidste ændring: 09 maj, 2019

Nyt håb for lungekræftpatienter. Der er en behandling, der kan bidrage til at bremse udviklingen af ​​lungekræft, som i øjeblikket er i forsøgsfasen. Det virker ved at forhindre kræftceller i at opnå de proteiner, der fodrer dem. 

Alt vi skal gøre er at høre ordet lungekræft, og vi bliver stressede, fordi vi kender til tilfælde af denne type kræft. Vi har venner, bekendte og tætte familiemedlemmer, der i øjeblikket lever med denne sygdom eller har lidt uden at overvinde det.

Nyt håb for lungekræftpatienter

Det er emne, der er så kompliceret, som det er dramatisk. Ifølge Verdenssundhedsorganisationen (WHO) er det en af ​​de førende dødsårsager.

Indtil for få år siden var det mest almindeligt blandt mænd. Men på det seneste er antallet af kvinder diagnosticeret med lungekræft steget.

På trods af at tobak næsten altid ligger bag årsagen til denne kræft, er det vigtigt at huske, at en lille procentdel af befolkningen med en sund livsstil også ender med denne smertefulde sygdom.

Formålet med videnskaben til at håndtere denne virkelighed er klar og overbevisende. Vi er nødt til at finde et lægemiddel til at stoppe forløbet af denne kræftsygdom.

Uden tvivl er en stor investering nødvendig. Det må også siges, at vi skal være opmærksomme på, at tobak forårsager alvorlige konsekvenser før eller senere.

En publikation fra ScienceDaily har delt denne håbfulde nyhed. Et “svagt punkt” er blevet opdaget i den genetiske struktur, der formerer den mest aggressive lungekræft.

Her deler vi alle dataene.

Lungekræft og dens “svage punkt”

Arbejdet er blevet udført af Health Department of University of Virginia, og udsigterne er som sagt meget positive.

Opdag denne artikel efter “Nyt håb for lungekræftpatienter”:

Lev livet og glem din alder

Når der opdages nye opdagelser vedrørende medicin, skal vi som altid vente på deres tilgængelighed. Dette skyldes, at vi beskæftiger os med en ny behandling for den mest aggressive form for lungekræft.

I det følgende vil vi give detaljer om hver milepæl i denne søgen.

Ikke-småcellet lungekræft

Denne variation af kræfttumor repræsenterer ca. 15% af alle lungecancer former. Der er en ny behandling til at bekæmpe den mest aggressive form for denne type af kræft.

  • Denne type kræft spredes hurtigt, og når metastasen begynder, er det meget kompliceret at behandle.
  • Onkologer indikerer, at patienter i gennemsnit med denne kræftform har en overlevelsesrate på 5 år.
  • Denne kræft ses næsten udelukkende hos mennesker, der har været vane-rygere.
To maend i et laboratorie

Direktøren for dette værk er forsker Dr. Kwon Park ved Institut for Mikrobiologi, Immunologi og Kræftbiologi ved University of Virginia, Charlottesville.

Vi anbefaler at læse denne artikel efter “Nyt håb for lungekræftpatienter”:

Giv slip på det hele, bare for i dag!

Hans og hans team formal var at kontrollere forløbet af lungekræft. Tidligere deltog de i en undersøgelse om mutationer af et cancergen (onkogen) i det øjeblik metastasen udløses.

Noget de syntes at være sikre på, er den store vanskelighed ved at designe et lægemiddel, der kan styre denne type af gen, som frigør sygdommen.

Hvad hvis i stedet for at kontrollere generne, vi så leder efter et “svagt punkt” i dem? Det var det, som Dr. Park og hans team kunne gøre.

  • Denne type lungekræft, den mest aggressive, har i sin struktur et svagt punkt. Nøglen er i proteinerne.
Mikrobiologi

Disse onkogener arbejder meget hurtigt.

En onkogen er et gen, der har modificeret sig selv for at frigøre en tumor. De har observeret i laboratoriet, at denne fjende arbejder hurtigt og forårsager mange dødsfald om året.

Det har brug for mange proteiner til at fungere, regulere sig selv og binde proteinerne sammen. Dette gør det muligt for hver celle at sprede sig ekstremt hurtigt og på denne måde genererer metastaser.

På denne måde virker disse proteiner som en katalysator for at producere tumorer. Hvad hvis disse proteiner ikke er så let tilgængelige?

Det er her svaret ligger. Dr. Park og hans team arbejder på det nu.

De søger en måde at stoppe aktiviteten af ​​det protein, der intensiverer kraften i denne kræft sygdom. For tiden er der mange gode resultater i laboratoriet.

Nyt håb for lungekræftpatienter og fremtidsudsigter

Vi introducerede begyndelsen af ​​dette arbejde. Denne type nyheder giver os håb, men samtidig skal vi have tålmodighed, da stoffet stadig er i forsøgsfasen.

Kvinde der staar med haenderne sammenfoldet - lungekraeftpatienter

Dr. Park og hans gruppe har skabt et lægemiddel, der hæmmer væksten af denne type tumor. Der er et projekt i gang i USA for at påbegynde behandling med denne nye medicin.

Samtidig har laboratorier i Canada og Australien skabt andre varianter af dette stof. Tanken er at finde ud af, hvordan hver af disse udvikler sig og se, hvad resultaterne fortæller os.

Vi håber bare, at denne behandling på kort tid vil være tilgængelig over hele verden, hvis resultaterne er positive. Vi skal huske på, at før eller senere vil midlet blive succesfuldt.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.